grocceni étterem értékelései

Értékelései
68
108
389
283
21
2
5545

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg grocceni értékeléseit!

Olvasd el grocceni étterem értékeléseit!

grocceni budaörsi értékelései

Tucat KFC életúnt személyzettel -

Kentucky Fried Chicken - Agip DT Budaörs Budaörs

2019. márciusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. március 2.
Nem jószántamból tértünk ide be, de hát arra gondoltunk, hogy a fővárost szombat estefelé elhagyva ez a leggyorsabb megoldás egy étkezésre. Ezen a napon este 6 környékén olyan személyzet volt beosztva, kiknek halvány fogalmuk sincs a vendéglátásról. Biztos a szombat este miatt, vagy kevés a bér - nem tudni. Az étel minősége áltagos "káefcés" volt.
Megosztom
Egyedül is remekül éreztem magam -

Aromi Étterem és Pizzéria Budaörs

2018. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. december 27.
Most is egy kiküldetés során kényszerültem rá, hogy egyedül menjek étterembe. Se partner, se alkohol. A kezdeti magányt aztán az étlap gazdagsága oldotta fel. Itt jegyzem meg, hogy az olasz nyelv szépségeit még gyakorolni kell - három egymás után következő saláta "insalat", "insalata" és "insalate" is volt. Aztán kikötöttem egy nagyon finom pizzánál.
Megosztom
Még mindig a svéd húsgombóc a nyerő -

IKEA Budaörs Étterem Budaörs

2018. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. július 25.
Számtalanszor megfordultunk már itt - van, hogy nem a vásárolunk, hanem csak az M7-esről beugrunk. Lazac, svéd húsgombócok krumplipürével és svéd mandulatorta. Ezeket fogyasztom ínyenc létemre, mintha nem lenne más. Egyszerűen ezekre jár az agyam. Az utántölthető üdítőknél pedig cola-áfonyalé mix. Nem egészséges cukros lötty, de jól esik.
Megosztom


TérképX