kition étterem értékelései

Értékelései
31
57
297
868
26
2
561

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg kition értékeléseit!

Olvasd el kition étterem értékeléseit!

kition értékelései

Finom thai ételek visszafogott kiszolgálással -

Sawasdee Thai Étterem Budapest

2019. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. május 3. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nemrég fedeztük fel, hogy a Kossuth Lajos utca és a Semmelweis utca sarkán új thai étterem nyílt. A berendezés hangulatos, stílusos, szép és igényes, fényképekkel bővített étlap már a bejáratnál megtekinthető. A személyzet thai, vagy legalábbis ázsiai, de azért magyarul is tudott valamennyire a felszolgáló hölgy, túlzottan informatív nem volt, lehet, hogy nyelvi akadályai voltak.
Megosztom
Európa élvonalában a burger, a tisztaság még nem -

Bamba Marha Burger - Haris köz Budapest

2019. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. április 18. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nemrég olvastam, hogy a Bamba Marha Burger hamburgere bekerült Európa 10 legjobb burgere közé, így eggyel több indokom volt a kipróbálására, a Haris közi egység előtt már amúgy is többször elsétáltunk. Big Kahuna Burgert ettem, feleségem a kecskesajtos Mege Vega Burgert. A burgerek - áruk 2. 000 Ft körül - frissen készültek, 10 perc elteltével fel is szolgálták részünkre.
Megosztom
2019. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. április 11. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A közelben járva több pisztrángos tavat láttunk, így Szilvásváradra érve megálltunk ebédelni, és a környékhez illő pisztrángmenüt választottam, ami egy csésze húslevesből, sült pisztrángból, hasáb burgonyából és salátából állt. Feleségem vadragu levest és dino csirkemellet választott, ami szintén jó választásnak bizonyult.
Megosztom
Nagyon finom sörök elég drágán -

Neked Csak Dezső - Brewpub & Bistro Budapest

2019. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. április 2. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A közelben sétálva betértünk egy esti sörözésre. A sörválaszték bőséges, több tucatnyi csapolt sör, a hazai kézműves sörök ismertebbjei képviselve vannak. A kiszolgálás gyors, udvarias, a gyorsaságot megfelelően nagy számú pincér garantálja. A tisztaság sörözőhöz képest egészen példás. Az árszínvonal meglehetősen magas, egy korsó itt 4 dl-t jelent, és 1.
Megosztom
Kellemes vega ételek csak készpénzért -

Govinda Vega Sarok Budapest

2019. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. március 26. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A böjtidőszakra tekintettel többet járunk mostanában vega helyekre, így a Govindát is kipróbáltuk, már sokszor sétáltunk a környékén. A berendezés kicsit gyorséttermes, bár a képek indiai hangulatot árasztanak. A kiszolgálás szívélyes, jó érzékkel ajánlanak ételt. A választék nem túl nagy így este felé, dahl levest ettem és egy csicseriborsós, sajtos egytálételt, mindkettő finom , és nagy adag volt.
Megosztom
Remek söröző egy szép téren -

Jaromír a Templomhoz Budapest

2019. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. március 7. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Palotanegyed egyik legszebb részén, a Lőrinc pap téren nyílt meg nemrég ez a cseh söröző, a tér elég eldugott sarkában. Ha itt a honlapon nem olvasok az étteremről, biztos nem tévedek ide. Megérte idetévedni. Kiváló sörválaszték jutányos áron, a legtöbb sör korsója 650 Ft, ami a környékhez és a minőséghez képest jutányos ár.
Megosztom
2019. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. február 20. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Néhány éve nyílt az Egyetem téren a Pad thai lánc egysége, és azóta is töretlenül népszerű. Kezdetben mis is lelkesedtünk érte,aztán szép lassan kiszerettünk belőle. A néhány év alatt 30 %-ot drágult, ma már az alap 1290 Ft, ha egy féle húst és egy féle zöldséget kér rá az ember, 2. 000 Ft fölé megy a számla, egy nem túl nagy adag tésztáért vagy rizsért, ami pár deka húst tartalmaz.
Megosztom
2019. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. február 20. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Valentin nap alkalmából mentünk vacsorázni az étterembe, már többször elsétáltunk előtte, most jött el az idő a kipróbálására. A Krúdyról elnevezett marhahúslevessel kezdtem, feleségem erdei gomba capuccinót kért. A marhahúsleves maga volt a tökély, a Szindbád című film jutott eszembe, ahogy Latinovits majszolta a húslevest.
Megosztom
Továbbra is népszerű -

TRIO Pizza - Újpest-Központ Budapest

2019. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. február 5. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Három éve írtam először erről a helyről, így megérett az idő egy újabb értékelésre. Őrzi népszerűségét a pizzázó, szinte mindig állnak előtte, de a gyors kiszolgálásnak hála kígyózó sor soha nem alakul ki. A nagy forgalom miatt nincs ideje kihűlni vagy kiszáradni a pizzának, így általában friss és ropogós a pizza, a feltét nagysága a szerencsétől függ.
Megosztom
2019. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. január 19. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az Arany János utcai metrónál a hasonlóan igénytelen megjelenésű lángosos mellett található ez a street food áruda. A kiszolgálás elég egykedvű, de elfogadható még, a kért marhahúsos taco egész jó volt, nem túl nagy adag, 3 adagot javasol a hely egy komplett étkezésre. Egy adag ára 500 Ft, a marhahúsosé 600 Ft ( most csak ez volt ) , erre jön a kiegészítők felára.
Megosztom
30 oldalon / 297 találat


TérképX