Telkes Róbert: Árnyas a TOP-on - Árnyas Étterem & Kertvendéglő Budapest

Árnyas Étterem & Kertvendéglő Budapest értékelése
1. helyezett a 3944 budapesti étterem közül

Értékelést írta:
2 szállásértékelés 5 városban járt
30 étteremértékelés 53 hasznos szavazat

Ajánlom a helyet másoknak is!

Árnyas a TOP-on

   Mobilról küldte. | 2018. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. február 10.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Voltam jó pár évvel ezelőtt és kiváncsi voltam, hogy télen is tartja-e a szintet.
Hát tartja. Eszméletlen élmény volt, ez az étterem tenyleg a a városban.
Egy szombat este tértünk be vacsorázni, egy elég zimankós, havas estén.
Már ahogy beléptünk, megfogott a hely varázsa. Ennek a helynek lelke van. Ropogott a tűz egy kemencében a falakon képek es tárgyak, mintha egy másik világba léptünk volna. Zseniális Húsleves, borjursguleves es gulyásleves után valami különleges volt a csirkemell mogyorokeregben (utána mégegyszer megnéztem) csípős rizsleoennyel.
A vadas marha, borjúpörkölt mint a nagykönyvben es a végén desszertnek a csoki szufle is mennyei volt. Ami azonban meg különlegesebbw teszi a helyet, az a borvalaszteka. Normális kisvendéglőben 4-5 fele bír van es kész. Itt közel hatvan bor közül választhatunk, főleg magyar, de olasz borok is. A szerviz udvarias, kedves Nsgyon profi volt. Mindehhez élő gitarzene volt, ami nagyon ritka manapság.
Jövünk vissza No. 1. tenyleg

Ennyire tetszett: Kiváló
Ételek / Italok: Kiváló
Kiszolgálás: Kiváló
Hangulat: Kiváló
Ár / érték arány: Kiváló
Tisztaság: Kiváló

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni Telkes Róbert felhasználót?    Igen

Árnyas Étterem & Kertvendéglő Budapest
Cím
1125 Budapest
Diós Árok út 16.

Az étterem legutóbbi értékelései

2018. január 18.
Az étterem nagyon szép helyen van, aXII.kerületben, a fogas mellett.Könnyű megközelíteni és megtalálni.Általában tele van az étterem- a kiszolgálás, a barátságos árak és a kényelem miatt!Ezért érdemes asztalt foglaltatni jó előre.Családoknak is kitűnő hely!!! Én már több alkalommal is jártam itt-...

2017. szeptember 11.
Regen jartam itt egy egyetemi tarsasaggal , kb 30 eve. A kornyeken laktam, kb 4 utcanyira, akkoriban inkabb "falusias" hangulata volt az Arnyasnak, egyebkent imadtam mindig is Budat, foleg ezt a regiot! Az ido altalaban mindent megszepit, de most, ennyi ido utan sem csalodtam! Ugy adodott, h...

2017. május 3.
barátságos, kellemes hely, kítünő magyaros ízek nagy a a választék, vegetáriánus ételek között is. kedvesek a dolgozók, udvarias kiszolgálás. Rendezvényre esküvőre is alkalmas a hely,mindenkinek ajánlom. nem fog csalódni.Kellemes környezet, családias a hangulat.sok a választék.Tiszta, és hangulatos.