DEndre étterem értékelései

Értékelései
27
255
2477
1443
0
9
13884

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

DEndre értékelései

Remek, színvonalas hely egy másik, szeretnivaló, szerényebb csárda helyén -

Fülemüle Csárda Villánykövesd

2013. februárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2014. február 18. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Fülemüle csárdát régi formájában nagyon szerettük. Kandalló, pattogó tűz, bevett magyar ízek, minden varázslás nélkül. Ma, lassan már három vagy ki tudja, tán négy éve új tulajdonos kezében a hely kibővült, talán mutatósabb is lett, gasztronómiailag egyértelműen többet nyújt, de az intimitás elveszett.
Megosztom
2014. februárban, családjával járt itt
Értékelt: 2014. február 17. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Háda Imre vendéglője, a Batthyany tér tőszomszédságában működő Atakám az ínyencek zarándokhelye volt, a szaksajtó dicsérte, a szakma krémje is odajárt Molnár B. Tamástól Csíki Sándorig, de valahogy mégis csődbe ment. A tulajdonos a nemrégiben átvette a Drink and Win Sport bart a Tompa utcában, most ínyenc hamburger-bárként működteti.
Megosztom
2014. februárban, családjával járt itt
Értékelt: 2014. február 10. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Jól kitalált grúz étterem a város egyik legfrekventáltabb pontján. Félönkiszolgáló rendszerben működnek, félgyorsétterem stílusban: azaz sok minden készen van, a különböző ízletes golyócskák (ezekből kóstoltunk répás-diósat, spenótos-diósat és céklás-diósat), saláták, főzelékek, raguk. Frissen sütnek blinit, hinkalit (batyút), acharulit (hajót), imerulit (lepényt).
Megosztom
Remek hamburgerező -

Burger & Love Budapest

2014. februárban, családjával járt itt
Értékelt: 2014. február 10. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Kommunikatív kedves csapat viszi a nemrégiben nyitott új hamburgerezőt, elcsevegünk arról, hogy mit hogyan készítenek, például, hogy az Angus Burger esetében csak átengedik szálirányban a húst darálón, faggyúval, de nem gyúrják. Igényes, de egyszerű a dizájn, vannak menüakciók, pl. az extrább burgerhez adnak egy napi levest 100 ftért.
Megosztom
Korrekt söröző -

K9 Sörbár Budapest

2014. februárban, családjával járt itt
Értékelt: 2014. február 10.
Kedélyes körúti söröző. 7-féle sört csapolnak elvileg, vendégcsapon ottjártunk idején nem volt semmi. Kézműves magyar söröket csak palackban tartanak, csapon van cseh, szlovák, osztrák és német sör, jellemzően nem tucatsörök. Igen jó ajánlat a sörkóstoló, 1400 ftért, 2 dl-t adnak 7-féle sörből. Vannak szörpök meg Márka is azoknak, akik nosztalgiáznának.
Megosztom
Jó hely, alkamas az ínyenckedésre -

Bontxo Budapest

2014. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. január 31. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Szeretem a tapas bárokat, szeretek kis adagokat enni, sokfélét és finomat, jó áron. Mindkét Pata Negrat megnéztem és értékeltem, ebből a műfajból sosem lehet elég. Nem csoda, hogy mihelyt hírét vettem az új helynek, első adandó alkalommal meglátogattuk. A Bontxo kellemes tapasbár, galériázott, lent néhány fogás látható is, fent festmények a falon.
Megosztom
2014. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2014. január 31. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A sörforradalom egyik pregnáns jele, hogy egyre másra ütközünk bele kézműves, minőségi söröket kínáló sörüzletekbe. A legfrissebb élményem a Beer Company a Hattyú utcában, mely egy aprócska szeretnivaló hely, ahol a Fóti Kézműves Serfőzde Pils söre van csapon, meg talán más is, kapható egy szép sor magyar minőségi sör a Big Foottól, a fótiaktól, Békésszentandrásiaktól, továbbá Brewdog és Flying dog sörök, hogy most csak azokat említsem, melyek hirtelen eszembe jutnak.
Megosztom
2013. januárban, családjával járt itt
Értékelt: 2014. január 28.
Vannak helyek, melyeknek a hangulata rabul ejt és ilyen esetben a konyha középszerűségét biztosan elnézem, de még a kisebb hibákat is. A Bagolyvár békebeli hangulata, a századforduló polgári miliője varázslatos. Több ízben is jártunk itt, ettünk összesen vagy tízféle ételt, beleértve a vegyes tálat, halászlevet, haltepertőt, ilyen-olyan húsokat.
Megosztom
Jó hely -

Cech In Budapest

2014. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2014. január 27.
A kilencvenes években a sörrajongóknak a belga sörök lehettek a kedvencei, egyéb híján. A kétezres évek végére beszivárogtak végre a jóféle cseh sörök, majd a kettőezertízes években egyre több komoly magyar sör jelent meg a piacon, miközben bővült a cseh választék. A Hrabal, a Pivo után a Lázár utcában a hajdani Spájz helyén nyílt a Cech In.
Megosztom
2013. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2014. január 27. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Kalocsai Halászcsárda kopottas, választéka hagyományos, a kreativitásnak legfeljebb a szele csapta meg őket (készítenek például halgulyást, ami jó dolog, de bevett elemek kombinációja), mindazonáltal szerethető. A terasz kellemes, a kiszolgálás kedves, az adagok nagyon, az árak barátságosak. Halászlevet ettünk és haltepertőt, megelégedésre szolgált mindkét fogás.
Megosztom
248 oldalon / 2477 találat


TérképX