kition étterem értékelései

Értékelései
25
51
262
744
25
2
523

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg kition értékeléseit!

Olvasd el kition étterem értékeléseit!

kition értékelései

Szép kávéház Orosháza központjában -

Amadeus Kávéház Orosháza

2018. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. július 28. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Gyopárosfürdői nyaralásunk során egyike este egy orosházi ismerősünkkel tértünk be a kávéházba, Orosháza főtere mellett szép és hangulatos terasszal rendelkezik. Az italok választéka bőséges, különösen a koktél választék kitűnő, fagylalt is kapható. A kiszolgálás szívélyes és igyekvő, így szép estét töltöttünk itt, kár, hogy este 10 órakor bezárnak.
Megosztom
Más mint a többi kínai -

Biang Bisztró - Vámház körút Budapest

2018. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. július 27. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nemrég hallottunk róla, hogy Wang mester a közelünkben is nyitott egy kínai éttermet még áprilisban. Az étterem két szintes, kiszolgálás is van, a berendezés kicsit gyorséttermes, a felső szint szerintem kifejezetten csúnya, a lépcső kopott. A kínai hangulatú díszítés nekem hiányzott.
Megosztom
Sokat romlott az elmúlt években -

Star Kebab Török Étterem - Teréz körút Budapest

2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. július 3. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Évekkel ezelőtt rendszeres vendégek voltunk az étteremben, 4 évvel ezelőtt már írtam is értékelést, akkor nagyon jó véleménnyel voltam. A mostani látogatásunk nem sikerült ilyen jól. A báránypörkölt túl zsíros volt, a muszakát rendesen elsózták, még a török rizs is zsírosra sikerült. Egyedül a joghurtos padlizsánra nem volt panaszunk.
Megosztom
Osztálytalálkozó Óbudán -

Mókus Sörkert - Étterem & Terasz Budapest

2018. júniusban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2018. június 14. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy júniusi szombaton az érettségi találkozónk helyszíne volt az étterem, én korábban nem jártam itt. Az ételválaszték nem túl nagy , de végül is lehet találni rajta egyszerűbb ételeket, hal és vad nincs. Miután kocsival voltam, csak az alkoholmentes sör választékát tudtam tesztelni, az megfelelőnek mondható.
Megosztom
Önkiszolgálás arany áron -

Roosevelt Étterem - Szabadság tér Budapest

2018. májusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2018. június 14. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A közelben volt programom, és gyors ebédre volt csak időm, így az önkiszolgáló jelleg miatt esett az étteremre a választásom. Egy óra körül nem voltak sokan, a gyors étkezés megvalósult. Svédasztal jellegű kínálatból mindenki maga szed, lemérik, súlyra adják, de ellenőrizhetetlen módon számolnak felárat hozzá.
Megosztom
Így hamar be fog zárni -

827 Kitchen - Kálvin tér Budapest

2018. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. június 1. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Múlt héten fedeztük fel, hogy a korábbi CIB Bank fiók helyén megnyílt ez az étterem. A személyzet nagyon kedvesen invitált, és mutatta be az éttermet és az ételeket, így a következő héten már ki is próbáltuk. Ez alkalommal más volt a személyzet, már nem volt annyira kedves a fogadtatás, a svédasztalról választható ételek fele - főleg a jobbak - este 7 óra felé hiányzott.
Megosztom
2018. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. május 17. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy kellemes májusi este fagylaltozni szerettünk volna, de több helyen is eredménytelenül próbáltunk cukormentes fagyihoz jutni. Ami azért is furcsa,mert a felnőtt lakosság 60-70 %-a elhízott, 30-40 %-a meg cukorbeteg, vagy csökkent cukor toleranciában szenved. Itt rájuk is gondoltak, bár az egészségnek felára van, 250 Ft helyett 300 Ft a cukormentes gombóc.
Megosztom
Felújítás után is középszerű -

Otthon Kisvendéglő Budapest

2018. áprilisban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2018. április 30. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Bő fél évvel ezelőtt nyílt újra az étterem, más lett az üzemeltető, új belső kialakítás lett, csak a név maradt változatlan, ezért gondoltam, megér egy újabb értékelést. A kiszolgálás színvonala egyértelműen romlott, kártyával nem lehet fizetni, a korábbi honlap, amin a heti menü is szerepelt, megszűnt.
Megosztom
2018. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. március 22. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
4 éve írtam utoljára értékelést erről az étteremről, azóta is többször megfordultunk erre, évente egy két alkalommal. Kicserélődött a személyzet, az étlap is változott az elmúlt években, de az ételek magas minősége maradt.
Megosztom
Ebédmenüben kiváló -

Lalibela Étterem Budapest

2018. márciusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2018. március 13. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
3 évvel ezelőtt délután kerestem fel az éttermet, és lehangoló véleménnyel voltam róla. Most véletlenül kapott még egy esélyt. Egy kollégám ajánlotta, az étterem nevét nem tudta, csak azt, hogy a Bajcsy-Zsilinszky útról kell bemenni, és a Skála Metróban van. Útmutatását követve egy jókora fehérnemű bolt végén megtaláltam a bejáratot, és ott vettem észre, hogy a Lalibela étterem hátsó bejáratán jöttem be.
Megosztom
27 oldalon / 262 találat


TérképX