ZigZag étterem értékelései

Értékelései
124
191
2950
2223
229
10
52091

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag értékelései

Remek konyha, tökéletes kiszolgálás -

Kispiac Bisztró Budapest

2015. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2015. május 16. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Hétköznap ebédidőben tértem be egy könnyű ebédre, mert már nagyon sok szépet és jót hallottam a Kispiacról. A könnyű ebédet itt nem is olyan könnyű megvalósítani, mert az étlapon elsősorban tartalmas, laktató, húsos étkek szerepelnek. Egyrészt napi menüből, másrészt állandó fogásokból is lehet választani. Az első kellemes meglepetés az italrendelésnél ért.
Megosztom
Kézműves fagyi rózsaszirmokból -

Gelarto Rosa Budapest

2015. májusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2015. május 10. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Rendszeresen járunk ide fagyizni a munkatársaimmal, szerencsére elég közel esik a munkahelyünkhöz. A Bazilika oldalában található kézműves fagylaltozónál a jó idő beköszöntével mindig nagy sorállás várható, ami részben a külföldi turistáknak tudható be. A helynek az a specialitása, hogy a kiválasztott fagyit rózsa formában építik rá a tölcsérre.
Megosztom
Céges buli -

Crazy Cafe Budapest

2015. áprilisban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2015. május 10.
Munkatársaimmal voltunk itt egy zárt körű rendezvényen. Mivel a szomszédos Dzsungel étteremben vacsoráztunk, így a Crazy Café-ban már csak italt ittunk. Az utcáról egy lépcsőn kell lejönni az alagsorba, ahonnan jobbra a Crazy Café, balra a Dzsungel étterem nyílik. A rendelésfelvétel a bárpultnál történik, ahogy ilyen eseményeken megszokott, nem jönnek ki felszolgálni.
Megosztom
Agámák mellett vacsoráztunk -

Dzsungel Kávézó & Étterem Budapest

2015. áprilisban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2015. május 10. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Munkatársaimmal jártunk a Dzsungel étteremben egy pénteki estén. Ez volt itt a 2. látogatásom, évekkel ezelőtt, szintén a kollégákkal már ettünk itt, de azóta a hely sokat változott, még "dzsungelesebb" lett. A bejáratot követő első teremben a falnál lévő terráriumokban hüllők laknak, óriáskígyó, gekkó és tüskés agámák is.
Megosztom
Kreatív kávéház -

CeramiCafe Budapest

2015. januárban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2015. május 9.
Egy szombat délelőtti gyerekprogramra jöttünk el a CeramiCafé-ba, melynek keretében egy koncertet követően agyagozás, kerámiakészítés szerepelt a programban. A koncert Kovácsovics Fruzsina fellépése volt, gitárral kísért gyerekdalok, amit a szőnyegen ülve kellett végighallgatni, ami a gyerekek számára megfelelő volt, azonban a szülőknek nem volt hová leülni, nagyon szűkös volt a hely.
Megosztom
Kilátás a Szent István parkra -

Sarki Fűszeres Budapest

2015. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2015. május 9. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Újlipótváros egyik jól ismert "trendi" reggelizőhelye a Sarki Fűszeres. Egy háromszegletű telken helyezkedik el az épület, s nemcsak bisztróként üzemel, hanem boltként is, kicsit hasonló az image a Culinarishoz. Az étlap elég egyszerű, a boltban található minőségi élelmiszerekből frissen készítenek mindenféle egyszerű, de finom falatot, reggelit, vagy a nap későbbi időszakaiban szendvicseket.
Megosztom
Tapas bár - remek konyha, csapnivaló kiszolgálás -

Zizi Bubbles & Tapas Budapest

2015. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2015. május 6.
Egy ideje terveztem már, hogy kipróbálom a helyet. Néhány hete, amikor erre sétáltam és fotóztam a környező épületeket, a teraszon üldögélő egyik fiatalember megszólított és kérdezte, miket fotózok. Szóba elegyedtünk és kiderült, hogy ő a tulajdonos. Szimpatikus volt ő is, kívülről az étterem is, azután megnéztem az étlapot. . .
Megosztom
2015. áprilisban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2015. május 6. - 5 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Vörös Homár eredetileg egy halkereskedésként indult a 12. kerületben, 2012-ben, de azután úgy döntöttek, hogy gasztrobárként is kipróbálják magukat, s milyen jól tették! A Hold utcai piac emeleti része az elmúlt 1 évben teljesen benépesült, újjáéledt, számos kis étkezde, büfé, ételbár nyílt meg egymás mellett, köztük a Vörös Homár is (de velük párhuzamosan a piac földszintjén halkereskedés is működik).
Megosztom
Egy csipetnyi Provance és remek csokitorta -

Le Petit Bistrot Budapest

2015. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2015. május 5.
Egy másik helyen elfogyasztott ebédet követően tértem be a Le Petit Bistrotba, amely mellett már sokszor elmentem, és első pillanattól kezdve nagyon megtetszett a hangulata, kialakítása. Az apró bisztró előtt a kis téren néhány asztalka fér csak el, s benn is 3-4 kisebb asztalnak sikerült helyet szorítani.
Megosztom
Pesti malac, pesti Broadway... -

Pesti Disznó Bisztró Budapest

2015. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2015. május 5. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Pesti Disznó is azon éttermek sorát gyarapítja, amelyek új szellemiségben, minőségi anyagokból, kreatív konyhát visznek, amolyan bisztró-tapas bár jelleget mutatnak, s mindenképpen a mostanában trendi helyek közé tartoznak. Ugyanakkor hétköznap ebédidőben kedvező árú 2 fogásos menüt is kínálnak.
Megosztom
295 oldalon / 2950 találat


TérképX