Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

A Konyha zenekar már biztosan ott lesz az idei Debrecziner Gourmet Fesztiválon

2023.05.12 | 3 perc

A június 16. és 18. közötti a Debrecziner Gourmet Fesztivál újdonsága, hogy a szabadtéri kóstolót idén zenei produkciók színesítik, és szombaton - stílusosan - a Konyha zenekar várja a közönséget koncertjével.

 

A Konyha zenekarral 2023. június 17-én találkozhatnak az érdeklődők a Debrecziner Gourmet Fesztiválon

 

„Mindig a Konyhában van a legjobb buli. És a hűtőben mindig ég a villany.” - ezzel a felkiáltással alapított zenekart 13 évvel ezelőtt Szepesi Mátyás énekes-gitáros-dalszerző. A Konyha zeneileg eklektikus képet mutat és az őszinte érzelmekkel természetes viszonyt ápoló szövegvilággal lopták be magukat a közönség szívébe. A Debrecziner Gourmet Fesztivál idei témája, a „Nyári emlékeink” számukra egy lemezük stúdiózásának időszakát és az emlékezetes, négyéves születésnapi koncertjüket jelenti, de a "Cukor, só" című videóklipjükben is a nyári fesztiválszezon hangulatát örökítették meg. 

2016-ban a Konyha megkapta “Az év zenekara” címet a Hard Rock Café tehetségkutató budapesti döntőjén, 2019-ben Szepesi Mátyás “A DAL2019” szövegírója és “Az Év szövegírója” Petőfi Zenei Díjat is magáénak tudhatta, 2020-ban pedig a MAHASZ Magyar Rádiós Top40 - első helyezését érték el a “Földrevaló” című dallal. A zenekar 2010-től számított fennállása óta 5 albummal jelentkezett, melyekből a „Százszor visszajátszott” dalt minden bizonnyal szinte mindenki ismeri.

Dalaik - akárcsak egy valódi konyha - személyes térként működnek, amelyek észrevétlenül nyitják ki ajtajukat a megfelelő pillanatban, hogy a hallgató beléjük költözhessen, szeressen, sírjon, vigadjon, elveszítse és megtalálja magát. Szepesi Mátyás dalszövegíró-frontember a konyhai beszélgetésekhez a szív kamráiból hozza fel a bort, míg társai - Badics Márk dobos és Haller Dániel basszusgitáros biztos kézzel válogatják a legkülönbözőbb alapanyagokat változatos, modern popzenéjükhöz: rockos zúzást, táncos funkot vagy lélekmelengető folkot.

A Konyha zenekar már biztosan ott lesz az idei Debrecziner Gourmet FesztiválonA Konyha zenekar már biztosan ott lesz az idei Debrecziner Gourmet Fesztiválon

A Konyha zenekar már biztosan ott lesz az idei Debrecziner Gourmet FesztiválonA Konyha zenekar már biztosan ott lesz az idei Debrecziner Gourmet Fesztiválon

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Miért szeretünk annyira szépséges várakban kirándulni? Talán azért, mert ilyenkor halljuk a hőstettekről mesélő falak suttogását, magunk előtt látjuk a csillogó páncélba öltözött katonák masírozását és a több száz éves köveket tapogatva kezünkben érezhetjük a történelem darabjait. Ezt a különleges utazást pedig újra és újra át akarjuk élni.
Utazás során is szívesen indítanád a napot jógával, vagy teniszeznél egyet napközben? Cikkünkben bemutatunk hét olyan wellness szállodát, ahol különböző izgalmas és jótékony sportolási lehetőségek vannak beltéren is, ráadásul ki is pihenheted az edzést a wellnessben.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
10 kiemelkedő étterem Budapest környékén
2022.09.08 | 9 perc | Hétvégi kimozduláshoz | Gasztronómia
Főzés helyett válasszátok Ti is a legjobb éttermeket Budapest környékén. Rengeteg jó hely van a fővároshoz közel, most megmutatjuk a mi válogatásunkat - a teljesség igénye nélkül.
Egy falat Ázsia – 10 sushi étterem Budapesten
2024.03.08 | 8 perc | Gasztronómia | Legnépszerűbb
A tradicionális sushi elkészítése valódi művészet, melyet csak hosszú évek kitartó munkájával sajátíthatunk el igazán. Természetesen ez azért ne szegje senki kedvét, nyugodtan próbálkozhatunk vele otthon is, de ha most mégis a profikra bíznátok magatok, akkor ajánlunk 10 olyan sushi éttermet a fővárosban, ahol igazi mesterművekkel találkozhattok a tányérjaitokon.
5 ázsiai étterem, melyek Budapesten hozzák el nektek a Távol-Kelet ízeit
2024.02.01 | 6 perc | Gasztronómia
Aki már járt Ázsiában és magával ragadta a kontinens elképesztő szépsége, az emberek kedvessége, és az országok végtelen kulináris lehetőségei, az örökké a visszatérését tervezi. Viszont addig is – amíg nincs kezünkben a repülőjegyünk – mutatunk 5 olyan budapesti éttermet, ahol mindenkit elcsábít a keleti gasztronómia.
Top 10 olasz étterem Budapesten
2021.12.18 | 7 perc | Gasztronómia
Ha vérbeli olasz ízekre vágyunk, nem kell Rómáig vagy Nápolyig utaznunk ahhoz, hogy belekóstoljunk a dolce vita ízeibe, elég csak Budapest kedvelt, autentikus olasz éttermeimnek egyikébe ellátogatnunk. Mutatjuk is a kedvenc 10 olasz éttermünket!
Pihenj és alkoss! 6 kreatív workshopot mutatunk, ahol könnyen kikapcsolódhatsz
2024.01.18 | 6 perc | Hétvégi kimozduláshoz | Események
A varázslatos ünnepi időszak után hirtelen kell visszacsöppennünk a szürke hétköznapokba, ahol könnyen elfáradhatunk a mókuskerékben. Hoztunk nektek 6 izgalmas workshopot, hogy kreatívan és szuper programokkal induljon az új év! Kerekedj fel, alkoss, babrálj és pihenj a megszokottól eltérő módon valamilyen kreatív workshop segítségével!