norbert: Szigligeti borzalom - Aranypatkó Vendéglő Szigliget

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Őszi akciók >>  |  Wellness >>  |  Karácsony >>  |  Szilveszter >>

Aranypatkó Vendéglő Szigliget értékelése
4. helyezett a 14 szigligeti étterem közül

Értékelést írta:
0 szállásértékelés 6 városban járt
7 étteremértékelés 12 hasznos szavazat

Nem ajánlom a helyet másoknak!

Szigligeti borzalom

2014. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. június 15. - 10 látogató hasznosnak vélte az értékelést
2014 június. Erre a gyönyörű vidékre bicikliztünk feleségemmel. Bátran állítom, itt van a leggyönyörűbb panoráma Magyarországon.
A sok nézelődésba és 40 km tekerésbe megéhezve ebbe az "étterembe" vetett a balsors. Kívülről nagyon szép, illik a környezetbe, olyan vár jellegű. A teraszról a panoráma csodálatos. A pincérek egyből odajöttek, sokan voltak és kedvesek, szolgálatkészek.
A szomszéd asztalhoz egy nagy vegyestál érkezett egy nagyobb csoportnak. Szép volt és gusztusos. Mi is ilyet rendeltünk.
A másik asztalnál 4 fő ült. Ők is vegyestálat kértek, ami megérkezett. A hölgy veszekedett a pincérrel, mert hideg volt a hús és sokkal kevesebb étel volt rajta az ígértnél. Úgy nézett ki, mintha már más előtte megkapta volna. De gyorsan kicserélték neki.
Gyorsan jött a miénk is. Gyönyörű, dizájnos, gusztusos. Látványra.
Az íze hányinger, gusztustalan, gyomorforgató. A legsilányabb alapanyagok. A gomba undorító, szerintem romlott. A rántottsajt üvegszerűen áttetsző, biztos, hogy nem sajtból készült. A só marta a számat, így ízt nem éreztem. A cigány pecsenye gyengén fokhagymás. Ez meglepett, mert a romlott húsokat vastagon szokták fokhagymázni, tehát nem gondoltam romlottnak, ezt ettem meg, mert egyedül ez volt ehető, meg a szalonna hozzá.
Messze kerülje mindenki! Igazi balatoni "lehúzós" étterem! Inkább vegyetek a kisboltban párizsit és zsemlét!

Ennyire tetszett: Szörnyű
Ételek / Italok: Szörnyű
Kiszolgálás: Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány: Szörnyű
Tisztaság: Kiváló

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni norbert felhasználót?    Igen

Cím
8264 Szigliget
Kossuth u. 17

Az étterem legutóbbi értékelései

2019. augusztus 3.
Az volt a benyomásom, hogy a helyet tapasztalatlan fiatalok viszik, szervezetlennek, kapkodónak tűnt az egész. Érkezéskor finoman betereltek a teraszról, mondván, hogy jön a vihar, amin kissé csodálkoztam, mert kirándulás közben voltunk, elég felkészült voltam időjárásból, és persze nem is jött...

2018. november 5.
Novemberben Szigligeten nem sok vendéglő van nyitva. Az Aranypatkó jobb helyen van, mint a másik, ezért választottuk ezt. Pont elkezdett esni az eső, ezért bent ültünk le. A berendezés csodálatos. A felszolgáló lány nagyon kedves, udvarias volt, de látszott, hogy gyakorlatlan. Beválasztottam...