2026. júniusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2026. június 8.Ajánlom a helyet másoknak is!
A Jókenyér Pékséget évek óta kedvelem, sok egységükben jártam már Budapest és Pest vármegye-szerte. Az újlipótvárosi Jászai Mari térnél, a 75-ös és a 76-os troli végállomásánál a közelmúltban nyitottak egy új pékséget. Ebben a bérleményben az elmúlt években elég sokféle vendéglátós próbálkozás megfordult, legutóbb egy drága lángosos, de valahogy 1-2 évente váltogatták egymást, nem igazán nem tudott hosszú távon egyik sem fennmaradni. Nekem éppen kapóra jött, hogy megláttam az új pékséget, mert egy szendvicset szerettem volna beszerezni, ami itt a környéken annyira nem egyszerű feladat. Igaz, hogy számos más vendéglátó hely működik itt pár méteren belül, de azok inkább beülős helyek, nem lehet csak felkapni elvitelre egy szendvicset. Az alapterület elég kicsi, leginkább elviteles helyről van szó, de szerencsére pénteken délután 16 óra után még többféle szendvics közül lehetett válogatni. A pultban kiszolgáló hölgy kedves, udvarias volt. Egy mediterrán szalámis bagettet választottam, amiben a téliszalámi mellett mozzarella sajt és aszalt paradicsom volt. Friss, jó minőségű szendvicset kaptam. 1590 Ft-ot fizettem. A sós péksütemények között sonkás-petrezselymes táska (760 Ft), retró vagy toszkán piknikkosár (1290 fT), spenótos-ricottás tekercs (640 Ft) izgalmasnak, nem mindennapinak tűntek. Az édesek között az epres-túrós táskával (790 Ft) szimaptizáltam. Többféle teljes kiőrlésű péksüteményt is tartanak. Láttam még retró melegszendvicset, amerikai hot dogot pirított hagymával, valamint salátát is. Összességében 4 pontra taksálom, mivel helyben enni nem igazán alkalmas.
Ételek / Italok:![]()
Kiszolgálás:![]()
Hangulat:![]()
Ár / érték arány:![]()
Tisztaság:![]()
Gosztola Gyöngye Hotel Gosztola
Hotel Piroska Bük, Bükfürd?