Aniani étterem értékelései

Értékelései
1
2
5
0
0
0
1

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Aniani értékeléseit!

Olvasd el Aniani étterem értékeléseit!

2019. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. június 10.
Kellemes, noha turistákat váró, de magyaroknak is hangulatos, megfizethető, jó minőségű, de nem sokféle ételt kínáló étterem. Fröccs nincs, de külön lehet kérni bort és szódát, aztán mindenki összeöntheti magának. Vega tálat kértem, finom volt, noha a padlizsánkrémről egész más fogalmaink vannak, ez egy finom krém, egyáltalán nem érződik rajta a padlizsán.
Megosztom
Az ítélet: életfogytiglan! -

Borbíróság Budapest

2018. szeptemberben, csoporttal járt itt
Értékelt: 2019. március 12.
Évek óta ide viszem, küldöm vendégeimet. Mivel az árak a külföldi pénztárcákhoz vannak szabva, én nem járok gyakran, de mindig remek kiszolgálás, kifogástalan minőségű étel-ital vár. Ami még fontosabb: mikor én nem vagyok ott, akkor se csapják be a vendégeimet, mindenki mindig elégedett volt. Szakértő pincérek segítenek, ami nagyon fontos főleg a borok kiválasztásában, mert nagy a választék.
Megosztom
2019. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. március 5.
Remek, hangulatos hely, nagy adagok, finom ételek, kedves kiszolgálás. Nagyon kellemes, hogy nem óriási termek, hanem intim terek vannak. A hangos zenét kérésünkre lehalkították. Balesetet szenvedett barátnőmnek maximálisan segítettek. A Cézár-saláta mindkét változatát furcsállták a társaság tagjai, nem a megszokott, csak egyféle saláta van a hús ill.
Megosztom
Ideális halászcsárda -

Bajai Halászcsárda Budapest Budapest

2019. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. január 28.
Évente egyszer itt jövünk össze a baráti társasággal, halászlé, túróscsusza a menü. Tavaly voltak kifogásaink, ezért már fenntartásokkal fogadtuk csak el, hogy ide jöjjünk, de kiderült, hogy új személyzet van. Nagyon pozitív élményeink voltak, minden külön kívánságot is azonnal teljesítettek, figyelmesek voltak, nem jöttek túl gyakran az asztalhoz, de nem is kellett keresni valakit, ha szerettünk volna kérni valamit.
Megosztom
2019. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. január 20.
Remek ételek, de az átmenő munkás- és egyéb utazóvendégek miatt a wc állapota nem elfogadható. Minden finom, eredetileg 3 féle leves, 4-5 féle főétel,3 féle savanyúság, de 2 körül már nincs teljes választék. Az árak viszont verhetetlenek. A retro málnaszörp is felvidított! Mivel a tulajon kívül csak egy pincért láttunk, nem mindig győzi az asztalleszedést, ebben is önkiszolgálónak kellett lenni.
Megosztom


TérképX