DEndre étterem értékelései

Értékelései
31
315
2906
1610
0
10
16322

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

Átlagos retro kocsma -

Borozó & Söröző Hatvan

2017. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. július 8.
A nem túl fantáziadús nevű Söröző-borozó Hatvan szívében működik, nem messze a főtértől. Igazi retro hely mind a berendezését, mind a kommersz sör, bor és pálinkaválasztékot illetően. Mivel volánnál ültem, kávét már ittam, egy paradicsomos Top Joyra esett a választásom. Ismételten megállapítottam, hogy ipari vagy nem, de ez egy élvezhető termék, fűszerezettsége éppen kellemes.
Megosztom
Átlagos kocsma -

Retro Sörkert Hatvan

2017. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. július 8.
A Retro sörkert akár hangulatosnak is mondható hely Hatvanban. Két házfal között szűk folyosón közelíthető meg a kocsma. Január volt, így bent ültem le, annál is inkább, hogy sosem dohányoztam, így nem csábított a kinti mínusz 3-4 fok. Ittam egy kávét, ami olcsó volt és közepes. A választék a szokásos kommersz az árak a helyhez mértek, magyarán alacsonyak.
Megosztom
Barátságos cukrászda Hatvan szívében -

Pillangó Cukrászda Hatvan

2016. decemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2017. július 8. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Pillangó cukrászda Hatvan központjában működik, ennek megfelelően elég nagy a látogatottsága. A kiszolgálás megkülönböztetetten kedves volt. Ittunk valami Topjoyt, kávét, ettünk egy süteményt. Fősodratú sütiket kínálnak itt a lúdlábtól a tiramisun, répatortán és a Dobosig 400-500 forintért, talán fél fokkal jobban elkészítve az átlagnál, 4 pontot szerintem megérdemelnek.
Megosztom
Átlagos, olcsó pékség -

Ditti Pékség Hatvan

2016. decemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2017. július 8.
A Ditti pékség egyszerű, fősodratú (albán? ) pékség Hatvanban. Nekünk pont megfelelt, mert kevés időnk volt és ettünk volna valamit nem túl sok pénzért. Vettünk egy sós stanglit és egy sajtos pogácsát. (95 + 185 ft)
Az árak barátságosak, rétesek 155 forintba kerülnek, kínálnak másokat, túrósat, almásat meggyeset. A kiszolgálás kedves, a beltér kissé jellegtelen.
Megosztom
Barátságos, hangfulatos cukrászda Hatvanban -

Rákóczi Cukrászda Hatvan

2017. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. július 8. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Rákóczi cukrászda rendkívül hangulatos, kellemes hely Hatvanban, a Nagyságos Fejedelemnek nemcsak nevét viseli, de emléket is állít Neki. Fősodratú süteményeket kínálnak, ezek őszintén szólva engem nem mozgatnak meg, ettem egyet pro forma, nem volt rossz, se jó. Apámék kávét ittak, az egy fokkal az átlag felett volt. A kiszolgálás kedves.
Megosztom
Jó kis olasz hely Hatvanban -

Sessanta Pizzéria & Étterem Hatvan

2017. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. július 7.
A Sessanta pizzéria Hatvan szívében működik, ami vélhetően hozzájárul ahhoz, hogy a város legnépszerűbb egységeinek egyike. Kérdeztük is, hogy mennyi idő alatt készül el egy pizza elvitelre, mert időben ott kellett lennünk a szomszéd helységben. Mondták, hogy fél óra. Ezt sokallottuk, de végül belementünk.
Megosztom
Sörrajongóknak kiváló hely -

Sörmúzeum Hatvan

2017. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. július 7.
A hatvani sörmúzeum volt első vagy második hatvani látogatásunk legjobb élménye, sőt tulajdonképpen „a” legjobb bármikori hatvani élmény. Rendkívül kedves volt a felszolgálás, azt külön élveztük, hogy inni csak múzeumi belépő ellenében lehet, kóstolás címszó alatt, mert nincs joguk sört kimérni.
Megosztom
Átlagos kínai -

Kínai Büfé Hatvan

2017. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. július 5. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A hatvani kínai büféhez véletlenül keveredtünk oda, de mivel siettünk s fiam szereti a kínai kaját, bementünk. Ettünk chilis csirkét zöldséges tojásos rizzsel, hagymás csirkét sült krumplival, továbbá csípős-savanyú levest, csípős káposztasalátát, ittunk hozzá Kinley gyömbért és ásványvizet. Mindez három szerencse-sütivel és egy pár pálcikával került 2200 ftba.
Megosztom
Átlagos fagyi és kávé -

Pingvin Fagyizó Hatvan

2017. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. július 5. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Pingvin fagyizó teraszán Hatvan szívében kávézni ültünk le, a kávé nem volt valami különlegesség, leginkább átlagosnak mondanám. Kértünk egy Túró Rudi fagylaltot is, valamint egy levendulásat, egyik sem tett rám mély benyomást. A levendula kölnibe való nem fagylaltba, mondjuk ezt a fiam rendelte, aki Tihanyba beleszerelmesedett a levendulába.
Megosztom
Jó kávéfagyi -

Torony 3 Fagyizó Hatvan

2017. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. július 5. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Torony fagyizó Hatvan központjában alapvetően a szokásos szortimentet nyújtja, színben, állagban, viszont tény, hogy az, amit én választottam, történetesen egy kávéfagylalt-gombóc, az kifejezetten ízlett. Meg is kóstoltattam társammal (aki már el volt telve a másik fagyizóban evett gombóccal, így nem kívánt ő is egy egész gombócot megenni) - ő is nagyon dicsérte.
Megosztom


TérképX