DEndre étterem értékelései

Értékelései
27
225
2362
1403
0
8
13277

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

DEndre értékelései

A legjobb csárdák egyike. -

Baricska Csárda Balatonfüred

2014. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. június 24.
A Baricska csárda alappal pályázhat a Magyarország legjobb csárdája címre. Hangulata rusztikus a kilátás fenséges leszámítva a szocreál stílusú épület-szörnyedvényt, mely eltakarja a Balaton egy részét a szemlélődő elől. Ami értelemszerűen nem a csárda hibája.
Megosztom
Remek friss sör olcsón -

Csonka Kocsma Gyula

2014. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2014. június 13.
A hagyományos, zömmel kommersz italokat kínáló egyszerű kocsmáknak megvan a maguk sajátos hangulata, mi több, romantikája. Jómagam két jobbacska étterem között szívesen betérek kocsmákba is, egy unicumra vagy sörre. Vagy is-is. Vagy fröccsre. Gyulára érkezve a minap a Csonka kocsmába ütköztem bele. Be is mentünk, ittunk Kőbányait csapolva, ami ritka jól esett.
Megosztom
Jó hely a maga egyszerű műfajában -

Gomba Presszó Orosháza

2014. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2014. június 13.
Múltkori kocsmaturnénk alkalmával Békésszentandrásra menet úgy döntöttünk, miután kifogytunk az útra betett sörökből, a borokat pedig már megkóstoltuk, hogy beülünk az első kocsmába. A Gomba presszó volt az első, mely mellett találtunk parkolóhelyet is. Borok iránt érdeklődtem, rosé műfajban csak La Fiesta nevű kiskunhalasi nedűt tudtak ajánlani, gondoltam tegyünk próbát.
Megosztom
Egyszerű, korrekt hely, azt adja, amit ígér -

Ati Pizzája Békéscsaba

2014. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2014. június 5. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Minap jártunk az Ati pizzája nevű helyen. A beltér személytelen, jellegtelen, a teraszon viszont jól éreztük magunkat, bár nem a legszebb békéscsabai városrészre volt rálátásunk. A sörválaszték kicsi, az egyből ami volt kértünk hárman kettőt (Steffl), ettünk egy tortillát meg egy vega lepényt, fizettem minderre 1700 ft-t, ami nagyon rendben van.
Megosztom
Jó kis sushi-bár. Nem olcsó. -

Pelican Sushi - Gozsdu Udvar Budapest

2014. májusban, családjával járt itt
Értékelt: 2014. május 26. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A sushinak nem tudok és nem is akarok ellenállni. A célpontunk a Spíler Sanghai volt, oda is eljutottunk később, de előtte muszáj volt enni egy kis sushit, miután a Pelicanba beleakadtunk. Kértünk egy lazac-sushit meg egy tintahalasat, a tintahalas helyett tonhalasat kaptunk, mellé kértünk még némi makit, ezúttal padlizsánnal, meg egy sört két pohárral, valamilyen érdekes nevű Hoogarden zsánerű búzasör volt egy litván főzdétől.
Megosztom
2014. májusban, családjával járt itt
Értékelt: 2014. május 26. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Május 9-i gasztro-turnénk utolsó állomása a Sörcsata volt a Gozsdu udvarban, ahová az vitt be, hogy a reklám szerint az ember maga csapolja a sört az asztalnál. S ez így is volt. Dreherből és Dreherből lehetett választani, rendeltünk egy hamburgert és csapoltunk hozzá magunknak egy-egy pohár sört. A pincér jó kedélyű volt, váltottunk pár kedves mondatot.
Megosztom
2013. májusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2014. május 24.
Egy kiadós bortúra első állomása volt a szerencsi Rákóczi 27 nevű pizzéria, ahol végül csak reggelizni tudtunk, bár szívesen választottunk volna a déli étlapról. A szokásos szabványokat (ham and eggs, rántotta, bundáskenyér) korrektül elkészítették. Épp egy tanuló kislány volt szolgálatban, akinek nagyon nem tetszett a státusza, vele igen nehéz volt a kommunikáció, nem tudtuk eldönteni, hogy dacból szabotál vagy értetlen alapjáraton.
Megosztom
Átlagos hely, némi erénnyel -

Molnár Vendéglő Tiszafüred

2013. májusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2014. május 24. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Kopottas hagyományos családi étterem Tiszafüreden. Ijesztő, több mint 500 tételes étlap. Gyér forgalom mellett akkor sem lehet frissen adni minden ételt, ha mondjuk a fogast és a többi halat, akárcsak a húsokat, tízféleképpen készítik, nem túl sok fantáziával. Mindazonáltal, amit ettünk, nem volt rossz, a birkapörköltet kifejezetten szerettük, s a hal sem volt élvezhetetlen.
Megosztom
Jó minőség elérhető áron. -

Spíler Shanghai - Gozsdu Udvar Budapest

2014. májusban, családjával járt itt
Értékelt: 2014. május 24. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Spíler Shanghai a már bejáratott és igen népszerű Spílerrel szemben nyitott a Gozsdu udvarban. Távolkeleti népszerű ételeket kínálnak elérhető áron, jó minőségben. Az itallap is figyelemre méltó. Várni kell a leültetésre, szerencsére nem sokat, onnan viszont nem sikerült továbbjutni. Mellettünk leült egy pár, ők rögtön kaptak étlapot.
Megosztom
Jó kis falusi kocsma, néha van étel is -

Hargita Söröző & Gyorsétterem Deszk

2014. májusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2014. május 5.
A Hargita sörözőt már csak neve miatt is szeretjük, hiszen kinek ne dobbanna meg a szíve a hallatán közülünk, magyarok közül? Egyébként a Hargita egy rokonszenves kocsma, ahol elvben adnak ennivalót is. Van vagy tíz éve annak, hogy először itt jártam, de talán még több is. Akkor tán még ettünk is valamit.
Megosztom
237 oldalon / 2362 találat


TérképX