N. Ákosné egyéb értékelései

Értékelései
10
21
24
26
3
0
5

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg N. Ákosné értékeléseit!

Olvasd el N. Ákosné egyéb értékeléseit!

2019. júniusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. július 5.
Kíváncsivá tett egy rádióműsor, amiben a Futura Élményközpontot népszerűsítették. A budapesti Csodák palotájában már többször is jártunk, azt gondoltuk, már nem igazán tudnak újat mutatni. De igen! Itt is sok-sok érdekes dologgal találkoztunk. Mindent kipróbálhattunk, érdekes előadásokon vehettünk részt, 5D-s filmvetítésben is volt részünk, próbára tehettük ügyességünket, kreativitásunkat.
Megosztom
A világ más szemmel. -

Láthatatlan Kiállítás Budapest

2018. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 7.
Biztosan nagy bajban lennék, ha elveszíteném a látásomat. De egy picit megnyugtatott a kiállításon tapasztaltak, hogy a látáson túl is van élet. Nem is akár milyen, hisz a vezetőnk Misi, olyan életkedvről, humorról, nagy élettapasztalatról, kifinomult érzékről tett tanúbizonyságot, hogy ezek után már nem is tűnt olyan kilátástalannak a helyzet.
Megosztom
2016. júniusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. július 10.
Pozitív: Sok medence, kulturált, gondozott környezet. Negatív: A főpénztárban délután, csak külön kérésre kaptunk nyugtát az egész napos csúszdajegyekre. Koszos medencealj a csúszdás medencében. (A többit nem figyeltem, csak itt tartózkodtunk. ) Negyed 8-kor már nem lehetett csúszdázni, ugyanis bezárták. Pedig a használat fél 8-ig megilletett volna.
Megosztom


TérképX