Kiváló 2016. júliusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2016. július 20.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Nagyon megvoltunk elégedve mindennel,a szobák is kényelmesek és nagyon tiszták, otthonosak! A vendéglátó is nagyon kedves segítőkész! Mindenkinek ajánlom a Dudás vendégházat!! Köszönünk mindent! Remélem még lesz lehetőségünk visszamenni! A központ is közel van nem kell autózni közel a vár az Érsekkert!
Köszönünk mindent tényleg nagyon jó volt!! Horváth család Vas megyéből
Végtelenül kedves a vendéglátó, nagyon otthonos barátságos a hely. A szobák tiszták, kényelmes az ágy, Minden szobában van TV. A kert szép rendezett, szalonnasütésre is van lehetőség. Az étel házias, változatos és bőséges. A belváros könnyen és kb. 10 perces sétával elérhető. Összességében...
Otthonos, kényelmes hely. Gyorsan elérhető a város központja, de szerencsére nem a forgalom közéopontjában van. Könnyen megközelíthető. A házigazda szorgos és figyelmes, a szoba kényelmes és tiszta. Rendezett, gondozott és szabadon használható a kert.
Az szállás közel volt a központhoz,kb. 10 perc gyalogosan.A kiszolgálással nagyon meg voltunk elégedve,a szoba tisztasága megfelelő.Jól éreztük magunkat.