Nyereményjáték

Nyeremények:

A játék résztvevői között kisorsolunk egy két személyre és két éjszakára szóló ajándékutalványt a négycsillagos Hotel Piroska vendégeként. A csomag a következőket tartalmazza:

  • két éjszaka szállás Classic típusú kétágyas szobában,
  • félpanziós ellátás,
  • korlátlan wellness-részleg használat (élménymedence, gyermekmedence családi pihenőtérrel, szaunavilág: finn-, bio- és infra szauna, török gőzfürdő aromaterápiával, tepidárium színterápiával, fitneszterem),
  • díjmentes vezeték nélküli internet a szobákban,
  • zárt parkoló használata,
  • egész napos ingyenes buszjárat a Büki Gyógy-, és Élményfürdőre.

Olvasd el a következő rövid szabályzatot, és megtudod, hogyan vehetsz rész a játékban!

Csupán egy dolgot kell tenned:

Az alábbi keresőablakban válassz ki egy éttermet vagy szálláshelyet, amely vendégül látott, és pontozás illetve szöveges értékelés formájában írd le a véleményedet a szolgáltatásairól.

Nyereményjátékunkban részt vesz mindenki, aki az Ittjartam.hu portálon 2017. április 03. és 2017. május 03. között lead legalább egy értékelést, akár étteremre, akár szálláshelyre; A sorsolás időpontja: 2017. május 04.


keresés

TÖBB ÉRTÉKELÉS, NAGYOBB ESÉLY!

Ha több helyet is kipróbáltál az elmúlt egy évben, érdemes több értékelést is leadni, mert így sorsolásnál növeled az esélyeidet: akár egy beszámolóval is be lehet nevezni, de ha többet írsz, akkor kritikánként egyszer újra bekerül a neved a kalapba. Ha olyan helyet szeretnél értékelni, amelyet nem találsz az oldalon, írj egy sort nekünk (info@ittjartam.hu), és egy napon belül felvesszük.

Arra azonban figyelj, hogy amennyiben több értékeléssel szeretnéd esélyeid növelni, minden alkalommal tegyél eleget a játék összes feltételének.

Jó játékot, sok szerencsét kívánunk!


Előző játékunk nyertesei:

Fődíj: ocsaba nevű felhasználónk "A Hotel kiváló, a különálló Étterem gyenge." című értékelésével két éjszakás ajándékutalványt nyert a négycsillagos bükfürdői Hotel Piroska vendégeként.

2. hely: kicsi87 nevű felhasználónk "remek 3 nap" című értékelésével egy 5.000,- forint értékű ajándékutalványt nyert a budapesti János Étterembe.
3. hely: Mazsola63 nevű felhasználónk "Jellegzetes kínai" című értékelésével egy 5.000,- forint értékű ajándékutalványt nyert a budapesti János Étterembe.
4. hely: luxi felhasználónk "Szép hely, de kicsit csalódtunk" című értékelésével egy 5.000,- forint értékű ajándékutalványt nyert a budapesti János Étterembe.

A sorsolást követő napon a nyereményjáték díjazottjait az IttJártam.hu portálon történő regisztrációkor megadott e-mail címükön értesítjük, valamint a felhasználónevüket az IttJártam.hu FaceBook oldalán is kihirdetjük. Ettől kezdve három hétig tudnak a nyereményért jelentkezni az info@ittjartam.hu e-mail címre küldött levélben – ezen határidő lejárta után a nyereményt biztosítani nem áll módunkban.Látogass el Facebook és Google+ oldalunkra is
Keress bennünket a Google+-on!