Szepi Úr: Zimmer Feri című film jutott az eszünkbe - Hotel Wellamarin Zamárdi

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Őszi akciók >>  |  Karácsony >>  |  Szilveszter >>

Hotel Wellamarin Zamárdi értékelése
1. helyezett az 57 zamárdi szállás közül

Értékelést írta:
1 szállásértékelés 1 városban járt
0 étteremértékelés 0 hasznos szavazat

Nem ajánlom a helyet másoknak!

Zimmer Feri című film jutott az eszünkbe

2019. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. október 15.
Nagyon tetszett a tágas,kényelmes szoba,a hasznosan megtervezett bútorzat,a tágas fürdőszoba,valamint az erkélyről történő kilátás a Balatonra és Tihanyra.Bár mi az első emeleten laktunk,a felettünk levő erkélyekről még szebb lehetett!
A vacsora finom ételek garmadája volt,bőségesen lehetett választani mindenkinek kényere - kedvére,bár hiányoltam a Séf urat a pult mögül.A reggeli a szokásos,mint minden szállodában és változatos.Az ajándék piknik kosár is remek volt.
Ami borzalmas volt,az a rengetek pókháló mindenhol! A fürdőszobában pókok jöttek elő az ajtórésekből. Az erkély felől hangya inváziónak voltunk részesei,amit a takarítónő porszívózással akart megoldani,de kérésünk elővette rovarirtóját.Az elpusztult hangyákat ott hagyta!
Megérkezésünkkor a szobaszéf nem működik,pedig tudták,hogy jövünk.
A beltéri wellness rész kicsi és kültéritől egy udvar választja el.
A bár felszolgálói kedvesek és mosolygósak voltak,ami a személyzet többi tagjáról ritkábban mondható,ami számomra meglepő. Általában a második naptól ismerősként szoktak üdvözölni,nem hogy egy hét alatt!
Amin végképp meglepődtünk a párommal,hogy egy héten át néztünk egy szemmagasságban lévő,kb.60 cm-es,vízszintesen elhelyezkedő,szürke színű PÓKHÁLÓT a tálalórész mögött!!!!
Távozáskor a számla kiegyenlítése után egy "Viszontlátással" köszönték meg az itt töltött egy hetet,és meg sem kérdezték,hogy "Jól érezték magukat?" "Jövőre viszontlátjuk Önöket?"
Egy szóval fizess és mehetsz!

Ennyire tetszett: Átlagos
Személyzet: Gyenge
Tisztaság: Szörnyű
Ár / érték arány: Gyenge
Kényelem (szoba): Kiváló
Szolgáltatások: Átlagos
Étkezés: Átlagos
Elhelyezkedés: Kiváló

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni Szepi Úr felhasználót?    Igen

2019. november 5. - Hotel Wellamarin válasza Szepi Úr értékelésére:
Tisztelt Vendégünk, Köszönettel fogadtuk visszajelzését és a sok-sok pozitív gondolatot. Az igen aktív pókokkal igyekszünk felvenni a versenyt,mely kapcsán köszönjük észrevételét.
Köszönjük továbbá az észrevételét,mely vonatkozásában kollégánk nem érdeklődött a tartózkodás során tapasztaltakról,továbbá véleményükről, azonban engedje meg,hogy visszautasítsuk ezen elméletet, miszerint vendégeink csak "fizessenek". Minden elutazott vendégünk számára külön kérdőív kerül kiküldésre, amennyiben e-mail címét megadta számunkra. Fejlesztéseinket is vendégigényeinkhez igazítjuk a szálloda megnyitása óta, ezt példázza a 2 újonnan kialakított liftünk is. Bízunk benne,hogy Önök is nagyra értékelték mindezt. Üdvözlettel, Hotel
Wellamarin Rezerváció (Hotel Wellamarin)
A választ a hely vezetőségének egy képviselője írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.
Hotel Wellamarin Zamárdi
Cím
8621 Zamárdi
Eötvös u. 15/1.

A szálláshely legutóbbi értékelései

2019. augusztus 16.
Minden családosnak (lehet az pár hónapos kisgyermek vagy akár nagyobb gyermekes is) csak ajánlani tudom. A tiszta benti és kültéri medence, valamit a Balaton közelsége minden fürdőzni és pihenni vágyónak tökéletes kikapcsolódást biztosít.

2019. április 1.
Már régóta gondolkodtam rajta, hogy meg kéne szállni a Wellamarinban, most adódott rá alkalom. A szálloda elhelyezkedése remek, közvetlenül a Balaton partján van. A szoba tiszta és kényelmes, a teraszról remek a kilátás. Az étteremben remekül megoldják a két ütemben való étkeztetést, udvarias a...

2019. február 16.
Sokadszor voltunk ott, nem véletlenül.Évekkel ezelőtt láttam hogy mozgáskorlátozott vagy idősebb emberek rendkívül nehezen tudnak bemenni a medencébe a lábmosó lépcsője miatt.Most hogy felettem is eljárt az idő és magam is tapasztaltam,célszerű lenne a lábmosóhoz két kapaszkodó korlátot...Hotel Wellamarin, Zamárdi kiemelt csomagajánlatai
hirdetés
 - WELLAPiknik (1 éjtől)
2 nap/1 éjszaka 26.500,- Ft/fő/éj ártól: félpanziós ellátással, piknikkosárral, wellness-részleg használattal, programokkal, játszóházzal, Wi-Fi internet elérhetőséggel
Érvényes: 2020-08-23 - 2020-09-19
 - WELLAShow (min. 2 éj)
3 nap/2 éjszaka 28.000 - 35.000,- Ft/fő/éj között: félpanziós ellátással, wellness-részleg használattal, programokkal, játszóházzal, Wi-Fi internet elérhetőséggel
Érvényes: 2020-07-12 - 2020-08-22
 - WellaLights (min. 2 éj)
3 nap/2 éjszaka 13.800 - 15.300,- Ft/fő/éj között: félpanziós ellátással, wellness részleg- és fitneszterem használattal, játszóházzal, Wi-Fi internet elérhetőséggel
Érvényes: 2018-09-06 - 2020-12-30