ZigZag étterem értékelései

Értékelései
136
220
3484
2536
264
10
59729

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag sződligeti értékelései

2017. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 4.
Ha másra nem is, arra biztosan emlékezni fogunk még hosszabb idő távlatában is, hogy ennek a cukrászdának az a különlegessége, hogy a lépcső mellett van egy piros csúszda, így a távozó gyerekek azon keresztül csusszanhatnak le az unalmas lépcső helyett. A falu szélén álló családi vállalkozásban működő cukrászda, téli és nyári időszakban eltérő nyitva tartással.
Megosztom
2017. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 4. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A sződligeti Duna-parton sétálva találtunk rá a Hydra teraszra. Idáig még be lehet gurulni autóval is, bár mi valamivel feljebb álltunk meg az Üvegház Étterem parkolójában. Egy nagyon egyszerű kialakítású büfé a Hydra, de van egy jó kis teraszuk, ami egy emeletnyi magasságban van, így jó a rálátás a Dunára, bár most a sok fa miatt leginkább a fák ágai között bukkan ki itt-ott a folyó vize.
Megosztom
Duna-part, játszótér -

Üvegház Étterem Sződliget

2017. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 3. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Vácrátótról hazafelé tartva kerestem az interneten olyan éttermet, amely mellett játszótér is található, és az Üvegházat hozta ki a térképes alkalmazás. Az étterem majdnem a Duna-parton található, mögötte parkoló. Nemcsak egy kis kinti játszótér, hanem benti játszósarok is van, ami a gyerekeknek nagyon tetszett.
Megosztom


TérképX