adriatic étterem értékelései

Értékelései
23
29
31
36
0
0
210

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg adriatic értékeléseit!

Olvasd el adriatic étterem értékeléseit!

adriatic értékelései

600 féle Belga sör -

Belga Sörház Göd

2017. májusban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. május 15.
A férjem születésnapja alkalmából mentünk el az étterembe . Már régóta szemeztünk a hellyel , de mindig autóval voltunk arrafelé , és mivel a párom a söfőr , így most a volánbusszal mentünk , hogy tudjon inni . Első látásra , a kapujánál kicsit tanácstalanok voltunk , hogy nyitva van- , ( csinálhatnának valamit a kapuval mert kissé. . .
Megosztom
Medvahagymás finomságok -

Muskátli Vendéglő Orfű

2017. áprilisban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. május 2. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
2017 Húsvétkor voltunk Orfűn , és egyik este a vacsorát itt fogyasztottuk . A vendéglő a falu központjában található , könnyen megtalálható , egyből a főút mellett van . Szép rendezett kert fogadja a betérőt , és a belső elrendezése is tetszetős . A pincérek hamar jöttek felvenni a rendelést , és a kért ételek is gyorsan elkészültek.
Megosztom
2017. áprilisban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. május 2.
2017 Húsvétkor voltunk Pécsen , és ebédelni szerettünk volna , így találtuk a belvárosban ezt a helyet . A lebuj jó értelemben lehet használni . Kissé régies mintha megállt volna az idő . Amit kértünk ételeket , gyorsan hozták , finomak voltak , és még drága sem volt . Még menű is volt többféle is . Hárman itallal , egy leves , három második fogás , egy kávé , fizettünk jattal 6000 forintot .
Megosztom
2017. márciusban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. március 27.
2017 március 15-én kirándultunk a városban . Előtte napokban szép tavaszias idő volt de aznap visszajött a tél . Hideg volt , sarkvidéki széllel . De azért hősiesen sétáltunk a városbam , és persze jól összefagytunk . ? ég az Ipoly partra is lementünk . Visszafelé menet betértünk a cukrászdába , valami melegre . Forró csokit ittunk , illetve egyikőnk kávét .
Megosztom
2016. decemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2016. december 30. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Karácsonyi ottjártunkkor ettünk az étteremben . Azt hittük nincs másik télen nyitva , de később rájöttünk tévedtünk , van a gyógyrészlegen is é olcsobban . Most már mindegy . Négyféle menű van, és mindegyik 1400 Ft . Kicsit sokalltam , és ráadásul , egyik sem volt kedvünkre való . Így az ajánlatok közül választottunk . Majdnem annyi egy étel külön , mint menűben .
Megosztom
2016. decemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2016. december 30. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A cím alapján a lányom 25. születésnapját tartottuk itt . Már a közeli éttermekben jártunk , és most egy különleges helyre szerettem volna Őt vinni . Sok jót hallottam az étteremről . Mondták , hogy svédasztalos ebédeltetés van , és kell ettől jobb ? Előtte körülnéztem a neten , és nagyon elszállt árak vannak . A nagy grill láncban háromszor ennyiért ettünk volna !
Megosztom
2016. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. november 14.
Hévízen jártunk , és szerettünk volna ebédelni . Most már mindenhol , és egyre több helyen kínálnak ebédidőben menűt . Itt is így volt , bementünk . Hangulatos hely , eléggé tele volt , de jutott asztal . Nyáron jobb ,mert van egy hatalmas terasz , de ahhoz most hideg volt . Itt is többféle levesből , illetve második fogásból lehet választani .
Megosztom
Menű a Gyöngyvirágban -

Gyöngyvirág Étterem Hévíz

2016. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. november 14. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Mint a címből is kiderül , csak egy menűre tértünk be . Most voltunk másodszorra Hévízen , és először is itt ebédeltünk, így adott volt , hogy újra ide térünk be . Leves , második , és desszert mindössze 1000 forint per fő . Háromféle leves, 9-10 féle főétel , és háromféle desszertből lehet választani .
Megosztom
2016. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. november 10.
Elsétáltunk Egregyre , mert mondták , hogy erre borospincék vannak . Tényleg így van , egyik a másik után . A hegyoldalra épültek , körülöttünk gyönyörű panoráma . Csak borozgattunk , egy zsíros "deszka" mellett . Nagyon finom bort kaptunk , a kenyér hagyott némi kivánnivalót magaután . Azon csodálkoztam , hogy tudnak vidéken ilyen rossz zsírt találni .
Megosztom
Olyan szép , mintha egy kastélyban lennék -

Százéves Cukrászda Gyula

2016. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 25.
A főcím így igaz . Amikor Gyulán voltunk , véletlenül találtuk meg ezt a gyöngyszemet . Első alkalommal csak benéztünk , szó szerint szájat tátani . Amúgy a cukrászda , több mint 150 ! éve üzemel , ugyanazon a helyen . Vásároltunk fagyit , és amikor hazafelé , hoztunk süteményt is . Nem csalódtunk egyikben sem .
Megosztom
4 oldalon / 31 találat


TérképX