ZigZag étterem értékelései

Értékelései
124
189
2874
2188
224
10
51332

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag értékelései

Eredeti olasz -

Pizzica Budapest

2014. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2014. augusztus 11. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ez a kis pizzázó teljesen belesimul a Nagymező utca nyüzsgésébe, olyan pici a hely, hogyha nem célirányosan megy az ember, simán el lehet sétálni mellette észrevétlenül. Egy festő barátnőm kiállítására mentem, mert a hely egyik pozitívuma az, hogy teret enged a fiatal képzőművészeknek arra, hogy műveiket megmutathassák.
Megosztom
Gyros, pita, baklava... minden, ami kell -

Star Kebab Török Étterem - Teréz körút Budapest

2014. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2014. augusztus 10. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Korrekt, megbízható török gyorsétterem a Nyugatinál, majdnem szemben a Mekivel. Kényelmes, tágas beltér, sok asztallal, kinti terasz is van (bár én nem ülnék ki, mert mindig óriási itt az autósforgalom és a benzingőz). Árban is megfelelő, jó nagy adagokat adnak, mindig frissek az ételek, a fűszerezés is jól el van találva.
Megosztom
Amerikai fánk olvasás közben -

The Donut Library - Pozsonyi út Budapest

2014. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2014. augusztus 10.
Amerikás hangulatú és dizájnú hely, csak fánkokat lehet kapni, de abból nagyon sokfélét, valamint a fánkhoz italt (üdítő, kávé, tea). 2 nagy csoportba sorolhatóak a fánkok, az üres közepű (gyűrű alakú) és a tömör, aminek a belsejében valamilyen töltelék, krém van. Én egy narancsosat választottam, amin kívül csokimáz és kandírozott narancshéj volt, belül pedig narancskrém.
Megosztom
Ez a cukrászda valahogy más, mint a többi -

Édesmindegy Budapest

2014. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2014. augusztus 10. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Újlipótváros, Pozsonyi út, sok étterem, vendéglő, kávézó sorában van az Édesmindegy is, kb. 1 éve nyitották a helyet. Ha kategorizálni kellene, cukrászdának mondanám, de nem a szokványos fajta. Csak néhány sütiféleség van, de azok igen izgalmasak. Ribizlis mascarponés mákdesszert, karamellás kókuszos desszert, joghurtos desszert édes eperrel meg effélék.
Megosztom
Szusizás a Rózsadombon -

Fuji Japán Étterem Budapest

2014. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. augusztus 10. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Bónuszos ajánlattal - a normál árakhoz képest - nagyon kedvező áron tudtunk enni egy komplett menüt, ami frappáns ízelítőt nyújtott a japán konyha gazdagságából. Az étterem egy saroképületben található a Zöldlomb utca sarkán, de a hivatalos címe Csatárka utca, emiatt egy kicsit keveregtünk a parkolással, de végül sikerült a bejárat előtt megállni, itt (még) ingyenes a parkolás.
Megosztom
Kellemes meglepetés -

Kantin Budapest

2014. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2014. július 17. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az Andrássy úton, az Oktogon közelében található az étterem. Van kinti teraszos rész is, de annyira fülledt meleg volt az utcán, hogy inkább a belteret választottam, bent nem is volt más vendég. Elvileg van légkondi, de a nyitott ajtó miatt ne igazán működött. A berendezés kicsit puritán, kicsit magyaros, kicsit rusztikus, pl.
Megosztom
Forró nyári délután halak társaságában -

Halkakas Halbisztró Budapest

2014. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2014. július 17. - 7 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az ittjartam. hu-n olvasott ajánlások alapján látogattam el a Halkakasba. Picike hely a Veres Pálné utca sarkán. Kint is van néhány asztal, de a hőségre tekintettel inkább benn foglaltam helyet. Sajnos nincs légkondi, így a nyitott ablakok ellenére kissé fullasztó volt benn a meleg. Az aznapi ebédmenüből sajnos a leves (paradicsomleves) már elfogyott, így csak a főételt lehetett választani.
Megosztom
Kossuth tér, pizza, napsütés -

Pizza EATaliano Étterem - Vécsey utca Budapest

2014. júliusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2014. július 15.
Hétköznap ebédidőben jártam itt egy gyors ebédre, amely kb. félúton található a Kossuth tér és a Szabadság tér között, egy csendes mellékutcában. Korábban San Marzano név alatt futott ez az olaszos konyhát vívő, népszerű pizzeria-étterem, az elmúlt években jó párszor ettünk-beszélgettünk itt kollégákkal és barátokkal, s legutóbb erre jártamban tapasztaltam, hogy nevet változtattak.
Megosztom
Olasz hangulat, kilátással a Bazilikára -

Tom George Italiano Étterem Budapest

2014. júliusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2014. július 10. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Munkatársakkal jöttünk ide ebédelni hétköznap délben. Eddig elég jó véleményeket hallottam a helyről, még az olasz kollégák is dicsérték. Az Október 6. utcában lévő étterem nagy népszerűségnek örvend, a terasz szinte megtelt, szép az idő. A terasz végén lévő asztalnál foglalunk helyet, az egyik oldalon fonott karosszékek, a másik oldalon kényelmes párnás kanapészerűség, én ezt választom.
Megosztom
Ebéd az ismeretlen katona mellett -

Caffé MAURO Székesfehérvár

2014. júliusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2014. július 10. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Munkaügyben jártunk Fehérváron, és a helyi kollégák ajánlása alapján jöttünk a Mauroba ebédelni, amely a Belvárosban a Hősök terén található. Verőfényes napsütésben, gyönyörű időben foglaltunk helyet a teraszon, ahol 1-2 asztal volt csak szabad, így bizakodással vártuk, ha ennyi embernek bejött, biztosan jó lesz, köztük sok volt a visszajáró vendég, akiket név szerint üdvözölt a pincér.
Megosztom
288 oldalon / 2874 találat


TérképX