duchemin étterem értékelései

Értékelései
11
34
85
96
3
0
51

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg duchemin értékeléseit!

Olvasd el duchemin étterem értékeléseit!

A név kötelez! -

E. Pisti Laktatója Budapest

2019. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. február 4. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
E. Pisti, akit kevesen ismernek még, de ha azt mondom Bábel Pisi akkor sokan felkapják a fejüket. édesanyja viszi a Bábelék éttermet, édesapja Bádog Gundelt, mindkettő híres a jó árakról, és nagy adagokról. Pisti innen hozta a szemléletét, hogy inkább 100-150 Ft-al legyen több az alapanyag, de az ügyfél lakjon jól, és jöjjön vissza.
Megosztom
Lassan lefelé a lejtőn -

Happy Food & Coffee Budapest

2019. februárban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. február 4.
Többször voltunk már itt, sajnos a saját "butaságunk" hogy mindig hiszünk abban, hogy talán jobb lesz. Hát nem lesz. Szűk családi körben ünnepeltünk volna névnapot, de a szokott és jó helyünk, mint kiderült januártól vasárnaponként zárva van. Ezért jobb híjján, hirtelen ötlettől vezérelve ide mentünk. Az ételek ízére nem lehet panasz, de a lecsúszás minden jele meg van az étteremben.
Megosztom
Csöndes hely eldugva -

Casablanca Étterem & Bár Nagykáta

2019. januárban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. január 21.
Egy fürdéssel eltöltött nap után látogattuk meg az éttermet. A kinézet, és a belbecs egyszerű de letisztult kulturált, és tiszta, a kiszolgálás udvarias, talán kicsit túlontúl is. Az ételek finomak, az egy csillag levonás a mirelit májgombócért, és a krokettért van. Mindemellett a finom és kiadós ételek megérik, az áraik jók, valószínűleg visszatérünk még.
Megosztom
Hála a szomszéd étteremnek itt kötöttünk ki -

Gesztenyéskert Vendéglő Szécsény

2018. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 21. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Mivel a szomszédos lepénytanyában nem szolgáltak ki, gyorsan kerestünk valamit a körényéken, és így jutottunk ide nagy szerencsénkre. Valami azért lehet a sorsban. Nagyon jó hely, kellemes kerthelyiséggel, udvarias kiszolgálással, megfizethető árakkal. Igaz a limonádé kissé drága, de tele van finom gyümölccsel, és ebben a melegben nagyon jól esett a jéghideg ital.
Megosztom
Megpróbáltunk ebédelni -

Lepénytanya 2 Szécsény

2018. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 21. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Mivel több mint 100 km távolságból mentük arra egy kirándulásunk alkalmával, igyekeztem tájékozódni nehogy zárva legyenek, ehhez képest valami rendezvény miatt ( nem derült ki hogy miért) nem szolgáltak ki. Ez a tény vagy lehetőséeg sem a netes oldalukon, sem a facebookon, sem személyesen nem volt látható semmilyen módon, még a helyszínen sem.
Megosztom
Ha finomat szeretnél enni, de többet nem vársz el -

Heppi Hurka Falatozó & Pizzéria Budapest

2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. június 25. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Szinte egy klasszikus talpon álló kifőzde, de azért annál több. Kis belső tér, de jó választék, és ami a fő, hogy házias ízek. A tulaj valaha a rendőrség készenléti ezredénél volt szakács, így a hagyományos babgulyás és társai kötelezően nagyon finomak, de ezek mellett az általa megálmodott és egyéb tradicionális kifőzdei ételek is nagyon ízletesek, tényleg házias a jelleg minden ételüknél.
Megosztom
Vannak bajok... -

Big Gyros Taverna Budapest

2018. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. június 22. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Út közben voltam, tudtam hogy ott vannak, megálltam, bementem. Vannak gyrosok, tálak, hamburger, és társaik. Amit választottem egy mustáros és egy fokhagymás tál, ezek gyros szerű húsok ízesítve. A megrendelést leadtam, fizettem, és némi türelmemet kérve elvileg neki álltak. A kiszolgáló pultnál puszta kézzel kotorásszák a sült krumplit, és pakolásszák marék számra a pitát.
Megosztom
Kis belvárosi hely új ízekkel -

Lumberjack Poutinerie Budapest

2018. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. június 15. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A lumbrejack éttermet baráti ajánlásra kerestük fel, melyben komolyan esett latba az a tény is, hogy a szomszéd sarkon nőttem fel. Az étterem tömegközlekedéssel is jól megközelíthető helyen van, Budapest VII. kerületében az Izabella utcában, egy a sok közül, melyhez a régi megüresedett pince műhelyek hült helyét használták ki.
Megosztom
Különleges élmény nem csak Kína fanoknak -

Rizsvirág Budapest

2018. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. június 15. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nagyobbik lányom javaslatára próbáltuk ki a helyet, mivel ő már Kínában is járt hasonlóban, illetve itt is volt már barátokkal, és elmondása szerint valóban tardicionális a kialakítás, a jelleg, és az étkezés módja is. Belépve egy szép étterembe jutunk, ahol az asztalok közepén főző edény van, erről kapta a nevét az étkezés módja is a hot pot, ami forró fazekat jelent.
Megosztom
Egy gyors délutáni beülés -

Vakvarjú Étterem - Újlipót Budapest

2018. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. június 14. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy előadás előtti másfél órát töltöttünk el a helyen, mert ha már van némi időnk, akkor kipróbáljuk ha már jó a híre. hatan voltunk, öt hölgy, jómagammal. A hely kialakítása elég kellemes, ha nem vesszük azt a hangzavart ami egy bajor kocsmának is becsületére válna, a kerek asztalnál szinte csak kiabálva értettük egymást.
Megosztom
9 oldalon / 85 találat


TérképX