ZigZag étterem értékelései

Értékelései
134
211
3199
2349
250
10
56606

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag értékelései

Átlagos ebéd, vegyes benyomások -

Cafe Vian - Gozsdu Budapest

2015. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2015. január 27.
A 3 Vian Café közül ez tetszett a legkevésbé, a másik kettőben (Bazilika/Arany János utca, ill. Liszt Ferenc tér) már többször jártam. Ami közös mindhárom helynél, hogy kedvező áron lehet 2 vagy 3 fogásos ebédmenüt enni. A menüvel ellentétben az italok viszont meglehetősen drágák, ezért a legtöbben csak egy pohár csapvizet kértek.
Megosztom
Bulizó hely a Margitszigeten -

Holdudvar Budapest

2014. szeptemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2015. január 3.
Bár a szívecskék szerint nem tudom jobbra értékelni a helyet közepesnél, de mégis azt írtam, hogy ajánlom, mert a Margitszigeten belül még mindig a Holdudvart találom a legjobb (legkevésbé gyenge) helynek, bár nem igazán az én korosztályom helye, sokkal inkább a tízen-huszonéveseké. Egy munkatársam születésnapját ünnepeltük itt legutóbb, de előtte is párszor megfordultunk már itt, szintén kollégákkal.
Megosztom
Nem kőből készül a leves -

Kőleves Vendéglő Budapest

2014. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2015. január 3. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Kazinczy utcai "új vigalmi negyed" egyik népszerű kerthelyisége, ahol elég jó konyhát visznek, és hostelként is működik. Barátnőkkel jöttünk össze egy nagy beszélgetésre. A kertben színes asztalok és székek fogadnak, amelyek fapadosak, nem kényelmesek. Előzetesen foglaltunk asztalt, ami jó ötlet volt, mert elég sokan voltak, felkapott és forgalmas a hely.
Megosztom
Koncert előtt a Dunán -

A38 Étterem Budapest

2014. decemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2015. január 3. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az A38 elsősorban, mint koncertek - nagyon jó koncertek! - helyszíne ismert és népszerű. Nem is tudnám megszámolni, hogy hány alkalommal jártam már itt, de általában csak a zene miatt jöttünk, bár persze láttam, hogy a felső szinten egy étterem is működik. Legutóbb úgy alakult a programunk, hogy egy vacsorára is beültünk.
Megosztom
Ahol minden a pálinkáról szól -

Abszolút Pálinka Budapest

2014. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2015. január 1.
A Kazinczy utcai buli-negyedben található ez a picike hely, ahol a hangsúly a pálinkák népszerűsítésén van. Mi azonban nem ennek apropóján érkeztünk ide, hanem egy kalligráfiai kiállítás megnyitójára, melyet a különteremben tartottak. A hely nagyon kellemes, akik nem értenek vagy nem ismerik nagyon a pálinkákat, azoknak részletesen bemutatják a tudnivalókat és szívesen ajánlanak is.
Megosztom
Belvárosi klub fiataloknak -

Kis Á Bár & Étterem Budapest

2014. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2015. január 1.
A 3 szintes hely több funkciót foglal magában. A galérián kiállításokat szoktak rendezni és kényelmes kanapén lehet ücsörögni. Az utcaszinten tapas bar és kávézó, italozó hely, míg a pincében underground (a szó szoros értelmében) koncerteknek ad helyet. Mivel az alapterület kicsi, így mindegyik szinten hamar kialakul a tumultus, ha többen összejönnek.
Megosztom
Hááát.... ez elég furcsa volt -

Vegán Édes Élet Cukrászda Budapest

2014. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2015. január 1.
A Pannónia utcai indiai étterem mellett található ez a kis cukrászda, amelynek az a sajátossága, hogy kizárólag vegán süteményeket tartalmaznak. Azaz semmilyen állati eredetű összetevő nincs bennük, tejtermékeket és tojást is beleértve. Márpedig a sütiket ezek nélkül elég nehéz elképzelni.
Megosztom
Talponálló a Wesselényi utcában -

Pic Nic Streetfood Budapest

2014. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2015. január 1. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Bónuszbrigádos kuponnal jártam ezen a helyen, bevallom, korábban sosem hallottam róla. Amikor kerestem a házszámot, simán túlmentem az étkezdén, annyira nem volt az utcáról feltűnő. Aztán visszafordulva már sikerült beazonosítani az objektumot. Elsőre bevallom, nem volt igazán bizalom gerjesztő a hely, magamtól biztosan nem kaptam volna kedvet a látvány alapján, hogy bemenjek, amolyan külvárosi csehó hangulat uralkodott.
Megosztom
2014. decemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2015. január 1.
Ez már a 3. Cserpes Tejivó, amit meglátogattunk, ezúttal a teljes családdal, gyerekekkel együtt. Vasárnap ebédidőben főleg fiatalok és külföldi turisták töltötték meg a helyet, de végül sikerült egy asztalcserének köszönhetően ülőhelyet találnunk, ahol mind az 5-en elfértünk. Kis puffokon kell ülni, ami nem annyira kényelmes, és a gyerekek könnyen hátraeshetnek.
Megosztom
Lila szendvics -

Pista Bá' Budapest

2014. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2015. január 1. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Már régóta szemeztem a hellyel, többször elmentem előtte, de végül máshová tértem be, elég nagy itt a Madách tér - Gozsdu Udvar környéken a konkurencia. Az ittjartam. hu-n olvasott pozitív kritika alapján mégis benéztem. Igazából bizonytalan voltam, nem is tudtam, mit szeretnék, csak azt, hogy kevés az időm, viszont éhes vagyok, de azért nem annyira nagyon.
Megosztom
320 oldalon / 3199 találat


TérképX