Ugor étterem értékelései

Értékelései
5
78
322
212
34
1
3064

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Ugor értékeléseit!

Olvasd el Ugor étterem értékeléseit!

Ugor értékelései

Valahol a Balaton felvidékén -

Zsóka Fogadójának Étterme Szentantalfa

2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. június 10. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Jártukban-keltünkben, faluról falura kerestünk egy éttermet. Ez nem is olyan egyszerű dolog. Elmentünk Balatonhenyére, de ott pl. semmi sincs. Azután Tagyon felé, majd Szentantalfa és akkor a kanyarban ott van ez a hely. Végre! Parkolni nincs hely az udvaron, sokan vannak, valahol a falu egyik mellékutcájában azért megállunk.
Megosztom
A körülményekhez képest -

Íz-Lelő Étkezde Budapest

2019. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. június 7.
Már régóta készülök ide, egyszer. kétszer erre jártam de lekéstem az evést. Ma végre nem. Népszerű a hely, és láthatóan sokan megfordulnak itt. Érdemes is. Nagyon jó ízű az étel. Házias, a kiszolgálás tényleg rendkívül kedves, családias. Az árak a földön járnak, finomat enni olcsón nem mindenhol lehet. Egy kicsit van valami túl egyszerű a környezetben.
Megosztom
2019. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. június 7.
Nyárias este, kihalt Népszínház utca, feketék és ázsiaiak sétálnak erre meg arra, a gyrosos előtt egy-két arab talán. Bent senki. Nem egy kis kuckó, rendes török étterem, azaz a hasonló néven ismert lánc tagja. A kiszolgálás se nem barátságos, se nem barátságtalan. Gyros tál. Mehet bele minden? Mehet. Milyen körettel? Törökrizs.
Megosztom
Mai söröm forrása -

Csiga Café Budapest

2019. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. június 6.
A téren volt dolgom, ott tipródtam a melegben, valami forgatás volt, sokára kerültem sorra. . . persze, hogy megszomjaztam. Majdnem rutinból a Rákócziba mentem be, de aztán eszembe jutott, hogy a tulajdonosváltás után nem volt már annyira felemelő a kaja sem meg a sör sem, hopp, hát itt a Csiga, öt lépés, ráadásul ismerősök is ülnek épp a bejárata előtt.
Megosztom
Korrekt ebéd -

Remíz Bisztró Budapest

2019. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. június 5.
A Karinthy Színház mellett a Bartók Béla út egyik sarkán. Villamossal is igen kényelmesen megközelíthető. Menü már fogyóban volt, ezért összevonták, az egyikből a leves maradt meg, a másikból a második fogás. De jó volt ez így. Az adag menüméret. Nem is kevés, nem is sok. Éppen elég. A májgombóc nem volt eléggé májgombóc-ízű, de a leves így is gazdagon tele volt zöldséggel és finom is volt.
Megosztom
2019. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. június 4.
Tettem egy kört a házak között Újbuda alatt, valami kaját szimatolva, és ezt fedezte fel. Aprócska semmi kintről, bent sem sokkal nagyobb, de azért dicsérjük meg a kínálatot, meg a szolgáltatást. A kínálatban az volt a jó, hogy délután volt, és még mindig volt egy viszonylag széles választék. Nem is volt rossz ízű, az átlagkínainál frissebbnek tűnt.
Megosztom
Egy új találat -

Kantin Falatozó Budaörs

2019. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. június 4.
Tegnap egy ismert lakókocsi felé indultam az Auchan mögött Budaörsön, amivel idáig sohasem volt szerencsém, bár érdekeseket főzhetnek ott is. Hűlt helye volt, a parkolót éppen erősen építik és be van kerítve. A mellette lévő éttermet felverte a gaz és éppen eladó. Így az ember hirtelen éhesebb lesz, mint szokott.
Megosztom
2019. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. május 30.
Gasztronómiailag egy teljesen feledhető kisiklás, ma itt ettem, "nahát, biztos itt még nem ettem"-alapon. Nem kellett volna. Teljesen érdektelen. A kiszolgáló lányok sem repestek a boldogságtól, én sem. Valami illatos-omlóst szerettem volna, rámutattam a gyanúsra, de nem, ez csak valami furán rántott csirkecomb volt felcsíkozva.
Megosztom
2019. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. május 17.
Már többször kerestem a helyet, mert jót olvastam róla, és mert izgatott is, de valahogy nem találtam meg. . . a Nyéki (Kondorosi) uszoda mögött kóvályogtam valahol autóval, semmi. Ma meg nem ide készültem, valami előadásra siettem és paff, beleszaladtam a budai Vakvarjúba! Nem is hagytam ki! Idő ide vagy oda, megvan, itt ennem kell!
Megosztom
Kaland a peremvidéken -

Lakoma 39 - Auchan Budakalász

2019. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. május 10.
Betértem a Budapest északi része után lévő Auchanba, hogy ugyan már, mit lehet itt enni. . esős, ronda idő volt, éhes is voltam, beültem az első adandó helyre. Mit mondjak, elég sivár egy intézmény. Szűk a választék, pár dolog már láthatóan el is fogyott. Inkább köret volt. Ránézésre amolyan mustáros húsfélt választottam, a mellette lévő krumplival.
Megosztom
33 oldalon / 322 találat


TérképX