Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Visszajáró helyem

Zalaszántói Béke Sztúpa ZalaszántóZalaszántói Béke Sztúpa Zalaszántó a térképen

Kihagyhatatlan 2021. szeptemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2021. szeptember 19.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Ezzel valahogy úgy voltam. hogy persze, persze, többször jártam már itt, de sajnos nem az értékelhetőségi időn belül, így kimaradt eddig, mert nem csalunk. Most akkor újra felmentem, és nem is bántam meg. Voltam már építkezés közben, meg régen úgy is, amikoraz imaterem a völgyben volt. Néhány dolog megváltozott azóta. A bejáratnál illendően füstölőt ragadtam, és azzal jártam körbe a teret, míg el nem értem a Buddha lába elé helyezett tárolóig és oda beletűztem. Megpörgettem fent az imamalmokat. Örülök, hogy az imaterem már itt fent van, bementem és a kellemes hűvösben talán egy fél órát elköltöttem a bölccsel, gondolatainkba mélyedve. Ha szerencsém van, akkor nem zavar senki, úgy látszik, másokat ez a dolog nem érdekelt annyira. De nem is lenne tisztességes egy zajos csapattal felkeresni ezt a helyet. Az elszomorított, hogy a cipőtárolónál lévő két cipőkanál közül az egyik el volt törve, a másik durván meg lett hajlítva a használhatatlanságig. Ki tesz ilyent, aki egy ilyen szent helyre feljön?? Lelkileg egy kicsit megfürödve a csendben a végén vettem magamnak egy szélparipát. azaz a leghosszabb imazászlót, ezentúl ez fog lobogni a kertemben.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Fényképek (30)
Zalaszántói Béke Sztúpa Zalaszántó - EgyébZalaszántói Béke Sztúpa Zalaszántó - EgyébZalaszántói Béke Sztúpa Zalaszántó - EgyébZalaszántói Béke Sztúpa Zalaszántó - EgyébZalaszántói Béke Sztúpa Zalaszántó - EgyébZalaszántói Béke Sztúpa Zalaszántó - EgyébZalaszántói Béke Sztúpa Zalaszántó - EgyébZalaszántói Béke Sztúpa Zalaszántó - Külső képZalaszántói Béke Sztúpa Zalaszántó - Külső képZalaszántói Béke Sztúpa Zalaszántó - Külső képZalaszántói Béke Sztúpa Zalaszántó - BelsőZalaszántói Béke Sztúpa Zalaszántó - BelsőZalaszántói Béke Sztúpa Zalaszántó - BelsőZalaszántói Béke Sztúpa Zalaszántó - BelsőZalaszántói Béke Sztúpa Zalaszántó - BelsőZalaszántói Béke Sztúpa Zalaszántó - BelsőZalaszántói Béke Sztúpa Zalaszántó - BelsőZalaszántói Béke Sztúpa Zalaszántó - BelsőZalaszántói Béke Sztúpa Zalaszántó - BelsőZalaszántói Béke Sztúpa Zalaszántó - EgyébZalaszántói Béke Sztúpa Zalaszántó - Külső képZalaszántói Béke Sztúpa Zalaszántó - Külső képZalaszántói Béke Sztúpa Zalaszántó - Külső képZalaszántói Béke Sztúpa Zalaszántó - Külső képZalaszántói Béke Sztúpa Zalaszántó - Külső képZalaszántói Béke Sztúpa Zalaszántó - Zalaszántói Béke Sztúpa Zalaszántó - Zalaszántói Béke Sztúpa Zalaszántó - Zalaszántói Béke Sztúpa Zalaszántó - Zalaszántói Béke Sztúpa Zalaszántó -

Zalaszántói Béke Sztúpa további értékelései

2023.10.02gyerekekkel
Kihagyhatatlan
Különleges,szép helyen jártunk, ilyent még csak a médiában láttam! Érdemes volt felmenni a hegyre és körbejárni ezt a szent helyet! Kis időre a meditációs házba is bementünk,ami mellette van. Nagyon jó volt elvonulni kicsit a világ zajától!
2023.09.23a párjával
Kihagyhatatlan
Verőfényes napsütésben érkeztünk, ismerős ajánlására. Felemelő érzés volt körbejárni, megcsodálni! Mindenkinek ajánlom, aki a közelben jár, ki ne hagyja! Sajnos az imádkozóterembe már nrm volt időnk bemenni, de legközelebb biztosan betérünk!
2021.09.11barátokkal
Kihagyhatatlan
Magával ragadó, különleges és spirituális hely. Az egész környezete csodálatos. Érdemes elmenni kicsit és megpihenni, elmélyülni az élményben. Különlegesen érzés ott lenni és látni ezt a gyönyörű épületet.
Népszerű szállások a környéken
Az Idill Cserszegtomaj - Napi árak reggelivel
Napi árak reggelivel
2024.12.24-ig
Az Idill Cserszegtomaj
42.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től reggelivel
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk - Kikapcsolódás nyugdíjas kedvezménnyel
Kikapcsolódás nyugdíjas kedvezménnyel
2024.06.14-ig
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk
60.680 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2024.06.03-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
59.823 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval