Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Megjelent a 15. Fishing On Orfű fesztivál zenei programja - visszatér a Quimby és először lép fel Bródy János zenekara

2022.11.09 | 6 perc

A legbarátságosabb fesztivál hírében áll a Fishing On Orfű, amely 2023-ban jubileumi, 15. alkalommal kerül megrendezésre az orfűi kempingben. A 4 nap alatt közel 150 zenei produkciót tekinthetnek meg a fesztiválozók.

 

Időpont: 2023. június 28 - július 1.

Helyszín: Orfű, Panoráma Camping

 

2023 nyarán 15. alkalommal kerül megrendezésre a Fishing On Orfű zenei fesztivál, ahol a Kispál és a Lovasi formáció egyetlen fesztiválkoncertjét adja majd. A formációban Kispál András és Lovasi András mellett G. Szabó Hunor és Babcsán Bence is zené, koncertprogramjuk pedig a Kispál és a Borz korai, különlegesebb szerzeményeire épül. 

3 év kihagyás után visszatér Orfűre az elmúlt 3 évtized egyik legfontosabb zenekara, a Quimby is. Ezen felül először lép fel a fesztiválon Bródy János és zenekara, csakúgy, mint a Kátai Tamás nevével fémjelezett Thy Catafalque.

Megjelent a 15. Fishing On Orfű fesztivál zenei programja - Fotó: fishingonorfu.hu/sajtoMegjelent a 15. Fishing On Orfű fesztivál zenei programja - Fotó: fishingonorfu.hu/sajto

 

A Fishing On Orfű továbbra is nagy teret biztosít a fiatal és feltörekvő produkcióknak

 A 15. FOO fesztiválon is a két legnagyobb zenei helyszínen kap lehetőséget a Carson Coma, az Elefánt, az Esti Kornél, az Analog Balaton, Deva, a Bohemian Betyars, a Blahalouisiana, a Galaxisok, az Ivan & the Parazol, valamint először lép a nagyszínpad deszkáira az Aurevoir és Beton.Hofi.

Természetesen a fesztivál "klasszikus" nagyszínpados fellépői is érkeznek, mint a 30Y, a Vad Fruttik, a Péterfy Bori & Love Band, a hiperkarma, a Kiscsillag és a Budapest Bár.

 

Mindenki fesztiválja

Az idősebb korosztály képviselőinek Bródyn túl HOBO, a KFT, Karácsony János, Másik János, a Pál Utcai Fiúk, a Müller Péter Sziámi AndFriends és a Kontroll Csoport koncertjével igyekeznek kedveskedni a szervezők. Idén Tátrai Tibor is visszatér Orfűre, új zenekarával, a godfater.-ral.

A hiphop kedvelői Beton.Hofi koncertje mellett még olyan izgalmas fellépőkkel is találkozhatnak majd, mint a Pogány Induló, Dé:Nash, a Slow Village, a Funktasztikus, 6363 vagy a Tranzkaphka.

 Aki klubhangulatra vágyik Orfűn, annak a kisebb Amondó színpad és a Nagysátor lehet majd a törzshelye. Ezeken a helyszíneken boldogan megfér egymás mellett a metál, az alternatív rock, a pszichedelikus rock, a világzene és a pop is. Itt lép fel a Platon Karataev, a Mitsoura, az Erik Sumo, a VHK, a LAZARVS, Frenk, a Ganxsta Zolee és a Kartel, a Fiúk, a Felső Tízezer, a Hiúz és a Devil’s Trade is.

 

A Tűzhöz közel - a fesztivál erdei színhelye

2023-ban is komolyzenével indul A tűzköz közel színpad, majd jön a Mesél az erdő műsorsáv, ahol feltörekvő dalszerzők nem csak eljátsszák dalaikat, de mesélnek is róluk. Az esti óráktól olyan hangulatos produkciók lépnek itt fel, mint az iamyank, a Jazzékiel, Németh Juci és G. Szabó Hunor és Bérczesi Róbert.

 

Nem csak egy zenei fesztivál

A Borfalu továbbra is a nép-és világzenekedvelők kedvenc helyszíne lesz, itt játszik a Cimbaliband, a Romano Drom, a Söndörgő, a Góbé, a Kacaj és a Gypo Circus. Mellettük jól megfér pár olyan izgalmas és érzékenyebb produkció, mint Barkóczi Noémi, a Lázár tesók, az Aron Andras and the Black Circle Orchestra és a Middlemist Red.

