ZigZag étterem értékelései

Értékelései
136
220
3484
2536
264
10
59729

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag biatorbágyi értékelései

Puncsfagyi, mint gyermekkorunkban -

Nikoletta Cukrászda Biatorbágy

2018. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. április 7.
Meg nem tudom mondani már, hogy hol olvastam ennek a cukrászdának a nevét, minden esetre felvettem a "gasztro-bakancslistámra", hogy ha errefelé járok, akkor majd nézzem meg ezt a cukit is. Budaörsi bevásárlást követően egy kis kanyarral jöttem át ide. A cukrászda családi vállalkozásnak tűnik, egy kertes házban alakították ki, a település csendes, nyugis, külsőbb részén, egy játszótérrel szemben.
Megosztom
2018. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. április 25.
Népszerű cukrászda és fagyizó Biatorbágy főútja mellett. Parkolási lehetőség közvetlenül az épület előtt, az út mentén, mindkét oldalon. A belső részben is van néhány asztal, de fedett terasszal is rendelkeznek. Gyors, barátságos, gyermekbarát kiszolgálás. A süteményespultban széles kínálat, részben hagyományos, jól ismert klasszikusok, részben újhullámod jellegű modern sütik, valamint cukormentes, diétás desszertből is van egy-kettő.
Megosztom
Gyerekek játszanak, felnőttek kávéznek -

FUN Cafe - Aprópolisz Biatorbágy

2017. februárban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. február 6. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Második alkalommal jártunk a Premier Outlet Centerben lévő Aprópolisz Playmobil játszóházban. A Fun Cafe a játszóházon belül működik az emeleten, de a földszinten lévő boltban lévő kávézóba szabadon, játszóházi belépő nélkül is be lehet térni. A felnőttek 500 Ft-os kísérőjegyét teljes egészében le lehet fogyasztani a kávézóban.
Megosztom
A hatalmas gyros tál -

Griller - Premier Outlet Biatorbágy

2017. februárban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. február 5. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Premier Outlet vendéglátós részének a legeldugottabb sarkában működik a Griller névre hallgató gyrosos gyorsétterem, ami egyértelműen a legnépszerűbb étkezőhely itt. Gyakorlatilag itt folyamatosan kisebb-nagyobb sor álldogált és várakozott türelmesen, míg a többi helyen vagy azonnal rendelhetett az ember, vagy legfeljebb 1-2 vásárlót kellett kivárni.
Megosztom
Premier Outlet pizzaszeletek -

Nonna Rosa - Premier Outlet Biatorbágy

2017. februárban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. február 5.
A Premier Outletben lévő Aprópolisz Playmobilos játszóházba mentünk a gyerekekkel, de előtte betértünk ebédelni. A vendéglátó helyek a délkeleti torony alatt egy helyre koncentrálódnak, tulajdonképpen mind gyorsétterem a plázákban is megszokott kínálatban: gyros, kínai, szendvics, pékség, kávézó és pizza. Ez utóbbi a Nonna Rosa névre hallgató egységben található.
Megosztom
A Lipóti pékség kiemelt beszállítója -

Kemenes Cukrászda & Bisztró Biatorbágy

2016. novemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2016. december 26. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Kemenes Cukrászatot a Lipótin keresztül ismertem meg, ugyanis cukrászati termékekből ők lettek a nagy Lipóti lánc hivatalos beszállítói. Rákerestem a neten, hogy van-e saját cukrászdájuk vagy árusító helyük, és kiderült, hogy igen, Biatorbágyon.
Megosztom


TérképX