grocceni étterem értékelései

Értékelései
65
99
324
204
21
2
5066

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg grocceni értékeléseit!

Olvasd el grocceni étterem értékeléseit!

grocceni értékelései

Dunántúl legjobb étterme -

Fejesvölgy Étterem Veszprém

2016. júniusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 20.
Már vagy húsz éve kedvencünk a Fejesvölgy, ennek ellenére csak most ragadok pennát, hogy ezt írásban is kifejtsem. A Kész család a szoci időkben is igazi vendéglős dinasztia volt, így a rendszerváltás után is adott volt a cél. Csodálatos ételválasztékkal, minőséggel, tisztasággal nyerik meg a vendégek bizalmát.
Megosztom
Kissé régies, de jó hely Zircen -

Patkó Vendéglő & Pizzéria Zirc

2016. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 18.
Több, mint harminc év után újra betértünk párommal a Patkóba. Anno itt töltöttünk pár szép estét. A falak ugyan a régiek, de a berendezés merőben más. Megújult és megfelel a kor elvárásainak. Kedves a személyzet, frissek, ízletesek és bőségesek az adagok. Tiszták a mellékhelyiségek és van free wi-fi. Elfogadják a szokásos kártyákat.
Megosztom
Igazi, hangulatos étterem sörfőzdével -

Malomkert Sörház Veszprém

2016. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 17.
Veszprémi barangolásaink újabb gyöngyszemét sikerült tesztelni. A bejáratnál egy vastag üveg alatt csörgedezik a patak. Óriási a választék a helyben főzött sörökből éppúgy, mint az idegenekből. Pálinkaválasztékban is nagyok. A felszolgáló kedvesen mondja a számomra szomorú hírt, hogy sajnos nem szolgálhat pacallal és csülökételekkel.
Megosztom
Színvonal a Balaton északi partján. -

Karolina Kávéház & Koktélbár Balatonfüred

2016. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 7.
Párommal nem először járunk a Karolinában, de most írok is róla. A forgalmas augusztusi szombat délután alig tudtunk leülni. A kedves pincérünk kerek perec megmondta, hogy 20 perc lesz, mire oda tud jönni valaki. A temérdek felszolgáló futólépésben közlekedett és volt egy "karmester", ki irányította őket. Ezalatt elmentem fényképezni.
Megosztom
Inkább kocsma, mint pub -

Sport Pub Veszprém

2016. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 3.
A világhálón parádés étlappal mutatja be magát a veszprémi Sport pub. Óriási pizzaválaszték, különleges ételek, baráti árak. Barátaimmal meg is terveztük, hogy meglátogatjuk. Betértünk, és onnét kezdve minden megváltozott. Rideg, koszos, elhagyatott hely. Leültünk és vártuk a felszolgálót. Pár perc után a söntés felől egy női hang szól felénk: "Kiszolgálás a pultnál".
Megosztom
GRUND - sportkedvelők Mekkája Veszprémben -

Grund - A Sport Bár Veszprém

2016. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 1. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy sportújságíró lány + párja + ideális helyszín = Grund - Food - Drink. Egy hónapja nyílt az étterem. Hol is másutt, mint Veszprém belvárosában. Kézilabdaszurkolók, játékosok, na és persze a sok ezer egyetemista találnak itt érdeklődési körének megfelelő törzshelyre. Ide belépve szembeötlik mindjárt a falak tapétázása.
Megosztom
Csárdában a legjobb a környéken -

Kertész Csárda Székesfehérvár

2016. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. július 30. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Szinte már része a bakancslistámnak a fehérvári Kertész csárda kipróbálása, bírálata. Aztán most, ezen a júliusi szombat délután sikerült is eljutnunk hozzájuk. Nem foglaltunk asztalt, csak úgy beestünk a 8-as út mellett fekvő csárdába. Nagyméretű parkoló fogadott szombaton kora délután. Mindenki tudta, hogy este lagzi lesz.
Megosztom
Mákvirág fagyi a legjobb helyről Balatonfüreden -

Füredi Korzó Fagyizó Balatonfüred

2016. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. július 26.
Párommal számtalan alkalommal jártunk már Balatonfüreden a Korzó fagyizó-ban. Nem is jó tag, a "-ban", hiszen bemenni nem lehet a szezonálisan nyitva tartó helyre. Két sorban állnak a hűvös nyalnivalóra várakozók. A sorok vége sokszor a kerákpárútig is kiér. De megéri, hiszen a városban nem kapni ilyen színvonalú fagylaltot.
Megosztom
Óriási adag finom fagyit kaprunk -

Adria Fagyizó Székesfehérvár

2016. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. július 24.
Párommal szombaton megkóstoltuk az Adria fagyizó termékeit. Csak úgy megszokásból két-két gombóccal kértünk, aztán alig tudtuk megenni. Sokan vádolják őket, hogy: Csöpögős, folyós a fagyi. A vitát úgy zárnám le, hogy dupla mennyiséget kétszer annyi ideig tart nyalni. Ha Székesfehérváron van dolgunk, akkor mindenképpen vissza fogunk térni az Adria fagyizóba.
Megosztom
Joól csinálja a Joó vendéglő -

Joó Fogadó étterme Rábapaty

2016. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. július 8.
Sárvárra indultunk, de előtte szokásunk szerint betértünk Rábapatyra vásárolni. És akkor vettük észre a Joó fogadót, melynek portálja csupa jóval kecsegtetett. A teraszon foglaltunk helyet és olyan étlapot mutatott a pincér kislány, hogy már akkor leendő jövőbeni törzshelyünk-nek neveztük ki. Az 1980 Forintos főételektől degeszre ettük magunkat.
Megosztom
33 oldalon / 324 találat


TérképX