DEndre étterem értékelései

Értékelései
21
202
2221
1355
0
9
12366

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

DEndre értékelései

Az elmaradt katarzis -

Tigris Étterem & Borbár Budapest

2012. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2013. október 5. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Tigris élvonalbeli hely, ritka megnyerő beltérrel, kifogástalan atmoszférával, figyelemre méltó étlappal. Ami a tányérra kerül, abban hibát nem lelünk. Mégis valahogy hiányzik valami. Nekem legalábbis. Ahogy a Baldaszti, a Babel, a Costes, az Onyx, az Olimpia, a Bock képesek voltak elkápráztatni, a Tigris nem. A katarzis elmaradt.
Megosztom
2013. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2013. szeptember 30. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Zalaegerszegi kocsmaturnénk alkalmával néztünk be a Pedro étterembe. Tetszett a belső tér, az étlap elég sokat vállal, mi visszafogtuk a rendelést, társam fogyókúrázott, így aznap nem evett semmit, csak leveleket ivott, jómagam meg jóllaktam már a Kispiacban, de azért egy prószát és egy Creme Brulléet mégiscsak rendeltem.
Megosztom
Jó kis hely - más nevén G4 -

Garibaldi Bisztró Budapest

2013. februárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2013. szeptember 30. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Szerettük a Garibaldi bisztrót, jó ár érték arányú hely, menűt kértünk, nem bántuk meg. A G4 kellemes, nyugodt hely, elegáns, korszerű a berendezése, jól összeválogatott, ebédeléshez megfelelő hangerejű és minőségű háttérzene szól, a kiszolgálás pedig, ha lassú is – a konyha miatt – de egyszerűen kifogástalan.
Megosztom
Csalódás -

Lido Étterem Gyula

2013. szeptemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2013. szeptember 30. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Lido nem volt jó élmény. Vegyük azt előre, ami tetszett. Olcsó bizalomgerjesztő menü, 2 fogás 750 ft. Nyakleves :), paprikás krumpli. Vagy csirkemellrizittó illetve inkább rizses. Az egyik terem kifejezetten hangulatos már azoknak, akik szeretik a western kocsmák atmoszféráját.
Megosztom
Több fegyelmet... -

No. 1 Bisztró Debrecen

2013. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2013. szeptember 30. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A No 1 bisztró Debrecen egyik leghangulatosabb vendéglője. A kiszolgálás egyszerűen káprázatos, az ételek nagyon jól néznek ki, kompozíciójuk is izgalmas, más kérdés, hogy sok esetben nem azt adják, amit az étlapon ígérnek. Több fegyelem nem ártana.
Megosztom
Megbízható halászcsárda -

Sobri Halászcsárda Baja

2012. szeptemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2013. szeptember 30. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Sobri egy szerethető, megkopott halászcsárda csárda. Eddig három ízben jártunk itt, egy alkalommal volt az egyik ritkábban rendelt hal mélyhűtőízű, egyébként harcsát, pontyot, belsőséget mindig frisset kaptunk, a halászlét az egykori, sajnos már eltávozott sokszoros halászléfőzőbajnok receptje alapján készítik, aki egyben névadója is a csárdának.
Megosztom
Méltán népszerű csárda -

Csalánosi Csárda Kecskemét

2013. szeptemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2013. szeptember 29. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Mindig meglepődök, amikor beleütközök egy igen népszerű, állandóan hatalmas tömegeket étkeztető csárdába, melyről még senkitől nem hallottam, Sem jót, sem rosszat, pedig nem akárhol fekszik, hanem a Dunaföldvárról jövő út (tán 52es) M5ösbe való becsatlakozásánál. Nos, történt, hogy beültünk a Csalánosiba apámmal, egy szép estén, hazafele tartva.
Megosztom
Őszinte, kulináris csodát nem ígérő, megbízható hely -

Stop Vendéglő Berettyóújfalu

2013. februárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2013. szeptember 29. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nonstop nyitva tartó népszerű csárda Berettyóújfaluban a város legfontosabb kereszteződésében. Az atmoszféra szeretnivaló, rusztikus, a kiszolgálás rutinos, kissé személytelen, az árak barátságosak, néhol zavar ejtően kedvezőek, az adagok nagyok, a választék széles, túlságosan is, a konyha pedig fősodratú, meglepetéseket nem okoz sem pozitív, sem negatív irányban.
Megosztom
Jó kis kocsma (ahol inni lehet, enni nem, az mind kocsma :) -

Smooth Cafe & Lounge Szeged

2013. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2013. szeptember 29. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Smooth café, mely Szeged szívében a Belvárosi híd tőszomszédságában, a Régi Hídhoz címzett vendéglővel srégen szemben található, egyike azon helyeknek, ahová több ízben is úgy tértem be, hogy végül nem tudtam rendelni semmit, mert x méteres közelségben van egy iskola és y óra előtt nem adtak alkoholt.
Megosztom
Rusztikus oázis a beton-rengetegben -

Nádas Csárda Tiszaújváros

2012. decemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2013. szeptember 29.
A tiszaújvárosi Nádas csárda rusztikus oázis a beton rengetegben. Halevő emberek lévén halászlével és halételekkel próbálkoztunk. Jól tettük. A Nádas csárdát nem érintette meg a gasztronómia új hulláma, de nincs ezzel baj. Nem kell mindenki konfitálja a halat vagy vákuum alatt készítse, megesszük, akkor is, ha bő olajban sütik. Márpedig itt főleg azt teszik.
Megosztom
223 oldalon / 2221 találat


TérképX