Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Cseppnyi kincs a város szívében

Danubius Health Spa Resort Sárvár SárvárDanubius Health Spa Resort Sárvár Sárvár a térképen

2015. augusztusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. május 9.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Kíváncsisággal telve indultunk neki kedvesemmel eltölteni a szállodában egy teljes hétvégét. Már rengetegszer jártam Sárváron, így tisztában voltam vele, hogy milyen lehetőséget rejt maga a város, azonban erre még én se számítottam.

A hotelbe megérkezve azonnal minden gyorsan és precízen működött. A recepción készséggel elmagyaráztak mindent, pár percen belül elfoglalhattuk a szobánkat. A szálloda belülről és kívülről is egyaránt egy kicsit régebbi stílust képvisel, a berendezési tárgyakra némi felújítás ráférne, azonban mindezt feledtetni tudja a gyönyörű kilátás, illetve a tökéletes tisztaság és kedvesség, és az a szolgáltatás minőség amit a szálloda nyújt. A szoba kényelmes, igazából minden igényt amire szüksége van az embernek kielégít, de úgyis aki ide ellátogat a sok program és lehetőség miatt, csak alig fog időt tölteni a szobában az észrevételek alapján.

A természet közelsége - Testnek léleknek

Mindenkinek ajánlani tudom a szállodát aki egy nyugodt és tartalmas kikapcsolódásra vágyik. Ahhoz, hogy kikapcsolódjunk tulajdonképpen a szállodából szinte ki se kell lépni, ugyanis közvetlenül meglátogatható a helyi arborétum, ami kiemelkedően szép élményt nyújt bármely évszakban is jár arra az ember. Ez az élmény is már önmagában megérné, azonban a remek wellness szolgáltatások is megkoronázzák a szállodában eltöltött időt. Van lehetőség szaunázni, gőzkabinban feltöltődni, gyógyvízben regenerálódni, külső medence, jakuzzi is rendelkezésre áll, illetve jó idő esetén természetesen a természetben a nyugágyakon heverészni is lehetőség van. Ezen kívül is rengeteg program, és szolgáltatás van naponta, amit ki lehet próbálni a masszázstól a teljes léböjtkúráig, hogy csak párat említsek. Mi magunk is kipróbáltuk a masszázst, és a különböző fitness programokon is részt vettünk. Ezen kívül lehetőség van az aktív pihenésre vágyóknak kerékpárkölcsönzésre, teke, asztalitenisz, tollas és kosárlabda pálya is rendelkezésre áll, és van fitness terem is. Órákig lehetne folytatni, hogy még mi minden van ebben a szállodában. :)

Az ízek orgiája - Fenséges vacsora

Párom és én is, alapvetően eléggé megköveteljük a finom ételeket, és a minőséget. Nos itt nem csalódtunk. Mind a reggeli mind a vacsora alatt rengeteg választék volt, változatos, figyelve arra, hogy mindenki igényét kitudják elégíteni. Egyszerűen fenséges volt a vacsora mindegyik alkalommal, ötvözve a házias ízeket az igazán különleges ízekkel. Ha ez még nem lett volna elég, akkor a tematikus este alatt, még élőzene is kényeztette a lelkünket. Az egyetlen negatívum amit itt megtudnék említeni az a pincér figyelmetlensége. Mindegyik este a rendelt ital helyett valami mást, vagy más mennyiséget hozott, mint amit rendeltünk. Ez kicsit bosszantó volt, de végülis sikerült megoldani a problémát.



Összességében ajánlani tudom csak azoknak, akik párjukkal akarnak kikapcsolódni egy nyugodt és nagyon csendes környezetben, mégis úgy, hogy a város látnivalói se legyenek messze ( arborétum, sárvári fürdő, Nádasdy-vár...) Teljes mértékben hozta azt, amit elvártunk tőle, méltóan a Danubius Hotelekhez :)
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:Kiváló
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló

Danubius Health Spa Resort Sárvár további értékelései

2023.08.25
Kiváló
Csak ajánlani tudom a hotelt.Funom ételek,szuper medencék kedves személyzet.A város központban található a hotel így minden karnyújtásnyira.Éttermek fürdő disvó kalandpark .Itt mindenmegtalálható egy karnyújtásnyira
2022.08.15kollégákkal
Kiváló
Sajnos csak 1 éjszakát töltöttünk el a hotelban.de nagyon Imdtuk.Szép környezet,finom ételek,kedves személyzet.A hotelből kilépve számtalan program lehetőség van kicsik és nagyok számára is
2020.02.08barátokkal
Átlagos
Már többször jártam itt és a színvonal igencsak csökkent. Az étkezés tragikus, sorbanállás, az etelek választéka csökkent, a személyzet egyik tagja is elmondta, hogy tudatos a színvonalcsökkenés.Kevesebb a program,csak a hét egyik napján van fogadóival,mi nem akkor érkeztünk. A meztelen szaunában...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hotel Bassiana Sárvár - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2024.12.23-ig
Hotel Bassiana Sárvár
55.250 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Írottkő K?szeg - Senior pihenés az Alpok lábánál
Senior pihenés az Alpok lábánál
2024.06.24-ig
Hotel Írottkő K?szeg
69.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2024.06.03-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
59.823 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval