Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Vidám állatok, parkos kert

Kecskeméti Vadaskert KecskemétKecskeméti Vadaskert Kecskemét a térképen

Kihagyhatatlan 2022. májusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2022. május 4.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Idén pont 50 éves a Kecskeméti Vadaskert, egy hétvégi látogatást tettünk a párommal. Nagyon szép és hangulatos a bejárat, kedvesen fogadtak és 2 pénztár is volt. Kaptunk a blokk mellé egy kis programokról szóló lapot, amely egyben egy térkép is az állatkertről. (ezt sokszor nagyobb helyeken sem adtak...) Az állatok nagyon szépek, jól tartottak, tágas hellyel, mindegyik előtt volt víz és ennivaló, kedvükre fogyaszthattak, meg persze a Zoo csemegét is szívesen fogadták a vendégektől. :) (jó nagy tömött zacskót lehet venni 400 forintért, érdemes is szerintem) Az állatok élénkek, jó kedvűek voltak, nem látszottak feszültnek, nem járkáltak monoton fel-alá. A tigrisek hatalmas műsorral örvendeztették meg a nézőket a medencéjükben, jókedvűen játszottak és pancsoltak.
Van lehetőség több helyen megpihenni, sok pad van kihelyezve, a bejárat mellett kis kirakodó is van ahol ajándéktárgyakat/játékokat lehet venni, illetve ha jól rémlik akkor voltak ennivalók és üdítők is. Szintén a bejáratnál igény szerint készítenek jó minőségű emlék fotót is annak aki szeretné.
A gondozók is barátságosak,szóba lehet velük elegyedni ha épp nem sietős a dolguk. :)
Összességében tehát nagyon elégedettek voltunk, szép emlékekkel tértünk haza és jól el is időztünk bent, nagyjából 2 és fél órát voltunk bent, akik gyerekkel vannak talán többet is eltölthetnek, mi csak ketten voltunk.
(a bejáratnál ezen a hétvégén volt kis vidámpark jellegű kitelepülés pár felfújhatós játékkal, nem tudom ezek állandó egységek-e ott vagy csak a május 1-i hétvégén voltak jelen, viszont több gyermeket is hallottunk bent - bocsánat a fogalmazásért- nyűglődni, mert ki akartak menni az ugrálóvárba stb. Nem tartom annyira szerencsésnek az ilyen dolgokat, mert elvonják a gyerekek figyelmét arról, hogy ez egy állatkert. Szerintem a szülő se feltétlen van felkészülve az ilyen jellegű plusz időtöltésre. Szóval szerintme nem túl jó ez ott közvetlen mellett. De ez már persze egy mellékes vélemény) .
Milyennek találod ezt az értékelést?

Kecskeméti Vadaskert további értékelései

2023.12.26a párjával
Kihagyhatatlan
Párommal jártunk itt és meglepödtünk. Tisztaság mindenütt és nincs a más,hasonló helyeken tapasztalt odür. A jószágok tiszták és barátságosak. Vannak amelyikek szabadon járkálnak,de nem félnek az Emberektől. A háló mögöttiek is kiváncsian odajönnek és egyik-másikat simogatni is lehet. A portán...
2022.09.21családjával
Kihagyhatatlan
Tiszta, színvonalas. Állatsimogató és etetés. Szép állatok. Jól megközelíthető. Elfogadható belépőárak. Gyerekbarát
Népszerű szállások a környéken
Hotel Három Gúnár Kecskemét - Napi árak reggelis ellátással
Napi árak reggelis ellátással
2024.12.28-ig
Hotel Három Gúnár Kecskemét
28.000 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Hotel Aquarell Cegléd - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.22-ig
Hotel Aquarell Cegléd
89.610 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Granada Hotel Kecskemét - Granada Élmények
Granada Élmények
2024.12.20-ig
Granada Hotel Kecskemét
89.676 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval