ZigZag étterem értékelései

Értékelései
126
198
3010
2264
236
10
53064

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag értékelései

2014. novemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2014. november 20. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Bank Center épületének alagsorában van ez az étkezde, amolyan irodai menza hangulattal, de bárki betérhet, nemcsak a BC dolgozói. Egyszerű asztalok és székek vannak, dekoráció nem igazán jellemző. Évekkel ezelőtt 1-2 hetente ettünk itt, mert az akkori munkahelyi menza borzasztó rossz volt, de aztán találtunk a környéken jobb helyeket is.
Megosztom
Pakisztáni gyorsétterem a Westendben -

Kohinoor Gyorsétterem - WestEnd City Center Budapest

2014. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2014. október 24.
A megnyitása óta rendszeres visszajáró vendégük vagyok, évek óta tartják ugyanazt a megszokott minőséget, s az étlap sem sokat változott. Pakisztáni étteremként nagyjából az indai konyha klasszikus, jól ismert ételei köszönnek vissza. Ár-érték arányban a menü éri meg a legjobban, ami vegetáriánus (900 Ft) és húsos (1100 Ft) változatban is létezik.
Megosztom
2014. októberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2014. október 24. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az UniCredit Bank épületében található a Melodin lánc ezen étterme, és voltaképpen a bankosok üzemi étkezdéjeként funkcionál, de a Róbert Károly körútról bárki besétálhat ide enni. Azt gondolom, a fennmaradását leginkább annak köszönheti a hely, hogy nincs igazán konkurenciája, azaz aki itt dolgozik, az ezen kívül rendelni tud vagy otthonról hozni, de a környéken nem nagyon van más és jó étkezési lehetőség.
Megosztom
Rossz kezdés után az ételek kárpótoltak -

Pándzsáb Tandoori Indiai Étterem Budapest

2014. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. október 23. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Évek óta jól ismerjük az éttermet, mondhatni a nyitás óta, többször ettünk itt finomakat, amúgy is nagyon kedveljük az indiai konyhát, bár az elmúlt évben nem tudtunk jönni. Pont 1 éve jártunk itt legutóbb. A kialakítás a régi, lépcsőn kell felmenni az asztalokhoz, a konyha lenn van a földszinten.
Megosztom
Nem tudom, mi ez, de jó... -

Bao Bao Dim Sum Bar Budapest

2014. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2014. október 23. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Bazilika előtti nagy téren a Sas utca felől nyílik az étterem, pont a sarkon. A bejárattól balra a jól ismert Lacipecsenye, szemben a Bao Bao Sim Sum nyílik (közös tulajdonos, de 2 külön konyha és koncepció). Nekem ez némi képzavart okoz, először nem is értettem, megszűnt a Lacipecsenye és helyette lett ez a keleti étterem? ? Hogy is van ez?
Megosztom
Napsütés, fagyi, panoráma -

Vinolia Bistro Budapest

2014. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2014. október 13. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Furcsa érzés a szülővárosomban turistaként érezni magam, itt a Vinoliában valami ilyesmit éltem meg. A Március 15. téren, a Mátyás Pince szomszédságában rajtam kívül csak külföldi turisták voltak, az a típus, akik nem arra törekednek, hogy napi 50 múzeumot megnézzenek és 3 nap alatt kipipálják a Lonely Planetet, az apróbetűs részeket is beleértve, hanem inkább az ücsörgős, rácsodálkozós, a város hangulatát megélő utazóké.
Megosztom
Köszönjük az ajánlást! -

NU - Bor & Bisztronómia Budapest

2014. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. október 13. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy nagy utazó - nagyevő blogger oldalán olvastam ajánlást erről az étteremről, s mivel nem is lakunk messze, végre egyszer volt egy szabad hétköznap ebédidőnk, amikor be tudtunk térni ide a Nu bisztróba, s hogy ne tartogassam a végére a véleményt, abszolút nem bántuk meg!
Megosztom
Indiai gyorsétterem, új helyen -

Bombay Curry Bar - Corvin sétány Budapest

2014. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. október 13. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az Andrássy úton nyílt első Bombay Curry Bart már teszteltük pár hónapja, most az összehasonlítás végett megnéztük a Corvin sétányon nyílt második egységüket is. Itt is van egy kellemes, tágas terasz, ahol az őszi napfényben jólesően lehet sütkérezni, de benn is hasonló a dizájn, mint a másik étteremben.
Megosztom
Sportolás után vagy helyett jó ide betérni -

Cserpes Tejivó - MOM Sportközpont Budapest

2014. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. október 13. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A 12. kerületi MOM Sportcsarnok bejáratánál is nyílt a közelmúltban egy Cserpes Tejivó. A hétvégi ásványbörzén jártunk, de a benti büfé helyett inkább a már jól ismert és korábban bizonyított Cserpes minőséget választottuk, s nem is csalódtunk. Ez az étkezde a Deák térinél sokkal tágasabb, szellősebb, jobban el lehet férni, így összességében számomra kellemesebb.
Megosztom
Kreatív édességek, finom szépségek -

La Mimosa Budapest

2014. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2014. október 13. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy szuper kis cukrászda Újlipótvárosban, amit nem is értek, hogy eddig miért nem fedeztem fel. . . A Radnóti Miklós utca végén, majdnem a Dunánál. A cukrászda púder rózsaszín - lila - fekete színekbe öltözött. Kívül fonott ülőalkalmatosságok, a gyerekeknek külön piros asztalka, napernyővel, katicamintával; benn tonettszékek, 3 kerek asztalka.
Megosztom
301 oldalon / 3010 találat


TérképX