kition étterem értékelései

Értékelései
27
54
270
774
25
2
543

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg kition értékeléseit!

Olvasd el kition étterem értékeléseit!

kition értékelései

2014. júliusban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2014. szeptember 27.
Egy dobogókői kirádulás végén tértünk be babgulyást enni egy nagyobb társasággal. A hely fekvése csodás, az étteremben semmi különös, bár panaszra nem volt okunk. A fogyasztott ételekre a társaságból senkinek nem volt panasza, a kiszolgálás is megfelelő volt. A hely nyilván nem is akar csúcskategóriás étterem lenni, kirándulás utáni falatozásra viszont abszolút megfelel, az ár-érték aránya is elfogadható.
Megosztom
Finom ételek egy üres étteremben -

Curia Étterem & Rendezvényház Budapest

2014. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. szeptember 19.
Egy szeptemberi hétköznap este tértünk be az étterembe, mikor más vendég alig volt. A kevés vendégnek köszönhetően a kiszolgálás gyors volt, és visszafogottan udvarias, az ételek is gyorsan elkészültek. Az ételek minősége kifejezetten jó volt, az adagok nagysága is megfelelő, az árak színvonala a környék árainak megfelelő.
Megosztom
Belvárosi borozás kedvező áron -

Grinzingi Borozó Budapest

2014. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. szeptember 12. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy kellemes szeptemberi este jöttünk el a borozóba. A környék a felújítása után hangulatos lett, az egyetlen utcai asztalt sikerült elfoglalni. Az ételek ár-érték aránya kiváló, belvároshoz képest különösen. Az ételárak 1. 000 Ft körül változnak, bár többségük nem egy gasztronómiai élmény, de elfogadható minőségűek, arra jók, hogy megágyazzanak a bornak.
Megosztom
Ez már túl retró -

Ibolya Espresso Budapest

2014. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. szeptember 5. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
2014. júliusában ültünk be sörözni a presszóba, amihez engem is nosztalgikus érzések fűznek, egyetemista éveimet idézi a 80-as évekből. A Ferenciek terén ülni nagyon hangulatos, az italválaszték és árszínvonal megfelelő. A kiszolgálás meglehetősen lassú volt, a nem túl nagy méretű presszó a tér felújítása után nyílt terasz nagyszámú vendégére nem volt felkészülve.
Megosztom
Tökéletes vendéglátás -

BorLaBor Étterem Budapest

2014. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. szeptember 5. - 6 látogató hasznosnak vélte az értékelést
2014. szeptember elején mentünk vacsorázni az étterembe, melynek belső kialakítása ízléses, stílusos. A pincér rendkívüli szakértelemmel vette fel a rendelést, és ajánlott megfelelő borokat. A kiválasztott ételek és borok minősége felsőfokú volt, ritkán éreztük ilyen jól magunkat étteremben. Ez az a vendéglátás, amit az ember elvár egy jó étteremtől.
Megosztom
Közepes lakótelepi étterem -

Otthon Kisvendéglő Budapest

2014. augusztusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2014. augusztus 31. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Kollégáimmal többször jártunk ebédelni ebben az újpesti étteremben, legutóbb idén augusztusban. Nyáron a kerthelyiség elég hangulatos, az étterem egésze azonban a 80-as éveket idézi, bár a honlapja szerint a 90-es évekbe nyílt. A választék széles, a minőség azonban változó, több alkalommal előfordult, hogy a hús rágós volt, vagy a húsétel húst alig tartalmazott.
Megosztom
Grillezett finomságok egy hangulatos kerthelyiségben -

Széphalom Vendéglő Budapest

2013. szeptemberben, csoporttal járt itt
Értékelt: 2014. augusztus 31.
2013. szeptemberében voltunk nagyobb társasággal az étteremben. Még szép idő volt, a hangulatos kerthelyiségben foglaltunk helyet, és többnyire frissen grillezett ételeket ettünk. A kiszolgálás udvarias volt, az ételek minősége minden igényt kielégített, a kb. 12 főnyi társaság minden tagjának ízlett az étel.
Megosztom
Csodás hangulat a belváros szívében -

Café Alibi Budapest

2014. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. augusztus 23. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
2014. augusztus 20-án jártunk itt legutóbb, korábban már többször beültünk ide. Az Egyetem tér közepén levő külső egységük rendkívül hangulatos. Kicsit külföldön érezheti magát a vendég, a személyzet nagyon kedves és figyelmes,de az árak is inkább a külföldieknek szólnak, az italárak azonban egészen elfogadhatóak.
Megosztom
Egy jó spagetti a belvárosban -

Il Treno Expressz - Múzeum körút Budapest

2014. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. augusztus 13.
2014. év elején nyílt meg ez a pizzéria a lakásom alatt, így többször volt alkalmam az olasz ételek kipróbálására. Az étterem a Nemzeti Múzeummal szemben található, az ételek kellemes mediterrán jelleget viselnek. A kiszolgálás udvarias és gyors, az árak belvárosi szinthez képest egészen elfogadhatóak. Az olasz konyhának megfelelően elsősorban a pizzák és tésztafélék ára kedvező.
Megosztom
Ízletes ételek gyorsétteremben -

Csupacsibe Csirke-Falatozó Budapest

2014. augusztusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2014. augusztus 13. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Újpest központi helyén található ez a kellemes gyorsétterem. Korábban csak sült és rántott csirkét lehetett kapni, mára már napi többféle menüvel bővült a választék. Az ételek frissek, ízletesek, zárórára rendre elfogy a kínálat. Ottfogyasztásra is van lehetőség, bár nem ez a hely erőssége. Az árak is barátságosak, a köretek és ételek jól variálhatóak.
Megosztom
27 oldalon / 270 találat


TérképX