Ugor étterem értékelései

Értékelései
6
87
362
226
39
1
3346

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Ugor értékeléseit!

Olvasd el Ugor étterem értékeléseit!

Ugor értékelései

2019. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 2.
Na, most. . . milyen kifogást keressek? Feljöttem enni valamit az emeletre, ténferegtem egy kört és ezt választottam. Nyilván a kínálat hatott rám. Sült, legyen sült hús, valami mártással, meg burgonyákkal. A srác kedves volt, csak pakolta, pakolta, rengeteg krumplit, meg sok húst. Három nagy és vastag szelet. Ilyen bőségesen csak kínai kajáldákban szoktak pakolni.
Megosztom
2019. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 2.
Van az a hely, ahová - kellő tapasztalatok után - úgy lépsz be, hogy hát, ez olyan, amilyen, de itt biztos jól főznek. Azután rád van bízva, hogy mit tartasz fontosabbnak. Aki azt mondja, hogy fúj, ez egy kiskoszos, annak is igaza van. Aki meg azt mondja, hogy valamit valamiért, itt olcsón eszel biztos jót, annak is igaza van. Mi beléptünk.
Megosztom
Kampányhelyen -

Martini Terazza Budapest

2019. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 2. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Amúgy kellemes kis hely lehet ez, ha nincs éppen valami esemény vagy nyomás. De én mindig akkor vagyok erre, amikor esemény van, és akkor nyomasztó a tömeg. A Szabadság tér kellős közepén egy középkategóriánál jobb, elegánsnak is mondható beülőhely ez, kellemes kínálattal, kis romantika. . .
Megosztom
Ha szereted az ilyent -

Guru Étterem - Allee Budapest

2019. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 29.
A Guru az étkezős félkörön kívül helyezkedik ez az Allee-ben. Pontosabban szemben vele, a túloldalon. Tehát ez ránézésre amolyan előkelő kikülönülés, de átfedések vannak is, meg nem is. A Guru színvonalasabb gasztronómiailag a többieknél, ez kétségtelen. Az, hogy kint ülsz a vásári sokadalomban, a le és fel ténfergő plázalakók között, a moziból néha kiözönlő vendégek között, kissé lehangoló.
Megosztom
2019. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 29. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nem vagyok benne biztos, hogy akkor is ez volt a neve, de gyakran jártam ide, még akkor, amikor a Baross utcában dolgoztam, és imádtam! A kollégákat nem nagyon lehetett idevonzani, sokaknak kívülről egy lepukkant kis józsefvárosi pince, és mondjuk, hogy felületesen talán az is.
Megosztom
2019. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 28.
Más és más napszakban, de kerengtem már itt, volt már fagyi, üdítő, ma meg úgy estem be, mint a szomjazó sivatagi vándor. Szakadt rólam a víz. Itt tényleg nagyon kedvesek az emberhez. Ez nem csak egy cukrászda, ez egy intézmény, közösségi hely. Nem csak sütik, üdítők, de borok is, sörök is. Meg is állapodtunk a csapolt Carlsbergben, hejj, az életemet mentette meg!
Megosztom
2019. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 24.
Gondolom, némi nyomozás után, hogy a régi Istanbul Kebab most a Kálvin Kebab. Mindegy, mi a neve, ma itt ettem, a Kálvin téren. Azt nem mondhatnám, hogy valami kirobbanó örömet szereztem, amikor beléptem, két alkalmazott tudomást sem vett rólam, aztán előkerült egy szőkébb hölgy, aki kifejezetten barátságtalanul rámköszönt és meg is kérdezte, hogy mit szeretnék.
Megosztom
Néha a legszebb a legrosszabb -

Bangkok Thai Étterem Budapest

2019. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 23. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Évek óta eszem pho-t, búnt, rament vietnami, japán, Kínai, thai, de már mindenféle éttermekben, ma behúztam a gyengét. Igaz, kevésbé hangzatos volt a neve, azt hiszem, különlegesen ízesített thai leves, és a leves elfogyasztásától tettem függővé a további fogásokat, lévén, izgalmas a hely nagyon. Mit is mondjak. . . a leves küllemre nagyon szép.
Megosztom
2019. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 22.
Ma a Vásárcsarnokba tolongtam némi eleségért a Vámház körúton. Brutális tömeg hömpölygött az emeleten, ahol az étkezdék vannak. Néztem egy darabig az egyik éttermet [moderálva - a szerk. ], nyomorult, tálcás, sorbatotyogós, napközis étkezés a lármás piacon, a tömegben, és kb. 4. 000,- Ft egy tányér, referenciaként használt rántotthús körettel.
Megosztom
2019. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 21.
Miközben írom, ide-oda billen a mérleg nyelve. Sok pozitív és némi negatív tapasztalat is egyben. A szépséges népviseletbe öltözött hölggyel a vásárcsarnok előtt nem először találkozom, meg is ismert. Éppen ebédelni indultam valahová. Hát rajta, akkor ma legyen ez a Pipa nevű étterem, a múltkor már végigmászkáltam és akkor meg is beszéltük, hogy jövök majd enni.
Megosztom
37 oldalon / 362 találat


TérképX