kispestivízöntő étterem értékelései

Értékelései
4
31
58
61
1
2
138

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg kispestivízöntő értékeléseit!

Olvasd el kispestivízöntő étterem értékeléseit!

kispestivízöntő értékelései

Nem csalódtunk, elégedetten távoztunk -

Fáy Présház Étterem Fót

2019. májusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. május 26.
2019. május 25-én, egynapos kirándulásra autóztunk barátainkkal Fótra. Ebéd előtt becserkésztük a települést, majd a Fáy Présház Étteremben megebédeltünk. A nagy teraszon nem volt tömeg, a panoráma és a kiszolgálás fokozta a jó hangulatot. A megrendelt ételek minden tekintetben kiválóak voltak. Az étterem tiszta, várakozási idő az ételeinkre elfogadható volt (frissen sültek!
Megosztom
Egy kellemes kirándulás Gyöngyösön -

Steakpalota Gyöngyös

2019. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. május 19.
2019. május 18-án, egynapos kirándulást tettünk Gyöngyösre. Városnéző turisták vagyunk, Budapestről egyszerű a város megközelítése busszal is. Szép, rendezett a város, bár e napon nagy volt a nyüzsgés, hiszen borfesztivál volt a Fő téren. Ennek ellenére megnéztük a belvárost és ebédre a Steakpalotába tértünk be.
Megosztom
Kellemes kirándulás a nagy madár városában -

Turul Cafe & Étterem Tatabánya

2019. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. április 23.
2019. Húsvét hétfőn, vonattal kirándultunk Tatabányára. Célunk a Turul madár szobor megtekintése. Örömmel hallottuk, hogy buszjárat segít a szobor megközelítésében, amit igénybe is vettünk. A Turul étterembe tértünk be ebédelni, a terasz egy kellemes zugába. Udvarias, fiatal pincér felvette a rendelést, ami úgy az italok és az ételek tekintetében nem okozott csalódás.
Megosztom
Visszajáró vendégek vagyunk -

Maros Étterem Nagymaros

2019. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. március 31.
2019. március 23-án, kellemes, tavaszi időben jártunk az étteremben. A hosszú, dunaparti séta közben megéheztünk. 12 óra után pár perccel ültünk le a teraszra, ahol csak pár foglalt asztal, kevés vendég volt. Érdemes a kora, déli órákban odamenni, mert később rengetegen vannak a teraszon. Udvarias felszolgálók, patyolattiszta asztalterítők.
Megosztom
Jobb volt mint tavaly -

Tóparti Halászcsárda Tata

2019. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. március 20. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Vasárnap kirándultunk Tatára, kihasználva a jó időt és a csábító invitálást a "Csoki fesztiválra". A fesztiválról nem írok, mert kritikán aluli volt, kár a szót vesztegetni rá. Mint minden évben ismét a Tóparti Halászcsárdát kerestük fel délután 2 óra körül. Bár telt ház volt, sikerült helyet foglalnunk.
Megosztom
Első benyomás: hangulatos hely -

Hanoi Xua Autentikus Vietnámi Étterem Budapest

2019. februárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. február 20.
Először jártunk itt (egzotikus étteremben nagyon ritkán étkezünk), de kellemes meglepetésben volt részünk. Barátaink szeretik az éttermet, többször jártak itt, így nagy rábeszélésre elmentünk velük. A dekoráció kedves, érdekes, a hely tágas, kényelmes. Mivel én nem fogyasztok tengeri herkentyűket, csirkés ételt rendeltem.
Megosztom
Baráti találkozónak ideális hely -

Trófea Grill Étterem - Visegrádi utca Budapest

2019. februárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. február 20.
Barátok vendégeként, egy vasárnapi ebédre voltunk hivatalosak az étterembe. Kellemes hely, hasonló a zuglói étteremhez, bár választékban kissé elmarad tőle. Szűkösebb az önkiszolgáló tér, főleg, ha éppen udvariatlan csoport tért be ebédre. Ezzel együtt nincs okunk panaszra, sok finomságot kóstoltunk, elégedetten távozott a társaságunk.
Megosztom
2019. februárban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. február 20.
Mint évek óta mindig, az idén is itt ünnepelte családom a születésnapomat. Az idei összejövetelünk annyiban tért el az előzőektől, hogy most szombatra tudtuk összehozni a családot. Nagyobb választék, minőségi alapanyagok, különleges étkek. A kiszolgálás változatlanul gyors, udvarias. 12 fős társaságnak nagyobb tortát szervíroztak, ami figyelmességüket dicséri.
Megosztom
A panoráma és a kávé kiváló -

Erzsébet Kilátó Kávézó Budapest

2018. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. november 18. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
2018. november 11-én egy napsütéses napon, hosszú sétát tettünk a kilátóig. Mielőtt a csúcsra lépcsőztünk volna, megpihentünk a teraszon, egy-egy kávé, üdítő mellett, gyönyörködve az őszi tájban. A kávézóban kedves, fiatal hölgy szolgált ki bennünket. A kávé kifogástalan, jó minőségű, zamatos. Az üdítő a kért hőmérsékletű volt.
Megosztom
A Balaton közelsége kárpótol mindenért -

Szóda Étterem & Kávézó Siófok

2018. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. november 6.
Hosszú, siófoki séta után megszomjaztunk és ebédelni szerettünk volna. Az étlap által kínált ételek számunkra nem voltak megfelelőek. Ezért csak hosszú kávét, üdítőt, kapucsínót és ásványvizet rendeltünk. A teraszon ülve élveztük a víz közelségét, az őszi napsütést. A széken lévő párnák zsírosak, pecsétesek voltak mindkét oldalukon.
Megosztom
6 oldalon / 58 találat


TérképX