ZigZag étterem értékelései

Értékelései
143
234
3752
2698
290
11
64910

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

Így készül a pizza -

Csopak Vendéglő & Pizzéria Ajka

2019. áprilisban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. május 5.
A Csingervölgyből Ajka belvárosa felé vezető út mellett található étterem és pizzéria, amely az általunk kipróbált éttermek közül a legjobbnak bizonyult a városban. Ebédmenü nincs, de az étlap árai is abszolút barátságosak. Az egész oldalnyi pizza-változatokat 2 méretben kínálják, 26 cm-es és 32 cm-es átmérővel, hagyományos, kerek pizza, ami helyben készül a pizzakemencében.
Megosztom
Családi ebéd borús időben -

Tó Vendéglő Ajka

2019. áprilisban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. május 5.
Az ajkai Városligetben, a Csónakázó-tó partján található retró étterem, a szigetre vezető kis híd lábánál. Ingyenes parkolási lehetőség az étterem mellett. Ebédidőben hétköznap mentünk, elég sok asztalnál ültek, családok (tavaszi szünet volt), munkásemberek, nyugdíjasok is. A legkedvezőbb árú ebédmenü 2 fogásos (leves, főétel), valamint többféle további menü közül lehet választani 1550 Ft-ért.
Megosztom
Hív az erdő -

Park Vendéglő Ajka

2019. áprilisban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. május 3. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ajka-Csingervölgy, csodálatos erdei környezet, távol a civilizációtól, a zajos forgalomtól, az egykori szénbányával - ma múzeum - szemben. Ingyenes parkolási lehetőség bőségesen rendelkezésre áll. Sok kiránduló, kutyasétáltató, iskoláscsoportok járnak erre, így akad elegendő számú vendég is, aki az étterembe betér.
Megosztom
Nosztalgiából együnk egy kiflit -

Lipóti Pékség & Kávézó Ajka

2019. áprilisban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. május 3.
A tavaszi szünetben Ajkán is jártunk. A Lipóti Pékség helyi egysége a belvárosban, a Szabadság téren található, ami voltaképpen a város központi tere, és főleg üzletek, mindenféle boltok, gyógyszertár található itt. Nem egy szép környék, szocreál, jellegtelen, mesterségesen kialakított térről van szó.
Megosztom


TérképX