kicsi87 étterem értékelései

Értékelései
23
55
76
52
35
1
410

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg kicsi87 értékeléseit!

Olvasd el kicsi87 étterem értékeléseit!

kicsi87 tatabányai értékelései

KÁVÉ mánia -

Cafe Frei Tatabánya

2018. júliusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2018. július 13.
Én nagyon szeretem ezt a helyet! ! Ami a legfurcsább, hogy régebben nem kávéztam, de mikor kinyitott a hely és mindenki csak arról beszélt, hogy egyből kipróbálja, mert annyira finom. . . hát beültem, megkóstoltam. Azóta rengeteg kávékülönlegességet kipróbáltam és 1-2 kivétellel mindet imádtam! ! Baráti beszélgetés mellett kellemes a környezet. . .
Megosztom
Mézes-szezámos csirke -

Tom Mester Konyhája Tatabánya

2018. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. június 12. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nem is olyan régen fedeztük fel, hogy Tatabányán van ázsiai büfé. Dózsakertben, kissé elbújva, de ott a kis étterem. Mostanra 2 hetente tuti betérünk és sorra vesszük a kínálatot. . . :) Kedvencem a mézes - szezámos és a Nutellás csirke :D Imádom! Volt olyan is, hogy éthordóval mentünk be és a csajszi telepakolta a kért étellel.
Megosztom
kedvenc pizzériánk -

Pizzafaló Tatabánya

2017. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. december 6. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Pizzafaló a mi kedvenc pizzériánk Tatabányán. Már több helyet is kipróbáltunk előtte, de mióta az Ő pizzájukat megkóstoltuk, csak tőlük rendelünk. Általában a házhoz szállítást kérjük. A pizza tésztája nem vékony (éppen tökéletes) a feltétek rajta bőségesek és nagyon sok variáció közül lehet választani. Árakkal sincsenek elszállva, 3 méret közül választhatunk.
Megosztom
2017. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. július 31.
Barátaink ajánlására tértünk be az étterembe, mert mindig azt mondogattuk, hogy szeretnénk végre egy igazán finom, laktató hamburgert enni - nem pedig gagyi műkaját. SIKERÜLT, rátaláltunk! Normál hamburgert rendeltem és akkora adagot kaptam, hogy alig bírtam megenni. . . isteni finom benne a marhahús, nagyon gusztusos maga a szendvics.
Megosztom
barátságos hely -

Boss Grill & Café Tatabánya

2016. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. április 29. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Barátainkkal szerettünk volna kipróbálni egy új helyet és akkor hallottunk erről a kávézóról. Amikor odaértünk nagyon tetszett a hely, nagyon fiatalos, modern kialakítása van. Lehet ebédelni és az italválaszték is elég bő. Fiúk kávéztak, mi csajok pedig forrócsokiztunk. Mégpedig mentásat. Annyira szépen feldíszítették, pillanatok alatt el is fogyott.
Megosztom
2015. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. március 17. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Baráti társasággal próbáltuk ki az Agora kávézóját. Letisztult, teljesen kellemes hely fogadott minket, mosolygós pincérekkel. Kávézni mentünk és 1-2 kellemes órát töltöttünk el ott. Berendezés nagyon tetszett és tényleg odafigyelnek a vendégekre. Ha úgy alakul szívesen visszatérünk oda, akár egy jó kis ebédre is. . Erről sajna még nem tudok információt adni.
Megosztom
Lehetnének kedvesebbek a vendégekkel -

Turul Cafe & Étterem Tatabánya

2015. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. február 28.
Baráti összejövetelek alkalmával már 2 alkalommal ültünk be a Turul Cafe-ba. Bár nem a mi ötletünk volt, hanem a barátainké. Első benyomásom a helyről, hogy amint beléptem feszélyezve éreztem magam. Főleg annak köszönhetően, ahogy a pultban lévő személyzet ránk nézett. Nem tűntek túl barátságosnak, nem is figyeltek ránk túlságosan. Kihozták a megrendelt üdítőket.
Megosztom
tortát csak is onnan -

Stop Cukrászda Tatabánya

2015. novemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. február 26.
Ha tortáról van szó, egyből a Stop cuki jut eszembe. Sok - sok finom tortát ettem, amit mind onnan rendeltünk. Kedvencem az évfordulónkra készült közös fényképes eper torta volt. Nagyon szépre sikeredett. . Okozott is meglepit! Családunk gyerkőc tagjainak különféle figurás tortákat is rendeltünk az évek során, mind nagyon szép és finom volt.
Megosztom


TérképX