nagytamasne étterem értékelései

Értékelései
22
23
21
21
1
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg nagytamasne értékeléseit!

Olvasd el nagytamasne étterem értékeléseit!

nagytamasne harkányi értékelései

2014. októberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2014. november 22. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Októberi hűvös este tértünk be ide a családdal (5 fő). Lassú kiszolgálásban volt részünk, egy lányka rohangált kedvetlenül a vendégek között. A kihozott tésztás étel hideg volt. A család nem tudott egyszerre végezni mert a fogások érkezése között nagy szünetek voltak. A helységben a meleget a tömeg adta össze, mivel például a mellettünk lévő radiátor nem működött.
Megosztom
2014. októberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2014. november 22.
Októberi napon tértünk be ide a honlapon olvasottak alapján. Sötét és hideg fogadott minket és meglepődés az arcokon, hogy mit akarunk. A megrendelt ételek nagyon finomak voltak és nem is kellett volna sokáig várni, de a hidegben való ücsörgés még rövid ideig is rossz volt. Szerencsére a hátsó részben állt egy biliárd asztal.
Megosztom
2014. októberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2014. november 22.
Jó elhelyezkedésű étterem. Szívélyesen fogadtak minket. Kényelmesen éreztük magunkat. nem volt tömeg így gyors kiszolgálásban volt részünk. A választott ételek finomak voltak, a palacsinta isteni. Hangulatos zene szólt, egészen ideális lett volna, ha nem kezdenek a szomszédos hotelből szállingózni a vacsora vendégek, nyugalomnak ezzel vége is volt.
Megosztom


TérképX