Élmények első kézbőlOlvass, írj véleményeket éttermekről, szállásokról programokról!
Aniani
151
Fotói
1 fotó
Itt járt már

Aniani adatlapja

6Értékelés
1
5
1
Bemutatkozás
nem ismert
Így utazok, így járok étterembe
nem ismert
Regisztráció2018.12.21
Utoljára itt2019.07.10

Néhány kiemelt értékelés

2019. január 20.barátokkal járt itt
Remek ételek, de az átmenő munkás- és egyéb utazóvendégek miatt a wc állapota nem elfogadható. Minden finom, eredetileg 3 féle leves, 4-5 féle főétel,3 féle savanyúság, de 2 körül már nincs teljes választék. Az árak viszont verhetetlenek. A retro málnaszörp is felvidított!
4Ételek / Italok
3Kiszolgálás
3Hangulat
5Ár / érték arány
3Tisztaság
Kiváló 2019. január 28.barátokkal járt itt
Évente egyszer itt jövünk össze a baráti társasággal, halászlé, túróscsusza a menü. Tavaly voltak kifogásaink, ezért már fenntartásokkal fogadtuk csak el, hogy ide jöjjünk, de kiderült, hogy új személyzet van. Nagyon pozitív élményeink voltak, minden külön kívánságot is azonnal teljesítettek, figyelmesek voltak, nem jöttek túl gyakran az asztalhoz, de nem is kellett keresni valakit, ha szerettünk volna kérni valamit.
5Ételek / Italok
5Kiszolgálás
5Hangulat
5Tisztaság
Kiváló 2019. március 5.barátokkal járt itt
Remek, hangulatos hely, nagy adagok, finom ételek, kedves kiszolgálás. Nagyon kellemes, hogy nem óriási termek, hanem intim terek vannak. A hangos zenét kérésünkre lehalkították. Balesetet szenvedett barátnőmnek maximálisan segítettek. A Cézár-saláta mindkét változatát furcsállták a társaság tagjai, nem a megszokott, csak egyféle saláta van a hús ill.
4Ételek / Italok
5Kiszolgálás
5Hangulat
5Ár / érték arány
5Tisztaság