lnln étterem értékelései

Értékelései
11
20
48
28
1
0
6

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg lnln értékeléseit!

Olvasd el lnln étterem értékeléseit!

lnln értékelései

2015. februárban, üzleti partnerrel járt itt
Értékelt: 2015. március 3. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Üzleti ebédet költöttünk el belga partnerrel. Az asztalfoglalás kapcsán volt egy kis félreértés, ám ez hamar tisztázódott. Késői ebédidő gyanánt volt még rendesen kínálat. A készségesség alap volt, a fogások kiválóak (előétel kiváltképp). A belső (kisebb) tér plafonja és a falak magasabb részén pereg le a vakolat, partner csodálkozott is.
Megosztom
Születésnap a Vadasparkban -

Vadaspark Étterem Budapest

2014. novemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2014. december 3.
November utolsó hétvégéjén családtag születésnapját ünnepeltük, meghívottként vettem részt. A fekvése az erdőben, nyugodt helyen. Előtte séta, átfagyva rendeltünk a nem túl széles, ám annál autentikusabb választékból. A vadhús körül forog szinte minden. Az étterem berendezése igazi néprajzi értékgyűjtemény. Érdemes a fogásra várakozván végignézni a korondi dísztányérokat.
Megosztom
Lazulós üzleti vacsora -

Vakvarjú Étterem - Újlipót Budapest

2014. novemberben, üzleti partnerrel járt itt
Értékelt: 2014. december 1. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Évzáró üzleti vacsorán vettem részt meghívottként. A hely teljesen új, talán két hete üzemel, az étterem-hálózat új bástyájaként. Ehhez képest alig volt üres asztak, sőt, három nagy asztaltársaság is rendkívül jól múlatta az időt. Nincs összehasonlítási alapom más Vakvarjúhoz képest, de amit itt láttam, meggyőzött.
Megosztom
Lazulós vacsora -

Parázs Presszó Budapest

2014. novemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2014. december 1. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Két hónapja tervbe vett, de most megvalósult látogatás péntek este, foglalás nélkül. Nem sokat kellett várni asztalra. Az italkínálat rendben, bár nem túl széles a sörök spektruma. Az étlap jól körülírt/megfogalmazott, sok kérdés nem merült fel. Nem sokat vacakoltunk a választással, pedig ámulatba ejtő a különlegességek tárháza.
Megosztom
2014. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2014. augusztus 30.
Augusztus közepén családommal (2 gyerekkel) jártam a Mauróban negyedszer. Nem csalódtam most sem az ételek minőségét, a kiszolgálást illetve sem. Szuper gyorsan kaptuk meg az ételt. A fagylalt a pulthoz menve értelemszerűen olcsóbb volt, mint asztalhoz kérve kehelyben. Minden évben visszatérünk, talán jövőre is...
Megosztom
Esti baráti sörözés -

Jedermann Budapest

2014. januárban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2014. január 13. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Rég tervezett baráti sörözést ejtettünk a Jederman Caféban meg, mely helyszín kiválasztása a "városhoz" (ez által közlekedéshez közel), felkapott negyedre esett. Középkategóriásnak látszó, hangulatos hely, mely ideális kis baráti társaság, avagy csupán kettesben való beszélgetéshez. Nem túl nagy választékban, de jó sörök (pils, búza, barna), hasonló, egyszerű ételek igen elfogadható ár-érték arányban.
Megosztom
Kellemes megbeszélés -

21 Magyar Vendéglő Budapest

2013. decemberben, üzleti partnerrel járt itt
Értékelt: 2013. december 12.
Visszatérő vendég voltam a 21-ben. Német üzleti partnerrel próbáltam ki az étterem finomságait. Harcsaszeletet választottam, de nem "rácosan", hanem zöldséggel. Zseniális volt, a séf megérdemel egy külön köszönetet (őt is Rác-nak hívják). Partnerem is igen elégedett volt, így bátran ajánlható a hely másnak is!
Megosztom
Üzleti vacsora -

Citadella Étterem Budapest

2013. novemberben, üzleti partnerrel járt itt
Értékelt: 2013. december 12. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
November közepén Amerikában élő brit (tehát már sokat látott) üzleti partneremmel voltam üzleti vacsorán. Igen elegáns az étterem belseje. Már a bejáratnál csinos hölgy felajánlotta a kabátok tárolását, majd a foglalt asztalhoz vezetett. A panoráma fenomenális a hatalmas ablakok végett, "megér egy misét", az biztos!
Megosztom
Első Michelin-csillagos látogatásom -

Onyx Étterem Budapest

2012. októberben, üzleti partnerrel járt itt
Értékelt: 2013. október 1. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Belga üzleti partnerrel ebédeltünk egy hétköznap. Elegancia, kellő odafigyelés, kiváló borok, ízletes, máshol ilyen formában ritkán látott ételek. . . Nem a megjelenéséről, max. az ízéről felismerhető valami. Átdolgozott forma, de jól összeválogatott és egy máshoz passzoló ízvilág hangzatos megfogalmazási formában. Valóságos gasztro-kulturális élmény egy elegáns milliőben.
Megosztom
2012. decemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2013. október 1. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Tavaly év végi kuponos fogyasztással kerültem a Ring Caféba, családommal. Csalódás volt, hogy nem jutottunk be a kiválasztott napon, minden asztal foglalt volt. Pár nap múlva foglaltam, és nem bántam meg. Gyors kiszolgálás, az étkek remek tálalásban kerültek asztalra, ajánlhatom mindenkinek. Még a gyerekek is megtalálták számításukat.
Megosztom
5 oldalon / 48 találat


TérképX