Gyurka Anna étterem értékelései

Értékelései
6
11
6
13
1
1
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Gyurka Anna értékeléseit!

Olvasd el Gyurka Anna étterem értékeléseit!

Finomat, megfizethető áron. -

Kalamáris Borbisztró & Vinotéka Pécs

2020. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. szeptember 16.
Barátnőmmel járunk ide, nagyjából egy éve rendszeresen, elsősorban menüt Kérünk, de étlapról is fogyasztottunk már. Az ételek mindig változatosak, finomak, nem az unalmas menü kínálat. Érezhető, hogy odafigyelnek az alapanyagok jó minőségére És az elkészítésre. Kellemes, nyugodt a környezet, szinte észre sem venni, hogy egy forgalmas út közelében van az étterem.
Megosztom
Ilyen kiszolgálást bárhová! -

Stég Bisztró Balatonfüred

2020. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. szeptember 11. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Barátnőmmel tértünk be ide. Előzőleg több, sokkal flancosabb helyen is megfordultunk, ahol a kiszolgálás vacak, a háttérzene kifejezetten zavaró volt. Itt, ahogy meghallotta a pincérhölgy, hogy hangosnak találjuk a zenét, még le sem ültünk, máris szaladt lehalkítani. Nem voltunk veszett éhesek és szomjasak, így ketten osztoztunk volna egy pizzán és egy fél literes limonádén.
Megosztom
Legközelebb inkább máshová... -

Marica Café-Bar & Étterem Veszprém

2020. augusztusban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2020. augusztus 15.
Előzetes egyeztetéseket követően, egy vasárnapi menüt fogyasztottunk, kb. 40 fővel. Az emeleti terem bár nem telt meg a csoporttal, mégis borzasztó meleg volt. A terített asztalon kitöltve álltak a pohár vizek, már érkezésünkkor langyosan. A vegyeszöldségleves, melyet kiadagolva kaptunk, szintén langyosan, igencsak mini adag, eléggé vacak ízű volt.
Megosztom
Ha Veszprém, akkor Gourmandia! -

Gourmandia Étterem Veszprém

2020. augusztusban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2020. augusztus 14.
Baranyából érkeztünk Veszprémbe a múlt héten, egy több mint 40 fős csapattal. Látássérültek, vakok és kísérőink. Két étkezést szerveztünk ide a Gourmandiába. Már az előzetes egyeztetések során tapasztaltam a maximális segítőkészséget, odafigyelést, rugalmasságot, bármilyen kérésem, kérdésem volt Szeli Sándor, az étterem vezetője mindent megtett.
Megosztom
Fantasztikus kínálat, ízek és kiszolgálás -

Sutus Vendéglő Kecskemét

2018. szeptemberben, csoporttal járt itt
Értékelt: 2018. november 24. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
40 fős pécsi látássérül csoporttal jártunk a vendéglőben. Egy szeptemberi, pénteki és egy vasárnapi ebédünket szerveztük oda. Már az előzetes egyeztetés során is kiderült, hogy mind a tulajdonos, mind a vendéglő munkatársai, szinte végtelenül rugalmasak, segítőkészek.
Megosztom
Igénytelenség, piszok, hőség -

Szalma Csárda Esztergom

2017. augusztusban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 15.
36 fős csoporttal szálltunk meg a Szalma "panzióban". Egyetlen kisméretű közös hűtőszekrény a folyosón. Hosszas hisztire került egy nagyobb is, ami alig győzte a hűtést a kb 40 fokban. A szobák elavult, szakadozó ágynemüvel, poros polcokkal, koszos szőnyeggel felszereltek. A zuhanyzó viszont nem mindenhol ajtóval felszerelt. Penésszel inkább.
Megosztom


TérképX