ZigZag étterem értékelései

Értékelései
126
198
3025
2282
236
10
53988

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag értékelései

2015. májusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2015. május 16. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Csekő Kávéház láncolat 3 egységből áll, Nyíregyháza mellett Nyírbátorban és Mátészalkán is működnek, egy családi vállalkozásról van szó. A nyíregyházi étterem a város északi részén, a Bujtosi-tó közelében, egy társasház saroképület aljában kapott helyett. Hasonlóan számos helyi étteremhez, hétfőtől szombatig a Csekő is kínál kedvezményes árú napi ebédmenüt, amely levest, főételt és savanyúságot foglal magában 2 számjegyű összegért.
Megosztom
A megszokott minőség -

Cafe Frei Nyíregyháza

2015. májusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2015. május 16. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Cafe Frei hálózatnak Nyíregyházán is van egy kávézója, mely a belvárostól egy kissé távolabb, de sétálásnyi távolságra fekszik, egy forgalmas lámpás kereszteződésben. A belső tér nagy tágas, nagy a belmagasság a fő teremben, azonban a hátsó részen intimebb, kuckós kialakítású ülőhelyek is vannak, jó időben pedig a teraszon is lehet üldögélni.
Megosztom
2015. áprilisban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2015. május 16.
Munkatársakkal jártunk ebben a mexikói ételeket kínáló étteremben. A belvárostól egy kisebb sétával érhető el, csendes utcában, családi házas övezetben fekszik. Eredetileg egy másik helyre igyekeztünk, de amikor megláttuk a Pedrot, bizalmat szavaztunk a helynek. Az étterem belső kialakítása hangulatos és egyedi, vaskos fa bútorok, lócák és kényelmes nagy asztalok.
Megosztom
Régi idők emléke -

Paris-Texas Kávéház Budapest

2015. májusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2015. május 16.
Még jó 20 évvel ezelőtt, főiskolás koromban jártam itt először, s bár azóta a Ráday utca és az itt található éttermek, szórakozó helyek jelentősen átalakultak, régiek bezártak, újak nyíltak meg, de a Paris Texas még mindig ugyanott, ugyanúgy üzemel. Az elmúlt években is több alkalommal jártunk itt kisebb-nagyobb baráti társasággal.
Megosztom
2015. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. május 16.
Budakeszi főútján található ez a kézműves italokat - döntően bor, sör - árusító kis üzlet, ahol az ablaknál egy asztalnál a zsámolyokra leülve helyben el is lehet fogyasztani a megvásárolt különlegességeket. Viszont a helyhiány miatt inkább elvitelre lehet vásárolni.
Megosztom
Remek konyha, tökéletes kiszolgálás -

Kispiac Bisztró Budapest

2015. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2015. május 16. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Hétköznap ebédidőben tértem be egy könnyű ebédre, mert már nagyon sok szépet és jót hallottam a Kispiacról. A könnyű ebédet itt nem is olyan könnyű megvalósítani, mert az étlapon elsősorban tartalmas, laktató, húsos étkek szerepelnek. Egyrészt napi menüből, másrészt állandó fogásokból is lehet választani. Az első kellemes meglepetés az italrendelésnél ért.
Megosztom
Kézműves fagyi rózsaszirmokból -

Gelarto Rosa Budapest

2015. májusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2015. május 10. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Rendszeresen járunk ide fagyizni a munkatársaimmal, szerencsére elég közel esik a munkahelyünkhöz. A Bazilika oldalában található kézműves fagylaltozónál a jó idő beköszöntével mindig nagy sorállás várható, ami részben a külföldi turistáknak tudható be. A helynek az a specialitása, hogy a kiválasztott fagyit rózsa formában építik rá a tölcsérre.
Megosztom
Céges buli -

Crazy Cafe Budapest

2015. áprilisban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2015. május 10.
Munkatársaimmal voltunk itt egy zárt körű rendezvényen. Mivel a szomszédos Dzsungel étteremben vacsoráztunk, így a Crazy Café-ban már csak italt ittunk. Az utcáról egy lépcsőn kell lejönni az alagsorba, ahonnan jobbra a Crazy Café, balra a Dzsungel étterem nyílik. A rendelésfelvétel a bárpultnál történik, ahogy ilyen eseményeken megszokott, nem jönnek ki felszolgálni.
Megosztom
Agámák mellett vacsoráztunk -

Dzsungel Kávézó & Étterem Budapest

2015. áprilisban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2015. május 10. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Munkatársaimmal jártunk a Dzsungel étteremben egy pénteki estén. Ez volt itt a 2. látogatásom, évekkel ezelőtt, szintén a kollégákkal már ettünk itt, de azóta a hely sokat változott, még "dzsungelesebb" lett. A bejáratot követő első teremben a falnál lévő terráriumokban hüllők laknak, óriáskígyó, gekkó és tüskés agámák is.
Megosztom
Kreatív kávéház -

CeramiCafe Budapest

2015. januárban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2015. május 9.
Egy szombat délelőtti gyerekprogramra jöttünk el a CeramiCafé-ba, melynek keretében egy koncertet követően agyagozás, kerámiakészítés szerepelt a programban. A koncert Kovácsovics Fruzsina fellépése volt, gitárral kísért gyerekdalok, amit a szőnyegen ülve kellett végighallgatni, ami a gyerekek számára megfelelő volt, azonban a szülőknek nem volt hová leülni, nagyon szűkös volt a hely.
Megosztom
303 oldalon / 3025 találat


TérképX