DEndre étterem értékelései

Értékelései
29
284
2607
1509
0
9
14692

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

DEndre berettyóújfalui értékelései

2019. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. június 12.
Megvan annak a diszkrét bája, amikor a családról neveznek el egy kocsmát…
A Family átlagos kocsma, kellemes terasszal, nagy beltérrel. A csapos kidobóember is lehetne, egyébként nagyon kedves, kommunikatív, hamar megegyezünk, hogy jobb a 25 fok mint a 30. Kértem egy ásványvizet (200 ft) és egy Stella sört elvitelre (350 ft + 25 ft üveg).
Megosztom
2019. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. június 12.
Az 1-es számú berettyóujfalusi kisvendéglőnek van egy társüzlete, külön bejárattal és választékkal, mely sörözőként működik. Van egy kellemes terasza is. Ottjártam idején a Dreher Red Ale nevű sört 280 forintért kínálták, úgyhogy vettem abból két palackkal hazavitelre, továbbá egy fél liter szénsavmentes ásványvizet, helyben fogyasztásra.
Megosztom
2019. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. június 12.
A Flamingó fősodratú, átlagos cukrászda, ettem egy sütit, 400 forint volt, nem adott katartikus élményt, persze ennyi pénzért nem is vártam katarzist. Tartanak alkoholos italokat is, a Heineken cég nagyipari söreit, elég olcsón, a fél literes Soproni 320, a Heineken 400, a barna Krusovice 450. Hasonlóan kommersz a tömény választék is.
Megosztom
2019. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. június 12.
A Mystic nevű pizzázó-kávéház nem tartozott a kedvenceim közé. Nem szeretem, ha a vendég úgy érzi, hogy zavaró tényező a személyzet tagjai közötti társalásban. A formális udvariasság megvolt, ez tagadhatatlan. Nem voltam éhes, így pizzát nem rendeltem, ott volt szerencsére az önmegnevezésben a kávéház, ahol ugye nincs kötelező ételfogyasztás.
Megosztom
2019. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. június 12. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Klaudia söröző átlagos külvárosi kocsma, a megszokott kommersz sörökkel és töményekkel. Itt barátságos volt a személyzet, könnyen szóba lehetett elegyedni a csapossal és a barátaival is. Mivel volánnál ültem, kénytelen voltam valami alkoholmenteset kérni, ami egy szűrt almalé volt egy deci szódával felspriccelve. Írd és mondd, 50 forintot fizettem rá .
Megosztom
Burger-katasztrófa -

Csülök Büfé Berettyóújfalu

2019. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. június 12.
A megannyi pozitív asszociációra okot adó Csülök nagy csalódásom volt. Egy hamburgert kértem, ami a műfajának egyik legkatasztrofálisabb darabja volt. Persze lehetne ezt még fokozni, ha a hús romlott lett volna, a zsemle meg száraz, akkor még rosszabb lett volna, de elég rossz volt ez így is. Lássuk csak, hamburgerkészítés á lá Oli, á lá Csülök büfé.
Megosztom
2018. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. június 11.
A Bella Costa fősodratú magyar étterem, ez étlapon az elmúlt 50 év közkedvelt fogásai a velővel töltött sertésbordától, az Orly módra készült halon, Pékné módra készült csülkön babgulyáson keresztül az elmaradhatatlan Cordon Bleu-ig. Emellett sütnek pizzát is. Mi ettünk vaslapon sült karajt pirított burgonyával, rántott hagymakazallal, ínyenc mártással valamint toszkánnak nevezett pizzát.
Megosztom
2018. decemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2019. június 11. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Mátyás ranch fősodratú hely, nem tettük ki nehéz tesztnek, alapjáratú fogásokat kértünk, rántott gombát, vegyes grilltálat és babgulyást. A kolbász túlsült, a húsokat klopfolták, majd szárazra sütötték, a babgulyás jócskán túlkészült. A gombával nem volt bajunk, a krumpli mirelit volt, de hát szinte mindenütt az. A kiszolgálással meg voltunk elégedve, az árak barátságosak.
Megosztom
Olcsó, átlagos kocsma -

Delta Presszó Berettyóújfalu

2019. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. március 1.
Parányi rozoga kocsma Berettyóújfalu külvárosában. A választék szegényes és kommersz, az árak alacsonyak. Kevés asztal van, mind foglalt, így a kinti asztalnál, a helyhez illő lepattant teraszon ültem le a két deci baracklevem mellé (békebeli 100 ft volt) a februári napsütésben. Van biliárd is. A kiszolgálással nincs gond.
Megosztom
Őszinte, kulináris csodát nem ígérő, megbízható hely -

Stop Vendéglő Berettyóújfalu

2013. februárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2013. szeptember 29. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nonstop nyitva tartó népszerű csárda Berettyóújfaluban a város legfontosabb kereszteződésében. Az atmoszféra szeretnivaló, rusztikus, a kiszolgálás rutinos, kissé személytelen, az árak barátságosak, néhol zavar ejtően kedvezőek, az adagok nagyok, a választék széles, túlságosan is, a konyha pedig fősodratú, meglepetéseket nem okoz sem pozitív, sem negatív irányban.
Megosztom


TérképX