Kalandorok étterem értékelései

Értékelései
3
7
6
8
1
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Kalandorok értékeléseit!

Olvasd el Kalandorok étterem értékeléseit!

2019. decemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2020. február 8. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Fiam unszolására családi programként látogattunk ki a Hold utcai kajapiacra, mert orosz kajcit szeretett volna kostolni. :-) Kellett pár perc, mire levadásztunk három ülőhelyet. Választék elég korlátozott, viszont mi konkrét elképzeléssel mentünk. Az árak, na azok elég húzósak, de ez úgysem minden napos.
Megosztom
2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. július 26.
Egri kiránduláson találtunk cukormentes cukrászdát pár éve, ott én kihagytam, mert szeretem az emberi étkeket, és egyszer csak feltűnt egy lila, ismerős tábla Szfváron is. Nejem, mint megrögzött örök fogyózós meggyőzött egy látogatásra, és fogyasztásra is. Fenntartásokkal, de megkóstoltam több sütit, és megmaradtam.
Megosztom
Ha a jó bort szereted :-) -

Pólya Pincészet Villány

2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. július 2.
Harkányi pihenésünk alkalmával, mivel még nem jártunk Villányban, átautóztunk egy villámlátogatásra, és bort beszerezni. Első nekifutás, hogy lassan végiggurultunk az utakon, nézelődve, felmérve a terepet. :-) Az egri Szépasszony-völgyben sok alkalommal voltunk, van egy idős, amolyan régimódi igazi borosgazda ismerősünk, aki ellátott anno ismeretekkel.
Megosztom
Bélpoklosoknak..:-) -

Hotel Baranya étterme Harkány

2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. június 26. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A hotelben voltunk félpanziós ellátáson, azzal nem foglalkoznék, az szuper volt. Egyik kirándulásunk alkalmával visszaértünk, nem akartunk menni semerre, menüt sem szerettünk volna, így gondoltuk próba-cseresznye, eszünk egy jót. Nejem fogast, én sáfrányos csirkemellet kértem. Mikor megérkezett, gondoltam, hogy félreértették, és kétszemélyes tálakat kaptunk, vagy optikai csalódás a napsütésben.
Megosztom
2019. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. június 26.
Mikor először jártunk Harkányban,hat hónapja, ismerős ajánlására látogattuk meg az éttermet. Azóta családdal is hat-hét esetben betértünk ebédelni. Különleges, és finom ételeket találtunk, lassan már végigzongoráztuk az étlapot. Mindíg, mindenki mást kért. Egyik kajci sem okozott csalódást, nagyon finomak, bőségesek.
Megosztom
Finom ételek, kedves vendéglátás! -

Kovács-Kert Étterem Visegrád

2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. június 2. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Junius 1. -n jártunk egy kirándulás alkalmával Visegrád városában. Az étteremben már előző évben is megfordultunk, nagyon jó volt akkor a tapasztalatunk, így természetesen ismét itt ebédeltünk. A felszolgálók előzékenyek, kedvesek, az ételeket gyorsan és jó minőségben megkaptuk, finom volt minden. Talán nejem lazaca bírt volna el kicsit több fűszerezést.
Megosztom


TérképX