takach: Nem a régi - Aranypatkó Vendéglő Szigliget

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Őszi akciók >>  |  Wellness >>  |  Karácsony >>  |  Szilveszter >>

Aranypatkó Vendéglő Szigliget értékelése
4. helyezett a 14 szigligeti étterem közül

Értékelést írta:
1 szállásértékelés 10 városban járt
12 étteremértékelés 4 hasznos szavazat

Nem ajánlom a helyet másoknak!

Nem a régi

2019. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 3.
Az volt a benyomásom, hogy a helyet tapasztalatlan fiatalok viszik, szervezetlennek, kapkodónak tűnt az egész. Érkezéskor finoman betereltek a teraszról, mondván, hogy jön a vihar, amin kissé csodálkoztam, mert kirándulás közben voltunk, elég felkészült voltam időjárásból, és persze nem is jött vihar. Amúgy velünk kedvesek voltak a kiszolgálók, de többet is tévesztettek, a sörömet is elfelejtették kihozni, és az utólag kért áfonyalekvárt is. Ezen felül elég jól átjött a konyha és a felszolgálók közötti hektukis kommunikáció, ami engem kicsit zavart. Úgy éreztem, nincs biztonságban az ebédem.

Kihoztak négy egyformának tűnő húslevest, már azt hittem, hogy azt is elszúrták, felkavarva derült fény rá, hogy melyik a "húsleves gazdagon". Tekintettel a nyári melegre négyen ettünk egy kétszemélyes tálat, ami pont elég is volt (egy plusz körettel). Kategóriájában elég jó volt tál, a sült krumpli is vállalható volt. A várakozást közepesnek mondanám.

Így végül is hezitálok, hogy ajánlanám-e másoknak. Mi legközelebb egy másik helyet keresünk, ha a környéken járunk.

Ennyire tetszett:
Ételek / Italok:
Kiszolgálás: Gyenge
Hangulat: Átlagos
Ár / érték arány: Átlagos
Tisztaság: Kiváló

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni takach felhasználót?    Igen

Cím
8264 Szigliget
Kossuth u. 17.

Vélemények takach felhasználótól

2019. augusztus 3.
Átutazóban voltunk itt, az ittjartam.hu ajánlata alapján választottuk, és nem okozott csalódást a hely. Nem kellett sokat várni az ételekre, finom volt a pizza, a menü sem volt rossz, a minestrone leves azért nem egy igazi olasz stílus, de tűrhető. Kedvesen reagáltak a csapvizes italrendelésre,...