Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Káprázatos fényfestés a vetítővászonná változó Mini Magyarország makettparkban a Múzeumok Éjszakáján

2022.06.16 | 3 perc

Minden évben csupán az év legrövidebb éjszakáján látható különleges fényárba burkolózva a Mini Magyarország makettpark Szarvason. Az esemény, melyre idén június 25-én kerül sor a Múzeumok Éjszakáján, kicsiknek és nagyoknak egyaránt egyedülálló élményt ígér!

Szállásajánlatok Szarvason>>

 

Mini Magyarország makettpark a Múzeumok Éjszakáján

Országszerte több száz helyszínen, több ezer eseményt ígér a Múzeumok Éjszakája.  Az eseménysorozaton a szarvasi   Mini Magyarország makettpark is részt vesz egy igazán egyedi, és meseszép programmal, amely csupán az év legrövidebb éjszakáján látható. 2022. június 25-én vetítővászonná válik a  makettpark, a látogatók pedig a varázslatos színekbe öltözött kicsinyített épületek között sétálhatnak, fényképezkedhetnek.

Múzeumok Éjszakája 2022 - Mini Magyarország Makettpark / Fotó: Mini Magyarország Makettpark Múzeumok Éjszakája 2022 - Mini Magyarország Makettpark / Fotó: Mini Magyarország Makettpark

 

 

Az ország leghíresebb arborétumában, a Kárpát-medence és a történelmi Magyarország mértani középpontjában lévő makettpark hazánk történelmét, nevezetességeit mutatja be, az esemény során pedig a park épületeinek ablakaiban fények gyúlnak majd. Ráadásul a gombnyomásra indítható kis vonatok is világító éjszakai üzemmódra kapcsolnak az ország leghosszabb szabadtéri makettvasút-hálózatán!

A fákról, pergolákról lelógó lampionok és fluoreszkáló kövek csodás látványt ígérnek, míg  a mini Balatont mécsesek világítják meg, a vizeken pislákoló gyertyák ringatóznak majd.

Múzeumok Éjszakája 2022 - Mini Magyarország Makettpark / Fotó: Mini Magyarország Makettpark Múzeumok Éjszakája 2022 - Mini Magyarország Makettpark / Fotó: Mini Magyarország Makettpark

 

Múzeumok Éjszakája 2022 - Mini Magyarország Makettpark / Fotó: Mini Magyarország Makettpark Múzeumok Éjszakája 2022 - Mini Magyarország Makettpark / Fotó: Mini Magyarország Makettpark

 

 

Az éjszaka leglátványosabb produkciójaként a Mini Magyarország makettparkban egyedülálló fényfestéssel várják az érdeklődőket.

A fákon táncoló különleges alakzatok biztosan feleljthetetlen élményt nyújtanak majd. Ráadásul az est folyamán világító karkötők is kis gazdájukra találnak majd az ország legnagyobb, és egyben egyetlen interaktív makettparkjában, úgyhogy a gyerekeket se hagyjátok otthon! 

A program 20.00 órától 24.00 óráig tart majd, június 25-én, szombaton.
Jegyvásárlásra a pénztárban nyílik majd lehetőség aznap 19.30-tól. 

 

Múzeumok Éjszakája 2022 - Mini Magyarország Makettpark / Fotó: Mini Magyarország Makettpark Múzeumok Éjszakája 2022 - Mini Magyarország Makettpark / Fotó: Mini Magyarország Makettpark

 

 

 

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Az Agóra Élményközpont 8 méter átmérőjű kupolája alatt csillagászati előadásokat és különleges teljeskupolás-filmeket is láthatnak az érdeklődők.
Miskolctapolca felkapott üdülőhellyé vált az elmúlt évek alatt, nem véletlenül. A Bükk-hegység keleti része lenyűgöző természeti adottságainak köszönhetően már önmagában is vendégcsalogató, de a környéken feltörő megannyi forrásvíz biztos alapot teremt a tökéletes kikapcsolódáshoz. Az ikonikus miskolctapolcai barlangfürdővel, éttermekkel, szálláshelyekkel és környékbeli kirándulóhelyekkel kiérdemelten az egyik legnépszerűbb belföldi úti cél.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
10 lenyűgöző kirándulóhely Budapest környékén egynapos kiruccanáshoz
Türkizkék bányató, elbűvölő vízesés, tündéri vízimalom, valamint évmilliókról mesélő barlangok, sziklák és szurdokvölgyek felé vettük az utunkat, hogy csokorba szedjük nektek a legjobb Budapest környéki kirándulóhelyeket, melyek felkereséséhez egyetlen nap is elegendő.
Ahol a gyerekeknek is élmény a nyaralás - 10 gyerekbarát vidéki szálláshely saját játszótérrel
2022.06.01 | 9 perc | Szállások | Gyermekekkel | Utazási tippek
A családi nyaralás megtervezésekor mindig kihívás olyan szálláshelyet találni, ahol a szülők is fel tudnak töltődni, és a gyerekek sem fognak unatkozni. Mutatunk 10 gyerek- és családbarát vendégházat és panziót, ahol a saját játszótér mellett sok más lehetőség gondoskodik arról, hogy a gyerekeknek is élmény legyen az utazás.
A 10 legkülönlegesebb tematikus szálloda Magyarországon, ha egyedi élményre vágytok
2022.03.07 | 8 perc | Szállások | Hová utazzak?
Egy minden igényt kielégítő hotelben találunk kényelmes szobákat, finom ételekkel és italokkal csábító éttermet, esetleg medencékkel és szaunákkal felszerelt wellnessrészleget. Ha pedig ennél is többre vágyunk, akkor irány az ország egyik különleges tematikus szállodája. Középkor, tudomány, romantika, keleti hangulat, vagy egy csipet Afrika - bármelyik témát is érzitek magatokhoz a legközelebb, ebben a cikkben biztos megtaláljátok a hozzá tartozó szállást.
Utazik a család! - 10 gyerekbarát wellness hotel Magyarországon
Nem számít, hogy nagy vagy kis családdal vágtok neki a nyaralásnak, ha megtaláljátok a számotokra legjobb gyermekbarát szállodát! A vakáció ugyanis csak akkor lesz pihentető, ha a legkisebbek is jól érzik magukat. A cikkünkben bemutatkozó 10 mesebeli wellness hotelt a családok igényeire szabták!