DEndre étterem értékelései

Értékelései
27
256
2479
1445
0
9
13956

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

DEndre értékelései

2013. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2013. szeptember 24. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A thai konyha sem jelenti már kizárólag a plazak evőközpontjaiban dobva-rázva készült – egyébként sok esetben élvezhető - ételeket. No meg a Só utcai thai éttermet. A hamar felfutott Pad Thainak már két egysége is van (második a Gozsdu udvarban) s akkor nem szóltunk még a hasonlóan népszerű Tom Yumról, mely az Andrássy út elején működik.
Megosztom
Délben kiemelkedő - vacsoráról nyilatkozzon az, aki kipróbálta. :) -

ZONA Bisztró Budapest

2013. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2013. szeptember 24. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Zónáról lehet jól és rosszat is hallani, annyi biztos, hogy olyan hely, amiről beszélnek. Azt is hallani, hogy bezárt. Nem tudom, igaz –e. Jómagam március 1-én jártam ott egy kedves barátommal, déli menűt ettünk s nagyon meg voltunk elégedve. Tény ugyanakkor, hogy egy michelin csillagos helyeken edződött másik jóbarátom, aki húsz évvel ezelőtt bevezetett az ízek birodalmába, felháborodottan jött el onnan az aprócska adagok miatt.
Megosztom
Példaértékű kínai étterem -

Taiwan Étterem Budapest

2013. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2013. szeptember 24. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Családommal pár hónapja a Fővárosban járván el akartunk menni a legjobb kínai étteremnek tartott 12 Gault Millau pontos Milky Waybe. Odatelefonáltam szerencsére, bár nem szokásom, de mivel a külvárosban volt a hely, kivételt tettem. Megtudtam, hogy bezártak. Nosza, kellett egy másik kínai, minél autentikusabb.
Megosztom
2012. szeptemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2013. szeptember 24.
Az intimitás hiányzik ebből a vendéglőből, mely egy hatalmas komplexum keretén belül működik a délalföldi város központjában. Étlapján a magyar konyha utóbbi fél évszázadban népszerűvé vált fogásai, az árak barátságosak, a kiszolgálás kedves, a konyha teljesítménye ingadozó. Rajtunk kívül soha nem láttunk itt étkező vendéget, így nem csoda, hogy nem képesek a stabil szolgáltatásra.
Megosztom
2013. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2013. szeptember 24. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Jó, ha valami az, ami. Az olasz legyen olasz és ne magyar menzakaját pizzával és pocsék pastaval kombináló vendégcsapda. A csárda meg csárda, a bisztró bisztró. A Kispiac az, ami. Pazarul kialakított rusztikus, hangulatos kis ékszerdoboz, kevés ülőhellyel, rengeteg jóféle grillhússal, kiemelkedően jó halászlével. Állandóan ott a tulaj, így a kiszolgálás is rendben van.
Megosztom
Jó kis vietnami -

Absolut Pálinka Budapest

2013. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2013. szeptember 24.
Street food turnén voltunk a családdal, a gyerekek már elfáradtak, de az Absolut pho felvillanyozta őket. Második alkalommal ették ezt a vietnami levest, a zöld korianderes változat, amit itt adnak, jobban megnyert mindannyiunkat, mint a Funky Pho thai bazsalikomos levese (bár azt is szerettük). Ettünk még valami húsos ételt is, rizs körettel, meg voltunk elégedve mindennel.
Megosztom
Új slágerétel: pho -

Funky Pho Budapest

2013. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2013. szeptember 24. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Kifejezetten élvezem, hogy a távolkeleti konyha nem merül már ki a kínai tucatéttermek áradatában (ezek között is vannak jók, a Momotaro, Wang, Hong kong stb), hanem a már a kilencvenes években is működő indiai és japán éttermek mellett egyre inkább képviselteti magát Vietnam is. Világszerte népszerű levesük, a pho egyre több hívet hódít Fővárosunkban.
Megosztom
Túlreklámozott, de alapvetően rendben levő hely -

Gyradiko Budapest

2013. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2013. szeptember 20. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Gyradiko nem tehet arról, hogy a DG a legjobb gyrososnak kiáltotta ki, ami igencsak túlzás. Alapvetően jó dolgokat adnak, sok friss halat, a gyros is jó, mindazonáltal komolyan vehetetlenek az ódák, amiket erről a helyről zengenek. Mi kipróbáltuk a tintahalat is, meg a rántott kagylót a gyroson kívül, alapvetően rendben volt minden, de szó sincs katarzisról.
Megosztom
Példaértékű étterem -

Oroszlános Borvendéglő Tállya

2013. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2013. szeptember 20.
Tállyán, az Oroszlánosban szinte fáj, hogy csak mi vagyunk az étteremben. Amikor a tokaji s azon belül a tállyai terroir a világ legjobbjainak egyike és az étterem is benne van a TOP100-ban. Ami ma már nagy szó, mert egyre több a jó étterem. Viszont ahhoz, hogy egy étterem csúcsminőséget szolgáltasson, vendég is kell, nem lehet a végtelenségig lapátolni a pénzt veszteséges vállalkozásokba.
Megosztom
Családias, kedves, szeretnivaló. -

Schieszl Vendéglő és Borház Budakalász

2013. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2013. szeptember 20. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nem csoda, hogy családias, hiszen egy család működteti nagy gonddal, szeretettel. A Magyar Konyha a legvonzóbb budai kerthelyiségek listáján első helyen hozta ki, ami túlzás, ha a kerthelyiség a szempont, de ha minden szempontot egybevetünk, nem tiltakozom. Az ételek jellemzően rendben vannak, itt-ott akad némi hiba, de hát hol nem akad hiba az Onyxot és a Costest leszámítva?
Megosztom
248 oldalon / 2479 találat


TérképX