Ugor étterem értékelései

Értékelései
6
102
434
257
45
1
3868

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Ugor értékeléseit!

Olvasd el Ugor étterem értékeléseit!

Ugor értékelései

Abszolút ajánlható! -

Határ Csárda Dorog Dorog

2019. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. december 6.
Ha felnézel a kormány mögül, hogy nahát, ez Dorog, meg nahát, éhes is vagyok, akkor azonnal találhatsz is egy ilyen helyet, ha jó irányból érkezel. Mondjuk Leányvár felől. Nem túl puccos hely, meg nem is túl csárdás, de egy jó étterem. A kínálat megfelelő, alapjában véve magyarosnak mondható, bár láthatóan, érezhetően nem magyar vendégmunkások kedvenc helye is lehet ez, hát beültem egy bokszba, és levest kértem, meg filézett csirkecombot.
Megosztom
2019. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. december 5.
Régen többet jártam ide. Párszáz méteren belül dolgoztam, akadt, hogy ide is átsétáltunk. Semmi különös. Mostanában ritkábban esik útba, de ma igen, éppen erre jártam, és gyorsan kellett valamit ennem, mielőtt továbbmennék. Nem volt valami jó ötlet. Először is, sehol egy szál hely parkolni, a hátsó részt, ami valaha parkoló lehetett, mindenféle vegyes célra használják.
Megosztom
Még kétesélyes -

Deliciosa Sütibár Budapest

2019. decemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. december 3.
Most akkor a legközelebb lejjebb vagy feljebb is mehet ez az értékelés. ZigZagnak általában igaza van, a Google-ban viszont színötös a hely, én meg itt elfogult voltam ma. Ez három különböző dolog. Bementem és igen jól éreztem magam, azonnal azonos húron pendültünk, megbeszéltük a világ dolgait dióhéjban, vélhetően sok-sok dologban azonos a véleményünk, miközben a kávémat ittam.
Megosztom
2019. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. december 3. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Kissé visszafogott hangulat a környék, külvárosi, lakótelepi benyomás, de azért ne feledjük, még ennél arrébb, és jóval lepukkantabb környezetben is akadnak egész jó éttermek szép számmal. Megér egy próbát! A címbeli ígéret, hogy No flanc, valahogy beült a helyre. Első pillanatban elgondolkodsz, hogy biztos akarsz itt enni vagy sem, egyetlen nagy tér, amolyan szocreál etető-itató az egész.
Megosztom
2019. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. december 2.
Tételezzük fel, de tényleg, csak tételezzük fel, hogy autózol az 1-esen vagy az M1-esen, és hirtelen rádjön, hogy évek óta számtalanszor elmentél egy ilyen tábla mellett, hogy "Óbarok", és azt sem tudod, hogy hol van, hogy néz ki, pedig milyen rejtélyes neve van! Na, menjünk és igyunk egy kávét Óbarokban!
Megosztom
A libák miatt -

Pikant Étterem Tata

2019. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. december 1. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ma a libák miatt, amelyek ilyenkor gyülekeznek Tatán a tóban, erre a helyre találtunk. Én nem ismertem korábban, és sétálva a többféle vendéglátóhely előtt, még ez volt valamennyire szimpatikus. Gondoltam, amolyan turista-etető. De nem! Ismerjük el, kellemes meglepetés volt, belül sokkal igényesebb, tartalmasabb a hely a vártnál.
Megosztom
Erről is szóljunk -

Puskin Kávéház Budapest

2019. novemberben, csoporttal járt itt
Értékelt: 2019. november 30.
Ma délután egy filmes beszélgetésen vettem részt a Puskin kávézóban, és közben beugrott, hogy talán még nem is jegyeztem meg erről itt semmit, pedig évente egyszer-kétszer azért benézek ide. A mozi felől jöttem, tudniillik, hogy két bejárat/kijárata van, talán ezért is van, hogy azonnal fizetni is kell a pultnál.
Megosztom
2019. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. november 30.
Vándoroltam az országúton és közben az jutott eszembe, hogy milyen nehéz próbának tettem ki a gyomromat Eplényben, és egyre szomjasabb is lettem. Valahol inni kellene, de ráadásul kávézni is ebben a nyomott hangulatú időben. Csetényben megláttam ezt a helyet, és még vissza is fordultam a néptelen úton. Impozáns intézménynek tűnt alulról, pazar terasszal, a környék éke lehet talán.
Megosztom
2019. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. november 30.
Veszprémtől Zirc irányában akad ez a kis országút melletti becsalogató. Már régen is láttam sokszor, nálam a táj része, de valahogy soha nem itt jött rám az ehetnék. Most meg igen. Borús, esős nap volt csütörtökön, beálltam hát egy nagy pocsolyába és szerencsét próbáltam, mint éhes vándorlegény. A helyiség pici, és nyomott konyhaszag van.
Megosztom
2019. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. november 28.
Levittem valami csomagokat este Nyársapátra, és gondolkodtam, hol kéne enni. . . Cegléd? Nagykőrös? Szinte egyforma távolságra vannak. Legyen Nagykőrös! Néha, jobbra vagy balra valami étterembnek tűnő dolog villan fel az esőben. Aztán vagy az volt, vagy nem. Beérve a városba, egy nagy körforgalomnál óriási Étterem felirat, mindenféle kiírások, gyere be, egyél, igyál, stb.
Megosztom
44 oldalon / 434 találat


TérképX