boogi: Jobb is lehetne - Aranypatkó Vendéglő Szigliget

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Őszi akciók >>  |  Wellness >>  |  Karácsony >>  |  Szilveszter >>

Aranypatkó Vendéglő Szigliget értékelése
4. helyezett a 14 szigligeti étterem közül

Értékelést írta:
13 szállásértékelés 50 városban járt
66 étteremértékelés 32 hasznos szavazat

Ajánlom a helyet másoknak is!

Jobb is lehetne

2018. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. november 5.
Novemberben Szigligeten nem sok vendéglő van nyitva. Az Aranypatkó jobb helyen van, mint a másik, ezért választottuk ezt.
Pont elkezdett esni az eső, ezért bent ültünk le. A berendezés csodálatos. A felszolgáló lány nagyon kedves, udvarias volt, de látszott, hogy gyakorlatlan.
Beválasztottam egy olyan ételt az étlapról, ami már nincs. A felszolgáló lány közben elvitte az étlapot, segíteni nem tudott, így fejből rögtönöztem. Végül is nem volt rossz, de semmi extra. A bodzaszörpöt jobban összekeverhették volna. A WC-t takarítás miatt le kellett pár percre zárniuk, többször elnézést kértek, de állítólag szörnyű állapotok uralkodtak. Elhittem, inkább továbbmentünk.
Összességében az a benyomásom, hogy már túljutott a hely a mindegy milyen, úgyis jönnek a turisták felfogáson, de még van mint csiszolniuk, tanulniuk. Maradjanak a hagyományos magyar konyha vonalon, csak picit jobban csinálják. Hajrá!

Ennyire tetszett: Átlagos
Ételek / Italok: Átlagos
Kiszolgálás: Átlagos
Hangulat: Kiváló
Ár / érték arány: Átlagos
Tisztaság: Átlagos

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni boogi felhasználót?    Igen

Cím
8264 Szigliget
Kossuth u. 17.

Az étterem legutóbbi értékelései

2019. augusztus 3.
Az volt a benyomásom, hogy a helyet tapasztalatlan fiatalok viszik, szervezetlennek, kapkodónak tűnt az egész. Érkezéskor finoman betereltek a teraszról, mondván, hogy jön a vihar, amin kissé csodálkoztam, mert kirándulás közben voltunk, elég felkészült voltam időjárásból, és persze nem is jött...