kition étterem értékelései

Értékelései
25
51
256
722
25
2
512

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg kition értékeléseit!

Olvasd el kition étterem értékeléseit!

kition értékelései

2018. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. május 17. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy kellemes májusi este fagylaltozni szerettünk volna, de több helyen is eredménytelenül próbáltunk cukormentes fagyihoz jutni. Ami azért is furcsa,mert a felnőtt lakosság 60-70 %-a elhízott, 30-40 %-a meg cukorbeteg, vagy csökkent cukor toleranciában szenved. Itt rájuk is gondoltak, bár az egészségnek felára van, 250 Ft helyett 300 Ft a cukormentes gombóc.
Megosztom
Felújítás után is középszerű -

Otthon Kisvendéglő Budapest

2018. áprilisban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2018. április 30. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Bő fél évvel ezelőtt nyílt újra az étterem, más lett az üzemeltető, új belső kialakítás lett, csak a név maradt változatlan, ezért gondoltam, megér egy újabb értékelést. A kiszolgálás színvonala egyértelműen romlott, kártyával nem lehet fizetni, a korábbi honlap, amin a heti menü is szerepelt, megszűnt.
Megosztom
2018. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. március 22. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
4 éve írtam utoljára értékelést erről az étteremről, azóta is többször megfordultunk erre, évente egy két alkalommal. Kicserélődött a személyzet, az étlap is változott az elmúlt években, de az ételek magas minősége maradt.
Megosztom
Ebédmenüben kiváló -

Lalibela Étterem Budapest

2018. márciusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2018. március 13. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
3 évvel ezelőtt délután kerestem fel az éttermet, és lehangoló véleménnyel voltam róla. Most véletlenül kapott még egy esélyt. Egy kollégám ajánlotta, az étterem nevét nem tudta, csak azt, hogy a Bajcsy-Zsilinszky útról kell bemenni, és a Skála Metróban van. Útmutatását követve egy jókora fehérnemű bolt végén megtaláltam a bejáratot, és ott vettem észre, hogy a Lalibela étterem hátsó bejáratán jöttem be.
Megosztom
Klasszikus menza emelt áron -

Alma Mater Étterem & Söröző Budapest

2018. februárban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2018. március 9. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A napokban a közelben kívántam az ebédidőt eltölteni, és egy kollégám ajánlására a Gazdasági ( egykori Vendéglátóipari ) Főiskola önkiszolgáló éttermébe jöttem. A megjelenés klasszikus iskolai menza, délben már elég nagy tömeggel. A kínálat az első alkalommal betérőnek nehezen áttekinthető, a napi menü fel sem
tűnt.
Megosztom
2018. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. február 15. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Majdnem szemben lakunk az étteremmel már lassan öt éve,mégis csak most jött el az idő a kipróbálására. A Valentin Napot ünnepeltük itt feleségemmel, már a telefonos asztalfoglalásnál is rendkívül udvarias volt a személyzet. Az étterembe érve lesegítik a kabátot, melyet ruhatárba tesznek, és végig rendkívül figyelmes volt a kiszolgálás, amikor kellett, mindig ott termett valaki a pincérek közül.
Megosztom
Csak a kiszolgálás igazán jó -

Cserpessbe - Kálvin tér Budapest

2018. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. február 6. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nemrég, pár hónapja nyílt a Cserpes új egysége a Kálvin téren, éppen a konkurens Lipóti Pékség egyik üzlete helyett. A szokott Cserpes tejtermékek mellett péksütemények és szendvicsek széles választéka kapható, igen borsos áron, egy jobban kinéző szendvics 900 forint, az egészségesebb péksütemények ára is az egekben, a minőség inkább jó átlagos, mint kiemelkedő.
Megosztom
2018. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. január 31. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Kőbánya-Kispest metróállomáson is megtalálható ez a szinte minden metróállomáson meglevő Princess pékség. Itt több egysége is van, a felszállási és a leszállási részen is megtalálja őket a péksüteménynek kedvelője. A leszállási részen van egy külön kis helyiség, ahol talponálló jelleggel helyben is el lehet fogyasztani a vásárolt finomságokat.
Megosztom
Új rizses streetfood -

Risbon - Kálvin tér Budapest

2017. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. január 23. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Hónapokkal ezelőtt, a nyitás után nem sokkal próbáltam ki ezt az új street foodot. 300 Ft körüli áron kapható egy rizses gombóc benne különböző töltelékekkel, két gombóccal szinte jól is lehet lakni. A minőség és az ízvilág elég gyenge, töltelék alig, nem is emlékszem, milyeneket választottam, annyira jellegtelen volt, csak a tömény rizskása íze maradt meg.
Megosztom
Keleti Ízek , remek kilátás -

Hummusbar - Kecskeméti utca Budapest

2018. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. január 23. - 5 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az Egyetem tér sarkán található ez a Hummus bar, az ablakokból a Jogi Kar épületére és a térre remek kilátás nyílik. Egyik téli este eljöttünk kipróbálni, miután felfedeztem, hogy húsos ételek is vannak. Mindketten hummus tálat ettünk, feleségem csirkemelleset ,én darált húsosat marha és bárány húsból.
Megosztom
26 oldalon / 256 találat


TérképX