grocceni étterem értékelései

Értékelései
68
108
389
283
21
2
5545

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg grocceni értékeléseit!

Olvasd el grocceni étterem értékeléseit!

grocceni sümegi értékelései

Rétesező a piactéren -

Sümegi Rétesház Sümeg

2019. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. március 26. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Forgalmas helyen, a piactéren található ez a rétesező. Igazi házi nyújtott réteseket kínálnak itt megfizethető áron. A meggyes és a meggyes-mákos rétesek nagyon finomak voltak. Vannak még itt különféle pogácsák is, melyek közül a burgonyást emelném ki. Ez egy nagyon kedves gyerekkori emléket elevenített fel bennem. Kávé is kapható ebben az egyszerű, kedves rétesházban.
Megosztom
Ilyen az igazi kereskedő -

Pek-Snack Látványpékség Sümeg

2019. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. március 24.
Még volt egy fél órám a találkozóig, így gyorsan betértem egy kávé-pogácsa kombóra a látványpékségbe. Az üzlet már húsvéti hangulatban díszeleg. Megláttam a vitrinben kedvenc tepertős pogácsámat és már kértem is belőle tíz dekát egy kávé társaságában. "Azt nem ajánlom önnek, inkább válasszon valami mást! " - mondja az eladó hölgy.
Megosztom
Szerintem ők a legjobbak a városban -

Huber Cukrászda Sümeg

2019. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. március 22. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Most, hogy többet járok Sümegre, a cukrászdák terén is tisztábban látok. A kompexuk a buszpályaudvar/piactér helyen található, mely a vendégkörön is látszik. Finomak a sütemények, különösen egy citrom roló nevezetű, melyet ezidáig nem láttam másutt. A sütemények frissek - látszik, hogy nagy az üzlet forgalma. A vitrinben ott várakoznak az alkalmi törták.
Megosztom
Olcsó és finom -

Gróti Pékség Sümeg

2018. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. december 3.
Szintén a novemberi sümegi kiküldetésemkor "botlottam bele" a Gróti pékségbe. Az autóbuszpályaudvarral szemben természetesen nagy forgalma van a nem túl nagy pékségnek. Finom volt a kávéjuk, melyhez krémest ettem. Szerintem mintegy felébe kerül egy krémes, mint amit megszoktam. Magammal vittem még két pogácsát, melyek frissek, omlósak és nagyon finomak voltak.
Megosztom


TérképX