Kieft étterem értékelései

Értékelései
5
27
39
43
0
1
8

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Kieft értékeléseit!

Olvasd el Kieft étterem értékeléseit!

Kieft értékelései

Jó helyet kerestem, és jó helyet találtam -

Vitorlás Bisztró Keszthely

2019. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. április 22.
Kb. két éve olvastam róla a vezető magyar internetes hírportálon, és mint igazi ínyenc, természetesen emlékeztem rá, hogy amikor legközelebb Keszthelyen járok akkor kipróbálom. Azt kell mondanom, nem csalódtam. Nagyon kedves, figyelmes és gyors kiszolgálás, korrekt, nem túlzó árak, remek ízek. Mind a leves, mind a második fogás remek ízharmóniát alkotott.
Megosztom
Útmenti étterem jó minőségben. -

Tercia Kópháza Kópháza

2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. július 19. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Feleségemmel tértem be Sopronból hazafelé. Már többször szemeztem a hellyel, de valahogy eddig kimaradt az életemből, pedig több ismerős is elismerően nyilatkozott az étteremcsoportról. Természetesen tele volt az étterem terasza, ahogy azt máskor előtte elhaladva szoktuk látni. Az étlap kellemesen hosszú, még jól áttekinthető.
Megosztom
Kellemes vasárnapi ebéd -

La Maréda Étterem & Bisztró Győr

2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. június 19.
Őszintén bevallom, általában úgy ülök be idegen helyre enni, hogy előtte a neten utána nézek, hogy milyen az adott hely. Nos ide teljesen véletlenül ültünk be egy vasárnap kora délután. A felszolgáló elég hamar jött hozzánk, és végig nagyon kedves volt, ahogy egy ilyen helyen elvárható. Az ital is pillanatok alatt az asztalunkon volt, majd rendeltünk is gyorsan (rövid, de kellemesen exclusive étlap).
Megosztom
2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. június 2.
Már egy ideje ki akartam próbálni a helyet, mert minden ismerősöm aki járt már ott, csak pozitívan nyilatkozott róla. Nekem nagy csalódás volt (és a nálam kevésbé kritikus feleségemnek is), valószínűleg nem is megyek oda többet. Lássuk: Éppen egy felhőszakadás első pillanataiban értünk oda, majd leültünk a teraszon.
Megosztom
Barátságos Bisztró -

Grácia Étterem & Pizzéria Fertőd

2018. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. április 4. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Fertődi kirándulásunk alkalmából tértünk be ebbe a hangulatos "bisztróba". Nagyon barátságos a kialakítás, a személyzet gyors, figyelmes és kedves volt. Az ételeket gyorsan szolgálták ki. Az én "Húsleves gazdagon" nevű levese inkább volt egy jobb féle erőleves répával és borsóval, mint igazi húsleves. Mondjuk az nem is az 5-600 ft-os árkategória lenne.
Megosztom
Kellemetlen meglepetések. -

Lovas Étterem Szilvásvárad

2017. szeptemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 14. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Picit fura a helyzet, mert mi a Pisztráng kisvendéglőben étkeztünk, ami nincs fenn az ittjartam. hu-n, viszont mindenhol a Lovas étterem utódjaként hivatkoznak erre a helyre (http://www. lovasetterem. hu/, amúgy itt található az újonnan nyílt hely: http://www. szeporszag. hu/Pisztr%C3%A1ng+kisvend%C3%A9gl%C5%91+-+Szilv%C3%A1sv%C3%A1rad.
Megosztom
Egy gyors menüzéshez megfelelő! -

Rózsakert Bistro Hévíz

2017. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. július 31.
Egymást követő két alkalommal is itt ebédeltünk, vagyis inkább kora délutáni étkezés volt. Első alkalommal az volt a lényeg, hogy gyorsan ehessünk, ezért döntöttünk a menü mellett, ami háromféle volt a bejáratnál feltüntetve. Mivel akkor jártunk először ott, így nem is figyeltük, mi a konkrét menü, így a pincér felé erre a kérdésünkre meglepődve hallottuk, amikor a pincér kissé kioktatóan közölte, hogy ott van a bejáratnál, ott kellett volna megnéznünk.
Megosztom
2017. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. március 19.
Azzal kezdeném, hogy aki erre jár, ne hagyja ki ezt a helyet! Zalakarosi hétvégénken böngésztem az éttermi felhozatalt, ahol megláttam ezt a kicsi csodát a pavilonsoron. A véleményeket olvasva, felkészültem egy nagyszerű kulináris élményre, és azt hiszem maximálisan elégedettek voltunk.
Megosztom
Nagyszerű étterem, ritka kellemes kiszolgálás. -

Serrano Saloon Baja

2017. márciusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2017. március 3. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nagyon ritka és kellemes meglepetésként ért az a kedves, barátkozós kiszolgálás, ami itt fogadott, mintha ezer éve ismernénk egymást, és végig azt éreztük, azért vannak, hogy maximálisan jól érezzük magunkat. Ez be is jött. A kiszolgálás csillagos ötös volt. Azt gondolom, egy ilyen, kedves, közvetlen felszolgáló nagyon rá tud segíteni egy hely sikerességéhez.
Megosztom
Az igazi bajai halászlé -

Vizafogó Panzió étterme Baja

2017. februárban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2017. március 3.
Baján töltött néhány nap során meg akartam kóstolni az igazi bajai halászlevet, így csak és kimondottan emiatt tértem be. A kiszolgálás teljesen átlagos volt, amin csak az javított kissé, hogy az étkezés végén a pincér odajött érdeklődni, mennyire ízlett az étel, ezzel oldva kissé a komorabb munkavégzését, ott szimpatikussá vált a történet.
Megosztom
4 oldalon / 39 találat


TérképX