Ugor étterem értékelései

Értékelései
6
102
406
234
43
1
3693

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Ugor értékeléseit!

Olvasd el Ugor étterem értékeléseit!

Ugor értékelései

Az utazás szerves része -

McDonald's Bábolna

2017. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. március 11.
Azt hiszem, itt már számtalanszor megálltam/tunk. Talán októberben utoljára, de biztos lesz még rá ok. Olyan távolságra van éppen a határtól amikor tankolni kell, WC-re kell menni, bekapni valamit és megmozgatni egy kicsit az elgémberedett lábakat. Nagy, nemzetköz átmenőforgalom, előtted, utánad sok nyelven beszélnek.
Megosztom
Végül is -

Baydöner Budapest

2018. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. március 10.
Lássuk, mondta a vándor, amikor elment a bolt előtt és meg is néztem, ha már. . . Tulajdonképpen. . . a kiszolgálás, egy fokkal kedvesebb a az átlagnál, mosoly van, viszonylag gyorsan elkészült az étel, különösebben nem volt izgalmas a borjús szendvics, kicsit hideg is volt, valljuk be.
Megosztom
Nagyon kedves kis hely -

Telki Pékség Telki

2018. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. március 8.
Az ember jön megy erre meg arra, néha megáll itt is meg ott is, ezért, meg azért. . . Éhes vagy, szomjas vagy, WC-re kell menned, vagy melegedni beülnél az eső elől valahová. Az abszolút szerencse, ha az országút mellett találsz valami nagyon alkalmas helyet. Ez a pékség például eléggé többfunkciós. Kisközért, kávézó, cukrászda, büfé és minden egyben.
Megosztom
Elég kellemes meglepetés -

Buddha Original - Auchan Budaörs

2018. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. március 5.
Azt hiszem, most először botlottam bele. Mivel csak egy hónapja van nyitva. Megszoktam, hogy vannak itt, ebben a budaörsi félkörben mindenféle gyorsevők, nem túl színvonalasak, nem túl vonzók, inkább célszerűek. Némi higiéniai kívánnivalókkal. Ez a Buddha Original egy üde színfolt! Veri az összes többi tömegvályút, sokkal igényesebb a környezeténél!
Megosztom
Nekem is megér egy ötöst -

Grill Mánia Budapest

2018. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. március 1.
Először voltam itt, de nem utoljára. A legtöbb étteremmel így van ez, ezt mondja az ember. De ide tényleg vissza kell jönni, mert mást is meg kell kóstolni, ez nem is kérdés. A hely stílusa jó, az étlapösszeállítás ugyancsak, az ízek, a barátságosság, harmónia, minden a helyén van. Ma csak óvatosan bepróbálkoztam egy bolgár kebapcse erejéig, a legközelebb messzebbre megyek.
Megosztom
2018. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. február 28. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Na, ilyen sem volt még, hogy ilyen gyorsan megváltozzon a véleményem, de nem volnék becsületes, ha nem írnám le! Két pocsék kísérlet után ma ismét adtam a helynek egy esélyt és lám, láss csodát! Ma bementem, sehol senki, csak a kiszolgáló srác meg és, intim beszélgetés kezdődött evés közben, és bár nem voltam nagyon elragadtatva a kajától, a srác véleményétől viszont igen!
Megosztom
Van ez így, hogy beleszeretsz -

DasCafé Herceghalom

2018. februárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. február 22.
Azt hiszem, rendkívül szerethető hely. Tegnap is, ma is ott jártam, és ha arra fogok menni, akkor kitérek és betérek ide. Családias, meleg, barátságos hely, a büfé, a cukrászda, a kávézó keveréke, valami kis jó értelemben vett "cukiság". Finom a szendvics, az üdítő, a kávé, és a hely is végtelenül barátságos.
Megosztom
A régmúlt árnyékában -

Ezer Íz Kínai Étkezde Budapest

2018. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. február 19. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Valaha itt egy viszonylag igényes kínai étterem állt. De nem volt igény az igényességre, megkopott szépen, lassan. A belső tér még őrzi a régi dicsőség foszlányait, a berendezés más tárgyai egy nyári napközis tábor jellegét vették fel valahonnan. A sokféle finomság, a forgó asztal, a rengeteg kis fűszeres, mártásos tányérka már a történelem.
Megosztom
Jön, éhes, arra jár, eszik -

Viet Cuisine Budapest

2018. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. február 16.
Tegnap csak úgy éppen megéhezőben a Toldi mozi előtt továbbsétáltam pár métert és ezt találtam. Hopp, egy újabb vietnami büfé! De lehet, hogy csak ritkán járok errefelé. Akkor együnk itt. Pici, célnak éppen megfelelő, nagyobb tömeget ellátni nem tudó hely, de kedves, praktikus és gyors. Pénzt vigyél, kártyázni itt sem lehet.
Megosztom
2018. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. február 15. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Van, ami állandó, meg van, ami változik. Például ez a sarok is ilyen, az Újbuda Vásárcsarnok (vagy piac) hátsó sarka. Pár éve ki-be jár itt ilyen tulaj, olyan tulaj, szerencsét próbálni. Most is új volt ez nekem, kiderült, hogy pár hete nyitottak, bementem némi tapasztalatért és kajáért. Nem bántam meg!
Megosztom
41 oldalon / 406 találat


TérképX