ZigZag étterem értékelései

Értékelései
128
200
3029
2289
237
10
54142

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag értékelései

Autentikus görög -

Kyros Gyros Budapest

2014. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. július 2. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Már akkor felfedeztük a Kyrost magunknak, amikor még a kisebb előző helyen voltak, de az átköltözés csak pár lépés pluszt jelent, így továbbra sem lettünk hűtlenek hozzájuk. Mivel itt lakunk a közelben, én eddig minden alkalommal elvitelre vettem az ételt, de ha nem is nagy helyen, le is lehet ülni.
Megosztom
Édes élet Újpesten -

SUGAR! Shop - Petőfi utca Budapest

2014. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. július 1. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A 6. kerületi Sugar! után ide is elzarándokoltam, amúgy nem szoktam errefelé járni. A helyszínválasztás elsőre meglepő, a tízemeletes házak előtti parkolóban bújik meg a cukrászda, oldalt az Árpád út mindig forgalmas sávjai, de az ajtón belépve már a megszokott hangulat és dizájn fogad. A torták, sütik, édességek káprázatos forgataga, tényleg azt sem tudja az ember, hogy mit válasszon.
Megosztom
2014. júniusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2014. július 1. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nem is vettem észre, mikor nyitottak meg, egyszer csak feltűnt, hogy egy újabb kávézó nyílt Lipótváros új sétálóutcájában. Mivel nem szoktam kávézni, elsőre nem gondoltam, hogy érdekes lenne betérnem, de a múlt héten egy munkatársammal ebédeltem, és ő javasolta, hogy itt együnk. Ugyanis a kávé mellett hétköznap ebéd menüt is kínálnak, méghozzá elég jó áron.
Megosztom
Ebédmenü a kávézóban -

Farger Kávézó Budapest

2014. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2014. július 1. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ez a kávézó már sok éve üzemel a Szabadság tér északi, Kossuth térhez közeli sarkán, elég nagy népszerűségnek örvend. Munkaügyben jártam erre, és az ebédmenüt ajánló kiírás miatt döntöttem úgy, hogy kipróbálom. Az üzlet előtti teraszon gyakorlatilag teltház volt, de benn is az asztalok 2/3-ánál ültek. A földszinten és a galérián is helyet lehet foglalni.
Megosztom
Gyors grillétkezde a Pozsonyi úton -

P37 Grill Étterem Budapest

2014. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2014. június 29.
Az autó szélvédőjére helyezett szórólapnak köszönhetően ugrottam be ide egy gyors vacsorára hétköznap este, zárás előtt 1 órával. Rajtam kívül még egy asztalnál ültek, amikor érkeztem. A csirkefogóhoz - csirke csibészhez hasonló az étel felhozatal, azaz frissen sült csirkés ételek, ezeken kívül saláták/savanyúságok, rizs, krumpli és minden nap van valamilyen napi menü.
Megosztom
Többet, jobbat, mást vártam -

Vakvarjú Étterem - Pest Budapest

2014. júniusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2014. június 29. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Munkatársakkal jártunk itt hétköznap este, nagyobb társasággal, előzetesen foglaltunk. A telefonos foglalásnál visszahívás során jelezték, hogy ha különtermet szeretnénk, akkor van egy bizonyos összegű minimum foglalás. Sok jót hallottam erről az étteremről, és már régóta szerettem volna eljönni, így előzetesen nagyon örültem, hogy erre a helyre esett a választás, de így utólag biztos, hogy nem lesz a törzshelyem, összességében nekem nem jött be.
Megosztom
Esti találka barátnőkkel -

Café Vian - Liszt Ferenc tér Budapest

2014. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2014. június 29. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Elvonatkoztatok az estétől, ami a rég nem látott barátnőkkel nagyon klasszul sikerült, de ez nem a helyszín érdeme. Előzetesen foglaltunk helyet a teraszon, ami jó ötlet volt, mivel hétköznap este minden asztal foglalt volt. A többféle házi limonádéból én mangósat kértem (0,5l 990 Ft), finom volt, de azért árban szerintem ez elég drága.
Megosztom
All You Can Eat... mongol módra -

Mongolian Barbecue Budapest

2014. júniusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2014. június 29. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Családi ebéden jártunk itt vasárnap, telefonon foglaltunk asztalt. 5 éves kor alatt gyerekeknek ingyenes, felnőtteknek 5. 490 Ft, amelyben a standard italok is benne foglaltatnak. Az árnyékolóval fedett belső kertben foglalunk helyet, az asztalnál kényelmesen elférünk, a szomszédokkal nem ér össze a hátunk, mint sok más étteremben, viszont lejtős a talaj, és emiatt az asztal is ferde, ezért az italokkal vigyázni kell.
Megosztom
Csirkés gyorsbüfé taxisokkal és rendőrökkel -

Csirke Csibész - Nagymező utca Budapest

2014. júniusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2014. június 20.
A Nagymező utca közepén, az irodaházakkal szemben található már hosszú évek óta a "Csirkés". Az előző munkahelyemhez nagyon közel esett, akkor rendszeresen, minimum hetente egyszer itt ettünk vagy itt vásároltunk elvitelre, majd a múlt héten jártam erre ismét. Azt mondhatom, tulajdonképpen nem változott semmi, a berendezés, a dizájn és az ételek sem.
Megosztom
2014. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2014. június 17. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az Október 6. utca étkezőhely rengetegében egy török gyorsétterem is helyet foglalt magának. Ebédidőben folyamatosan kígyózó sorok várakoznak, de gyors a kiszolgálás, készpénzzel és kártyával is lehet fizetni. A török büfékben megszokott ételek: gyros, pita, baklava, muszaka, sült tejberizs, görög saláta mellett még pár egyéb fogás is szerepel a kínálatban, ma pl.
Megosztom
303 oldalon / 3029 találat


TérképX