DEndre étterem értékelései

Értékelései
29
283
2595
1493
0
9
14536

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

DEndre deszki értékelései

Jó kis lángosozó -

Buffalo StreetFood Deszk

2019. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. június 11.
A Buffalo Street Food nevének hallatán azt hittem, hogy ez egy burgerező, ahol netán tex-mex ételeket is lehet kapni. Nos, nem így van, ez egy lángosozó, ahol korrektek az árak, finom a lángos, nagyon kedves a kiszolgálás. Jómagam némi hezitálás után egy falusi töltött lángost kértem, amiben volt sajt, kolbász, lilahagyma és hegyes erőspaprika.
Megosztom
2019. júniusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. június 2.
Meglepődve tapasztaltam, hogy a Vörös Szekfű cukrászdáról még eddig nem írtam, holott több ízben is jártunk itt. A hely multifunkcionális, cukrászda, szendvicsbüfé, étterem és pizzéria egy helyen. Mi eddig csak a cukrászatukat próbálgattuk, tisztes main stream sütijeik vannak, most is ezek közül választottunk egy triplacsokisat (415 ft volt), s vittünk egy szénsavas meg egy mentes vizet is az útra (250/db).
Megosztom
Jobbacska falusi kocsma -

Vár Bár Deszk

2019. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. június 2.
A Várbár is a hangulatosabb kocsmák közé tartozik Deszken belül. Egy szép reggelen hazafele tartva, gondoltam, megállok is egy reggeli italra, ami általában mézes citromos tea, de itt kapható volt Topjoy fűszeres paradicsom-ital, ami a kommersz termékek közül a kedvencem, úgyhogy azt kértem. 230 forintért abszolút jó vétel volt.
Megosztom
Másnak biztos átlagos, nekünk jó - szerettük -

Jóbarát Csárda Deszk

2019. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. június 2.
A Jóbarátban ugyanaz a nagy attrakció, mint a Hargitában, a pacal, amit mindig frissen főznek és elég hamar elfogy. Szerettünk volna hazavinni egy adagot, mivel sietős volt a dolgunk, de már nem kaptunk belőle. Más fősodratú ételt (amiket nagyon baráti áron kínálnak) nem volt kedvünk venni, így kértünk egy Dreher Goldot, ami 325 forintért best buy kategoriába tartozik.
Megosztom
Jobbacska falusi kocsma -

Ljubo Kocsma Deszk

2019. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. június 2.
A Ljubo Deszk egyik igényesebb kocsmája. A felhozatal nem ad semmi extrát, a szokásos kommersz sörök, borok és tömények szerepelnek a kínálatban, de a dekoráció igényesebb, a falon klasszikus amerikai filmek ikonikus jelentei, kis feketerámájú képeken. Amolyan pubos utánérzés. Van egy kis teraszuk is, ami, mivel a kocsma nincs a Fő úton, kellemesnek mondható.
Megosztom
Átlagos pékség, kedves kiszolgálás -

Favorit Pékség Deszk

2019. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. június 2.
A Favorit pékség egy átlagos falusi pékség, ami a felhozatalt illeti. A kenyerek mellett kínálnak pizzaszeletet, csigákat, réteseket, briós, perecet. Van tarjás, sajtos csigájuk is, amit ezúttal nem próbáltunk ki. Tulajdonképpen azért mentünk be, mert a fiam a hot dog után evett volna valami édeset is.
Megosztom
Átlagos büfé, van, amikor ennek is nagyon örül az ember -

Club43 Pizzéria & Büfé Deszk

2019. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. június 2.
A Club43 pizzéria népszerű büfé Deszk központjában, szemben a szanatóriummal, a Coop üzlet tőszomszédságában. Adnak pizzákat, wrapet, burger, hotdogot. Mi egy wimpi zsánerű hotdogot kértünk, ami korrekt volt. 690 ft-ba került, ha olcsóbbat kérünk megúszhattuk volna a hotdog műfajt 450-el. A burgerek 990 és 1790 között mozognak.
Megosztom
2019. májusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. június 2.
A Hargita söröző gyorsétterem szépen tartja magát Deszken, aminek mi őszintén örülünk. Utóbbi időben lángost is készítenek méghozzá kitűnőt. Vastag a tésztája, de nem olajos, jó, kenyérszerű, élvezetes enni. Ára barátságos, az adag pedig gigantikus. Akkora, hogy eltettem a felét estére, még melegítve is finom volt. Az italárak továbbra is barátságosak.
Megosztom
Jó kis falusi kocsma, néha van étel is -

Hargita Söröző & Gyorsétterem Deszk

2014. májusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2014. május 5.
A Hargita sörözőt már csak neve miatt is szeretjük, hiszen kinek ne dobbanna meg a szíve a hallatán közülünk, magyarok közül? Egyébként a Hargita egy rokonszenves kocsma, ahol elvben adnak ennivalót is. Van vagy tíz éve annak, hogy először itt jártam, de talán még több is. Akkor tán még ettünk is valamit.
Megosztom
Borzalmas kimért bor -

Tibi Kocsma Deszk

2014. áprilisban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2014. május 2.
A Tibi kocsma az az igazi lepattant falusi ivó, aminek egyébként megvan a maga romantikája. Ha jól emlékszem, a besorolása is IV. osztályú. Gondoltam, hosszú évek kihagyása után a rettenetes folyóborból kérem a kisfröccsöt, talán fejlődött annyit a vendéglátás, hogy nem is olyan rettenetes az. De bíz’ igen.
Megosztom
2 oldalon / 11 találat


TérképX