Alice Csiba szállás értékelései

Értékelései
47
28
13
30
0
1
53

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Alice Csiba értékeléseit!

Olvasd el Alice Csiba szállás értékeléseit!

Alice Csiba értékelései

igazi vendegszeretet -

Hotel Szieszta Sopron

2020. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. április 1.
2020 marcius elejen jartun k a szallodaban a baratainkkal mi negyen. Mindennel meg voltunk elegedve, kiveve a szobaval, a szönyeg borzaszto koszos volt, az ablakok ugyszinten az erkelyre ugy lehetett kimenni hogy elötte egy nagy melyedes tatongott a szoba felöl, ha valaki nem veszi eszre, szinte kiesik az erkelyre, vagy pedig vissza.
Megosztom
Egy ejszakara megfelel! -

Hotel Korona Siófok Siófok

2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 5.
3 ejszakat töltöttünk el a hotelben. A szemelyzet nagyon kedves, szolgalatkesz egy fiatalember kivetelevel a recepciorol. Az elsö emeleten kertünk szobat a foglalasnal, es teljesitettek,amit köszönünk, lift hianyaban nehez az emeletre csomagokat cipelni fajos terddel. Sajnos a parkolora nezett a szobank, raadasul a szemetlerako alattunk volt, es nagyon rossz szag jött fel ejjelente.
Megosztom
Balaton minden nyaron! -

Club218 Siófok Apartmanház Siófok

2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 5.
2 ejszakara foglaltunk szallast, kellemes fogadtatas nagyon kedves Zsuzsa nevü hölgy szemelyeben, az 5. emeleten volt az apartman, gyönyörü kilatassal a balatonra.modernül berendezett 2 legterü alvasi lehetöseggel. A konyha is mindennel felszerelt, a fözeshez minden adott. tehat ajanlom mindenkinek hogy itt foglaljon szallast a nyaralashoz.
Megosztom
Kellemes fogadtatas! -

Villa Karibu Hévíz

2019. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. március 20.
Igazan kellemes fogadtatasban volt reszünk, a haziasszony nagyon kedves volt, egyetlenegy hiba volt, hogy olyan szobat kaptunk, ahol közösen kellett a fürdöszobat hasznalni, es ez nagyon bajos volt ejszaka kimenni a toalettre. A reggeli gyönyörüen felszolgalva, friss peksütemenyek voltak, es igazi vajas kiflit kaptunk, amit mar evek ota Györ-sopron megyeben sehol sem kapni.
Megosztom
Nagyon kellemes hotel a Napsugar hotel Hevizen! -

Hotel Napsugár Hévíz Hévíz

2019. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. március 20.
Marcius elejen szalltunk meg a napsugar hotelben. Nagyon jol ereztük magunkat, nagyon kellmes hely, mar masodszor voltunk ebben a hotelben, de most sem csalodtunk. Nagyon kellemes apartmant kaptunk, kenyelmes aggyal, szuper kis konyha tartozik az apartmanhoz, ahol a reggeli kavenkat meg tudtuk fözni. Az etkezest kuponos megoldassal kaptuk, amit a közeli ettermekben tudtunk bevaltani.
Megosztom
Közel a balaton! -

Szivárvány Apartman Siófok

2018. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. október 23.
Ket ejszakat töltöttünk el az apartmanban, nagyon jol ereztük magunkat. Szepen, modernül berendezett apartman minden kenyelmevel, mikrosütö, vizmelegitö, egyetlen hibaja volt, hogy nem volt fözökalyha,de ez nem zavart bennünket, megoldottuk a meleg etkezest mashol. Az 5. emeleten van az apartman, lift van, es csodalatos a kilatas a balatonra es a környekre.
Megosztom
Csodalatos hely. -

Hotel Lövér Sopron

2018. októberben járt itt
Értékelt: 2018. október 22.
Mar majdnem törzsvendegek vagyunk a Hotel löverben, mar harmadszor szalltunk meg itt, es azt hiszem hogy legközelebb is a lövert fogjuk valasztani. Nagyon kedves fogadtatas volt a recepcion, az urak nagyon kedvesek es szolgalatkeszek voltak, de a hölgy akinel kijelentkeztünk modortalan, unalmas keppel szamolta ki, hogy csak idegenforgalmi adot kell fizetnünk, ugyanis a foglalasnal mar atutaltam az összeget, es vegül meg a szamlat is elfelejtette oda adni, kesöbb vettük eszre.
Megosztom
Nagyon jo helyen van az apartmanhaz! -

Kosztolányi Apartmanház Balatonfüred

2018. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 27.
Nagyon kedves, rugalmas fogadtatas volt a recepcion, elöbb erkeztünk mint 2 ora, de mar el is foglalhattuk az apartmant 12 orakor. Köszönjük. Gyönyörü, szep felujitott apartmant kaptunk, minden kenyelmevel. A konyha teljesen felszerelve, mikro, fözökalyha, hütö, edenyek, etkeszletek tehat minden amit otthon hasznalunk. Az agy nagyon kenyelmes volt,szep tiszta agynemüvel.
Megosztom
Nagyon szep uj hotel! -

Hotel Pallone Balatonfüred

2018. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 22.
2 ejszakat töltöttünk el a hotelben, nagyon kedves, szolgalatkesz fogadtatas a recepcios hölgytöl. Nagyon szep szobat kaptunk, minden ragyogoan tiszta volt, kedves volt a szemelyzet is, mindenki kivetel nelkül. A svedasztalos reggeli nagyon finom volt es böseges eleg nagy valasztekkal.
Megosztom
Kellemes kettö napot töltöttünk Szentgotthardon. -

Alpokalja Motel & Kemping Szentgotthárd

2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 6. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Varosnezes celjabol szalltunk meg az alpokalja Motelben 1 ejszakara. Nagyon kedves recepcios fogadott bennünket, rugalmas erkezessel, mar 10 orakor delelött elfoglalhattuk a szallast. Nagyon szep tiszta szobat kaptunk, a furdö is szep tiszta volt, közel a központhoz, biciklivel bejartuk a környeket. A Harsas to nagyon szep, nem erdemes kihagyni, es a belvaros is szep, tiszta, rendezett.
Megosztom
5 oldalon / 47 találat


TérképX