Majordomus étterem értékelései

Értékelései
0
32
331
369
0
2
3976

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Majordomus értékeléseit!

Olvasd el Majordomus étterem értékeléseit!

Majordomus gyulai értékelései

Étterem teszt 240.- Guszta ! -

Gusto Restaurant Gyula

2018. októberben, családjával járt itt
Értékelt: 2018. október 14. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ma elmegyünk Gyuláról,s midőn a hotelből 10 órakor kidobnak,a Várat viszont meg kell néznünk a harmadik családtaggal is,célszerű itt ebédelni a 2 órás út előtt. A Hotel ,,menza,, után semmit nem bízok a véletlenre,végigolvasom az étlapokat,az ittjartam. hu olvasóinak értékeléseit,s végül a Gusto mellett döntök. Jól tettem.
Megosztom
Étterem teszt 239.- nosztalgia -

Százéves Cukrászda Gyula

2018. októberben, családjával járt itt
Értékelt: 2018. október 14. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Utolsó napunk,sőt óránk Gyulán,indulunk haza,de a 100 évest nem szabad kihagyni,törzscsapatunk harmadik tagja még nem járt itt. Nincs tömeg,de folyamatosan jönnek és távoznak vendégek. A belső teremben ülünk le némi XIX. századi miliőben. A cuki 1840 óta működik,de 80 évet nyugodtan letagadhat. A múzeumban látom anyám ,,hűtőszekrényet,, a bádoggal bélelt szekrényt,amiben a jeget tartottuk.
Megosztom
Étterem teszt 239.- hiánypótlás -

Panoráma Söröző Étterem Gyula

2018. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. október 13.
Ott tartunk,hogy nagyon hiányzik egy húsleves,harmadik napja vagyunk a hotelben,még nem volt. Körülnézünk,mi van az uborkaszezonban. A várfürdő kevés nyitvatartó üzleteinek egyikében,a kocsma melegkonyhával is üzemel,jó taktikai és üzleti érzékkel. Az étlap sokoldalú,sőt meglepően sokoldalú,többnyelvü,és nagyon barátságos árakat tüntet fel.
Megosztom
Étterem teszt 238.- kiábránditó -

Orchidea és Nosztalgia étterem Gyula

2018. októberben, családjával járt itt
Értékelt: 2018. október 12. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Írom mindezt én,aki az elmúlt 2 évben mindenhol az itteni szinvonalat tekintettem egy 4*-os hoteltől elvárható etalonnak. A hotel vendégei vagyunk,2 év után ismét,csak ezuttal a Munkácsi szárnyban. A Dűrer-
ben nem volt hely. Látszatra nem sok minden változott,tágas,elegáns étterem,működik a látványkonyha,a pincérek sürögnek leszedni és az italrendelést felvenni.
Megosztom
Étterem teszt 89.- kötelező program -

Százéves Cukrászda Gyula

2016. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 21.
Ma - sajnos - búcsút veszünk Gyulától, de a helyi nevezetesség nem maradhat ki. Most nem írhatom hogy könnyű megközelíteni, nekünk nem sikerült rájönni hogy lehet autóval behajtani, így az Esze Tamás utcában parkoltunk le. Látszólag jellegtelen épület, csak az előtte éktelenkedő kiűlő terasz és a beáramló tömeg jelzi a hely népszerűségét.
Megosztom
Étterem teszt 86.- a konkurencia -

Orchidea és Nosztalgia étterem Gyula

2016. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 16. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Hotel Erkel-Dürer étterme megérdemli hogy feltegyük a térképre. Adódik az összehasonlítás, hiszen egy másik 4*-os hotelből érkezünk, azonos szolgáltatásokkal. Korlatlan étel fogyasztás van, ezt ki is használja a jónép. Maga az étterem szép kialakitasú, esténként élő zene van, és nagy tömeg. Full tele van a hotel, főszezon van, de a személyzet ura a helyzetnek, szép egyenruhában vannak.
Megosztom


TérképX