A fesztivál alatti tószakaszon található Víziszínpad 2023-ban is a legjobb zenei alternatíva lesz a strandoláshoz! A víz felszínén lebegő színpadon ad majd minikoncertet Likó Marcell és Kerekes Gergely, a Péterfy Bori & the Mini Love Band, a Kerekes Band, az Aurevoir, Beton.Hofi és a Tudósok is.

 A jubileumi Fishingen több lehetősége is lesz annak, aki a koncertek után táncolással vezetné le fölösleges energiáit. Választhatja az Amondó színpadot, ahol 02:00-től olyan DJ-k szolgáltatják majd a talp alá valót, mint DJ Palotai, a Tesco Disco, DJ R-Nold & Acid és D.Koms. De bulizhat az erdőben is A tűzhöz közel színpadnál, ahol minden éjjel 01:00-től a Tilos Rádió tart partit olyan fellépőkkel, mint DJ Titusz, Bobby Shyze, Kanada Káosz, itt lesz Önismereti Diszkó, !rodalmi Dubtechno valamint Totoya Klub is.   

 

A jubileumi Fishing on Orfű napijegyeinek értékesítése már elstartolt. Itt tudjátok megvásárolni a bérletekkel együtt.

 

 

 

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Vannak a világon közismert szoboróriások, hiszen ki ne azonosítaná Rio de Janeiro városával a karját széttáró monumentális Jézust vagy New Yorkkal a fáklyát tartó Szabadságszobrot. Most megmutatjuk Magyarország hatalmas szobrait, mert nálunk is állnak ilyen kimagasló alkotások.
A mindennapi séta unalmassá válhat, ha mindig ugyanazokat a köröket rójuk kedvencünkkel, arról nem is beszélve, hogy a hatalmas tér, a parkok nyújtotta kalandok új élményeket, extra örömöket hozhat négylábú pajtásunknak. Érdemes felkerekedni és tenni egy nagy túrát, mutatjuk Budapest legextrább szabadtéri kutyás parkjait!
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
Ahol a gyerekeknek is élmény a nyaralás - 10 gyerekbarát vidéki szálláshely saját játszótérrel
2022.06.01 | 9 perc | Szállások | Gyermekekkel | Utazási tippek
A családi nyaralás megtervezésekor mindig kihívás olyan szálláshelyet találni, ahol a szülők is fel tudnak töltődni, és a gyerekek sem fognak unatkozni. Mutatunk 10 gyerek- és családbarát vendégházat és panziót, ahol a saját játszótér mellett sok más lehetőség gondoskodik arról, hogy a gyerekeknek is élmény legyen az utazás.
Szállások az erdők ölelésében – ilyen a tökéletes pihenés
Létezik kellemesebb napindítás, mint ébresztőóra nélkül kelni az erdő hangjaira, miközben tudod: a napod felhőtlen wellnesszel és kiváló programokkal telik majd? Aligha! Szóval ne habozz, nézd meg, melyik szuper szálláshelyre foglalnál szívesen! Élvezd a természet közelségét, ahol talán az erdő lakóival is találkozhatsz!
Irány Pest megye! – Szuper hétvégi programok, látnivalók és kirándulóhelyek Budapest környékén
Javában benne vagyunk a nyárban, és ilyenkor még szívesebben mozdulunk ki a négy fal közül. Budapest határain túl, de még a megyehatáron belül számtalan olyan látnivaló akad, ami kellemes időtöltést biztosít ezekben a meleg napokban. Ezekből gyűjtöttünk össze néhányat, és ígérjük; egyikkel sem lehet mellélőni!
Csúszdás élményekre vágytok? Top10 aquapark Magyarországon a felejthetetlen nyári pillanatokért
Összegyűjtöttünk 10 aquaparkot az országból, amit az egész család imádni fog. A csúszdaparkok nem csak a gyerekeknek, de felnőtteknek is felejthetetlen élményt nyújtanak.
Üdv a Jurassic Parkban! 5+1 varázslatos dinó park Magyarországon
Lépjetek be Magyarországon a Jurassic Park kapuján, mert Budakeszin vagy épp Rezin könnyedén az őslények birodalmában találhatjátok magatokat! Élethű őshüllők, régészeti feltárások és izgalmas játékok – ezek lapulnak a hazai dinó parkokban! A gyerekek garantáltan imádni fogják!