Agócsy szállás értékelései

Értékelései
22
59
53
37
14
0
435

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Agócsy értékeléseit!

Olvasd el Agócsy szállás értékeléseit!

Agócsy értékelései

2019. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. október 28. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Öt napot töltöttünk Telkibányán az Aranyhegyi Vendégházban. 2 szobás részében. Nagyon jó helyen van. Mintha erdőben lettünk volna. Kényelmesen berendezett régi parasztház. Korabeli bútorok. Nagyon jól felszerelt konyha. Még mosogató gép is volt, ami ritka. 2 szobához 2 fürdőszoba. Saját teraszrész. Segítő kész tulajdonos. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Megosztom
Egy hét siófokon a Villa Clarában -

Villa Clara Siófok

2019. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 20.
Egy hetet töltöttünk el siófokon a Villa Clarában. Szép helyen van Fenyőfák között egy kis utcában. melynek végén a strand van. Nagyon közel. Néhány apartman van csak benne. Mi az emeleten voltunk egy kétágyasba. 3 ilyen szoba volt, melyhez közös konyharész tartozott. A hiány csak annyi volt, nem volt mosogatási lehetőség a teakonyhában.
Megosztom
Húsvét a Malomkert Vendégházban -

Malomkert Panzió Nagybörzsöny

2019. áprilisban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. április 24. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Családi utat szerveztünk Nagybörzsönybe A malomkert Apartman Malomkert Vendégházába. Ami egy kis csendes utcában van. 4 apartmanból áll. A mienk a Salgó apartman volt. Egyedi tüzelés tégla kályhával. Ami a leírás szerint a vendégek dolga. A kályhában van a központi fűtés tartálya, ami a többi helyiséget fűti. Meleg volt és füst, mikor megkaptuk a szobát.
Megosztom
Egy hét gyógyfürdő -

Apartman Ilona I. Hajdúszoboszló

2019. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. március 24.
Egy hetet töltöttünk az Ilona apartmanban. Interneten találtam rá. Nagyon jónak tűnt, így rögtön le is csaptunk rá. Kényelmes, jól felszerelt apartman. Sok szállásadó példát vehetne róla. Minden a megbeszélés szerint történt. Vasárnap érkeztünk, és le volt szervezve az orvos. Már másnaptól kaptuk a kezeléseket. Az étkezés is le volt rendelve.
Megosztom
Szilveszter a Rácz Tanyán -

Rácz Tanya Panzió Orfű

2018. decemberben, csoporttal járt itt
Értékelt: 2019. január 2.
2018-as esztendő a Rácz Tanyán búcsúztattuk nagyobb társaságban. A helyet ügy ajánlották, és jól tették. Csodálatos környezet, rendkívül kedves személyzet és nagyon finom, hatalmas adag ételek. Így lehetne jellemezni röviden. A programok kiválóak. természetes környezet, lovak, kutyák, macskák, birkák, szárnyasok és pocák. Meg még más állatfajok.
Megosztom
2018. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. október 8.
5 napot töltöttünk Telkibányán az Aranybánya Panzióban. csodálatos helyen van. Mint a mesében. Kiváló ellátás, kedves személyzet. Finom ételek, jól megközelíthető. Jó parkolási lehetőség. Kalandpark, ping-pong. Teniszpálya és sorolhatnám még. Lehet kerékpárt kölcsönözni. szóval minden mag van ami a kényelmet szolgálja. Ha valaki Telkibányán akar lenni, csak ide menjen.
Megosztom
30 perc várakozás a pincérre, de hiába -

Múzeumkert Vendéglő és Panzió Sátoraljaújhely

2018. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. október 6.
Délután kettő után szombati napon értünk oda ebédelni. Több mint 30 perc telt el, úgy hogy a pincér 3. kérésre sem jött oda. Már mindenkinek felette a rendelését, aki utánunk jött. Az igaz, azok Szlovákok voltak. Tehát a fiatal pincerfiú csak azokat szolgálta ki. A másik magyar család ott várakozott régóta , hogy fizethessen. Éhesen otthagytuk az éttermet.
Megosztom
Éjszakai szállás a tenger felé -

Pelikán Magánszállás Nagykanizsa

2018. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 14.
Útban az Adriára egy éjszakára vettünk ki 2 szobát a Pelikán szálláson. A két szoba egy közös előtérből nyílt. Ami kicsit kényelmetlen volt, hogy ehhez a két szobához a fürdő szoba és WC külön volt, az előtérből nyílt. Volt hűtő mindkét szobához. Az egyik nemigen hűtött. Az egy éjszakára elfogadható volt. Tükrözve az árát.
Megosztom
Csak egy vacsora az apartmanház éttermében -

Páter Apartmanház Siófok

2018. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. július 19. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy hosszú séta után láttuk meg a Páter Apartmanházat- és az éttermét. Én csak az éttermet tudom értékelni. Mivel láttuk, hogy nem csak szállóvendégeknek, betértünk egy levesre és valami másra. De mikor kihozták a levest a lábosban, akkor már láttuk, hatalmas adag. Alig bírtuk megenni. Nagyon fonom volt. Kedves kiszolgáló személyzet.
Megosztom
Siófoki kiruccanás -

Mátyás Vendégház Siófok

2018. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. július 19.
Négy napot töltöttünk Siófokon. A szállásunk a Mátyás Vendégház nyaralóházában volt. Ez az ikerház az Aranyparton van. Közel a strandhoz egy csendes utcában. Nagyon gondozott, jó kis szállás. Kiváló 2 főnek és egy gyereknek . Egy szoba, előszoba, konyha rész, fürdőszoba. És egy terasz a fák árnyékában. Ha több fő megy, van még egy másik nyaralóház az udvarban.
Megosztom
3 oldalon / 22 találat


TérképX