DEndre étterem értékelései

Értékelései
27
243
2403
1408
0
8
13481

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

DEndre értékelései

Szép, barátságos hely -

Oliva Étterem és Café Veszprém

2012. decemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2013. december 28. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A 60. 000 lakosú Veszprém jól áll átlag feletti éttermekkel, akkor is, ha csak azokat nézzük, melyek bekerültek az országos gasztronómiai köztudatba. A Villa Medici az ínyenc élvonalban van régóta, évek óta a jobbak között emlegetik az Olívát, s egyre többet hallani a Chiantiról is.
Megosztom
Egész jó hely lenne, ha nem kaptunk volna több ízben is pangasiust harcsa helyett. -

Halászcsárda Vendéglő Szarvas

2013. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2013. december 28. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A szarvasi halászcsárda egyike lenne megbízható csárdáknak, ha nem adnának harcsa helyett pangasiust, még a halászlében is. Ezzel együtt igen kellemes környezetben lehet itt korrekt ételekhez jutni, ha elkerüljük a harcsa-csapdát, és pontyételeket kérünk. Vagy kacsát vagy egyebet. A kiszolgálás gyors, az árak barátságosak, a konyha a magyar átlagnak megfelelően teljesít.
Megosztom
2012. decemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2013. december 27. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ritka, hogy egy hely úgy igazán rossz legyen. Csapnivaló. Általában vannak értékelhető pontok mindenütt. Na jó, itt is vannak. Mindazonáltal a hely, az katasztrófa. A leves elsózva, a mártások porból, legyen szó desszertről vagy sültről, a harcsa pangasius. A nem túl magas színvonalú magyar fősodor alatt van ez a hely rendesen.
Megosztom
Gyengécske hely - ami az ajánló rovatbeli igent illeti, odatenném, hogy egyéb híján. -

Prés Bisztró Budapest

2013. decemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2013. december 27.
Véletlenül ültünk be a Prés bisztróba, tulajdonképpen a Bormalacba készültünk, de egyikünket annyira feszítette a sok sör, amit sikerült beemelni a szervezetbe, hogy az volt az irányelv, hogy az első helyre bemegyünk. Nem tudtuk, hogy a Bormalac kb. 10 méterre van…
A Prés nem rossz hely. De nem is jó. Leginkább érdektelen. Az ételek lélek nélküliek.
Megosztom
Kiemelkedő étterem -

Petrus Restaurant Budapest

2013. decemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2013. december 27. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Petrus menő hely. Modern, igényes, népszerű. A boroknak rendesen megkérik az árát. Megtetszett nekünk az az ajánlat, hogy ha ketten fogyasztanak 3-3 tetszőlegesen összeválogatott 3 fogást (előétel/leves+főétel+desszert) akkor ezt 6500 Ftért tehetik s kapnak mellé egy üveg bort is. Mint kiderült, az üveg fél litert jelent, ami hmmm… mondjuk ki: értelmetlen kisstílűség.
Megosztom
Remek, visszatérésre csábító hely -

Szervusz Bisztró - Hegyvidék Bevásárlóközpont Budapest

2013. decemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2013. december 27.
Remek reggeliző, ebédelőhely a Hegyvidék Városközpontban. Naponta változó kínálat, friss ételek, baráti árak, korrekt konyha. Ettünk halászlevet, csokimousse-t, túrótortát, minden rendben volt, beleértve a kedves kiszolgálást is. Vélhetően töltött káposztát is rendeltünk volna, de már ebéd után voltunk, a Bruno és Brunoban ebédeltünk, tkp csak desszertre ugrottunk be a Szervuszba, amit a múltkori látogatás alkalmával néztünk ki magunknak.
Megosztom
Kimagaslóan jó halászcsárda -

Rév Csárda Érsekcsanád

2013. decemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2013. december 27. - 15 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Mióta Molnár B. Tamásnak köszönhetően a Rév csárda referenciapont lett, nagy vágyam volt ide ellátogatni. Így aztán tettünk egy jókora kerülőt hazafelé az akasztói látogatásunk után, s nem bántuk meg. A halászlét mindig frissen főzik, legkevesebb két adag készül el egyszerre. Éltünk a lehetőséggel, a maradékot hazavittük.
Megosztom
Jó hely, kimagasló a csárdamezőnyben -

Kígyós Csárda Fülöpszállás

2012. decemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2013. december 27. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Több ízben is megálltunk a non stop nyitva tartó Kígyósi csárdában, mivel rajta van egyik családi útvonalunkon, konkrétan a sógornőm családjától a mi hajlékunkig vezető úton. A séf, ha legutóbbi látogatásunk óta le nem váltották a hagyományos vonal sokszorosan kitüntetett képviselője Varga Károly.
Megosztom
2013. decemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2013. december 23. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nem szeretem a fölényeskedő, burkoltan kioktató pincéreket. Ha én egy leves után csak egy desszertet kérek, akkor ne kérdezze meg tőlem, hogy „főételnek somlóit? ”, hanem bízza rám, hogy mit kérek. Ha csak egy desszertet eszem, akkor sincs mit kommentáljon, hanem örüljön a forgalomnak.
Megosztom
Szeretnivaló Pho-evő hely -

Banh Mi Bistro Budapest

2013. decemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2013. december 19. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Végre sikerült eljutni a Top 100 gasztrokaland Street Foodos kiadványának legutolsó pho-evő helyére, a vicces az, hogy ez van a legközelebb ahhoz a környékhez, ahol a leggyakrabban megfordulok, konkrétan egy lépésre van az Astoria szállótól. Rövid étlappal működnek, az ételek frissek, korrektek, a kiszolgálás kedves, két gyönyörű távolkeleti lány is dolgozik a pult mögött.
Megosztom
241 oldalon / 2403 találat


TérképX